Агентам

Які плани на зиму? Летимо до Гаштайну!

Наша планета така цікава, різна та захоплива, що це майже восьмий смертний гріх – не подорожувати якомога більше, щоб насолоджуватись усіма її принадами.

І не шукайте виправдання з серії «для подорожей підходить лише літо», або «ми вже один раз цього року відпочивали – скільки ж можна!». Ці «відмазки» не діють вже хоча б тому, що ми робимо все можливе, аби подорожі були для вас вигідними, комфортними, насиченими та різноманітними. Ось, наприклад, просто не можемо зупинитись і відкриваємо для вас новий зимовий напрямок в Австрії – Гаштайн! Тож плануйте красиву зимову подорож уже зараз!

Гаштайн з Join UP! це:

ПІДБІР ТУРУ

Олександр Поліщук

керівник напрямку Австрія

Ми ретельно готувались до нового зимового сезону, і однією з наших цілей було здивувати вас чимось новеньким.

«Щоб ви не просто мали змогу вдосталь покататись на лижах чи сноуборді, а дійсно закохались у місце, де будете відпочивати. Заворожено дивились на пейзажі, хотіли дізнаватись про історію цієї місцини, досліджувати та насолоджуватись. Так до списку наших пропозицій додалась австрійська красуня – долина Гаштайн. І ми впевнені, що відпочинок тут стане для вас справжнім відкриттям!»

Долина Гаштайн – там, де серце

Це місце стало для нас прекрасною знахідкою, якою ми одразу захотіли поділитись з вами.  Тож ми підготували все, щоб ви насолоджувались відпочинком у цьому чарівному куточку Австрії. І ось лише кілька причин, чому варто вже зараз замовити тур, а взимку познайомитись з долиною Гаштайн ближче:

  • Місце. Долина затишно сховалась у самому серці Альп, серед гір національного парку Високий Тауерн і поруч із вражаючим водоспадом – він має три рівні, а перепад між найвищою і найнижчою точкою – 341 метр. Ух! Тож лишень уявіть, як тут проходитимуть ваші дні – фантастичної краси краєвиди та заспокійливий шум потужних струменів водоспаду. Хіба не ідеально?
  • Враження. Готуйтесь не тільки до нового експірієнсу під час катання на лижах чи освоєння сноуборду. Тут на вас чекає ще дещо неймовірне! Наприклад – найвищий в Європі підвісний міст на горі Штубнеркогель. Його висота сягає 2300 м, а довжина – 140 м. Родзинка мосту – в тому, що він прозорий! Тому подих перехоплює з першої секунди. Що ще? Кам’яні скульптури, встановлені вздовж берегів річки Gasteiner Ache! Хочете трохи історії – тоді вам до гірського музею в Бекштайні. До речі, музей розташований у місці, яке раніше було центром золотодобувної промисловості, і добували там 830 кг золота на рік.
  • А покататись? Звичайно, що і про місцеві траси варто сказати кілька слів. Долина Гаштайн – це 350 км гірських трас. І тут вони є на будь-який смак і рівень підготовки – і для діток, і для початківців, і для екстремалів. Тож обирайте свою і насолоджуйтесь!
  • Розваги. Верхова їзда гірськими дорогами,  піші маршрути різних рівнів складності, велосипедні та байк-траси, параглайдінг, дитячі клуби, фестивалі та концерти – навіть якщо ви не катаєтесь на лижах, вам неодмінно буде чим тут зайнятись.
  • Що там з їжею? 40 альпійських хатинок-ресторанів, де для вас приготують смачнючі місцеві страви та духмяний глінтвейн або какао із зефірками. І обов’язково спробуйте м’ясне фондю – воно тут неперевершене!
  • Оздоровитись! Чим ще приваблює долина Гаштайн – так це своїми термальними джерелами. Скельні терми в Бад-Гаштайні та альпійські терми в Бад-Хофгастайні вражають своїми розмірами і чудотворними комплексами процедур, завдяки яким ви повернетесь додому красивими, здоровими та щасливими!

Відкривайте для себе нові місця, не марнуйте зимові дні та подорожуйте більше разом з Join UP!