Агентам

WOW Dubai

Дубай – місце, яке дивує та закохує навіть затятих мандрівників, і від чудес, побачених тут, ви не раз і не десять захоплено скажете WOW!, навіть якщо вже об’їхали півсвіту і вам здавалось, що вас важко здивувати бодай чим. Хмарочоси, від яких голова йде обертом, страви із золотом, що з року в рік очолюють списки найдорожчих та найвигадливіших, шалені розваги – починаючи від новеньких парків атракціонів і закінчуючи перегонами верблюдів, історії яких вже багато років. Так, тут дивовижним чином сплелися давні традиції, східні мотиви та надсучасні досягнення науки і техніки.

Отже, пропонуємо разом з Join UP! сказати WOW! цьому напрямку, ну а ми, в свою чергу, підготували для вас ну дуже багато крутих новин.

ТОЖ ОДРАЗУ ПОЧНІМО З WOW-ЕФЕКТУ!

1 Join UP! запускає нові рейси в Дубай на крилах SkyUp! Спеціальні пропозиції на перші вильоти. Не пропустіть!

Літаємо:

з Києва


з 26.09.2020

з Харкова та Львова


з 24.10.2020

3 Ну дуже хороші ціни! Підозрюємо, що переглядаючи тури в Дубай, ви кілька разів перевірите – чи точно вибрали саме той напрямок, адже ціни ну дуже помірні.

Ось, наприклад, пару WOW-варіантів*:

3*: Sadaf Hotel 3* від 8 223 грн на 7 ночей за 1 людину

4*: Holiday Inn Dubai – Al Barsha 4* від 10 086 грн на 7 ночей за 1 людину

5*: Movenpick Hotel Jumeirah Beach 5* від 11 053 грн на 7 ночей за 1 людину

4 Вирушити у красиву та цікаву подорож ви зможете прямо зараз, і не потрібно чекати відкриття кордонів або дуже далеко летіти. Треба просто спакувати валізу, і вперед – у країну, де так чудово поєднались WOW-розваги та WOW-сервіс.

ПІДБІР ТУРУ

ЧОМУ З JOIN UP!? ОСЬ ЛИШЕ ДЕЯКІ ПЕРЕВАГИ!

  • Виліт о 10 ранку. Ну хіба буває ідеальніший час? Ви виспитесь перед польотом і матимете ще багато часу в перший день відпочинку після прильоту.
  • Усі готелі – в серці Дубая. Будьте завжди в центрі подій! Ми вибирали для вас найближчі до усіх чудес Дубаю готелі. Хочете жити біля Бурдж Халіфа? Будь ласка! Чи зовсім поруч з відомим Emirates Mall? Не проблема! А може, ви завжди мріяли пожити на штучних островах? І це з легкістю!
  • Більше 80 готелів на моментальному підтвердженні. Тож планувати подорожі ще легше – сьогодні вирішили, що хочете до Дубая, а вже завтра –  п’єте каву із золотом в одному з розкішних ресторанів емірату.
  • Комфортний та такий приємний переліт на крилах SkyUp! Щоб відпочинок починався ще в літаку.
  • Передзамовлення їжі на борту. Щоб святкувати свою подорож смачно та красиво! Що замовите? Можливо, такі хіти, як чіа-пудинг чи рол з сиром? Не забувайте, що замовлення їжі потрібно зробити не менше ніж за 32 години до вильоту.
  • Оперативне інформування. Ми тримаємо руку на пульсі та постійно оновлюємо для вас всю необхідну інформацію щодо правил перетину кордонів. Ось тут ми зібрали всі деталі.
Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку ОАЕ

«Як же сильно я сумувала за Еміратами в період карантину – передати не можу! Саме тому я прямую туди найпершим рейсом на крилах SkyUp – 26 вересня. ОАЕ – це любов з першого погляду і на все життя, вони завжди вміють здивувати чимось новим! Тож подорожуйте і ви з нами до цієї неймовірної країни, яка не раз змусить вас сказати від захвату “WOW!”»

НУ ПРОСТО WOW!
Дубай дивує:
Розвагами! Чого вартують лише такі парки як: Dubai Parks&Resorts, аквапарк Aquawenture та парк IMG World!
Дуже великою і широкою готельною базою від 1*до 7*. Ну де ви ще таке бачили?
Наприклад, радимо такі WOW-готелі:

Ibis Deira City Centre 2*
Ibis Hotel Al Barsha 3*
Holiday Inn Dubai – Al Barsha 4*
Doubletree By Hilton Hotel & Residence 4*
First Central Hotel Suites 4*
Millennium Al Barsha 4*+
Jannah Marina Bay Suites 4*
Jannah Place Dubai Marina Apt
Movenpick Hotel Jumeirah Beach 5*
DoubleTree By Hilton Resort & Spa Marjan Island 5*
Crowne Plaza Dubai Festival City 5*

Темпами розвитку. Порівняйте хоча б фото 2010 та 2020 років – за кількістю нових архітектурних шедеврів, музеїв, фестивалів… Ну де ще можна спостерігати такі масштаби розвитку?
Безпекою. Дубай – неймовірно безпечне місце, де ви завжди будете почуватися комфортно і захищено. Причому тут дуже низькі показники як злочинності, так і кількості захворювань на COVID-19 – безпека в усьому!

Вибирайте Дубай разом з Join UP! та вирушайте у свою WOW-подорож!

*Ціна актуальна на момент публікації