Агентам

Warm hospitality по-турецьки: синергія Join UP! та Summer Tour

Для Join UP!™ кожен напрямок – це особлива історія та індивідуальний підхід.

Ми детально опрацьовуємо концепцію відпочинку в країні, створюємо сильний та конкурентний продукт, постійно працюємо над покращенням сервісу та обираємо партнерів, які близькі нам за цінностями. І сьогодні ми хочемо ближче познайомити вас із нашою приймаючою компанією в Туреччині – Summer Tour, разом з якою ми розвиваємо підхід Warm Hospitality* та активно готувалися до нового літнього сезону.

МАСШТАБ

Для нас важлива складова сили за напрямком – це синергія з партнерами та спільний досвід. Чому ми пишаємося нашою співпрацею з Summer Tour? Ось лише кілька фактів про компанію.

  • Заснована в Туреччині 2002 року і за цей час прийняла понад 10 мільйонів туристів та вийшла на європейський ринок.
  • З 2010 року входить до списку ТОП-10 турецьких DMC*.
  • Переважно фокусується на прийомі гостей з Європи (75% від загальної кількості). Здебільшого це туристи з Німеччини, Бельгії, Болгарії, Португалії та скандинавських країн.
  • Основна компанія називається Major Tourism Group, а Summer Tour входить до її складу. До групи також входять власні готелі в Туреччині та Німеччині.
  • Має велике портфоліо готелів з особливим акцентом на Сіде – улюбленому курорті німців, італійців та бельгійців. І ми раді, що також можемо запропонувати своїм туристам сервіс, який так високо цінують європейці.
  • Працює з командою досвідчених гідів та трансферменів, які постійно прокачують свій рівень професіоналізму. Усього в компанії 6 офісів у різних турецьких містах та близько 200 співробітників.
  • Надає туристичні продукти та послуги для різних сегментів, включно з MICE*** та VIP****.

СИЛА – В СИНЕРГІЇ

Mehmet
Gilik
комерційний директор Summer Tour
  Досвід. Summer Tour – компанія, яка працює з клієнтами з 23 країн. Щороку ми приймаємо близько 650 000 туристів і за 20 років організували відпочинок для більш ніж 10 мільйонів мандрівників! З 2010 року Summer Tour щорічно входить до списку 10 найкращих DMC у Туреччині, що ще раз підтверджує правильність та дієвість тих підходів та принципів роботи, які ми для себе вибрали. Один з них – Summer Tour не лише пропонує високоякісні послуги, а й надихає.
  Команда. Тут нам також є чим пишатися. Ми надаємо особливого значення розбудові відносин з командою, багато часу приділяємо розвитку та навчанню, обміну досвідом. У нас понад 200 співробітників, і середня тривалість їхньої роботи в компанії – 7-8 років.
  Співпраця. Для нас Join UP! – стратегічний партнер. Наша співпраця робить обидві сторони сильнішими, підвищує якість обслуговування, конкурентоспроможність цін та асортимент продукту. Разом ми розвиваємо та трансформуємо туризм у Туреччині.
  Ринок. Українські туристи дуже важливі для нас, цей ринок був третім за величиною для Туреччини до повномасштабного вторгнення. У нас і зараз багато гостей з України, які їдуть через Молдову, Польщу та Румунію. І впевнений – ця тенденція не лише збережеться, а й посилюватиметься.

WARM HOSPITALITY

Murat
Oral
представник Join UP!™ в Туреччині

Для нас концепція Warm Hospitality – це про те, щоб кожен турист відчував себе в Туреччині як удома, щоб він забув про всі турботи, повністю занурившись у гарний відпочинок, насолоджуючись неймовірною красою країни та її культурою.Тому нам так важливо разом із Summer Tour постійно працювати над сервісом, навчанням гідів. Ми дуже добре підготувалися до нового літнього сезону і впевнені – ваші туристи оцінять наш підхід.

Постійне навчання

Ми впевнені, що на відпочинку важливі всі деталі і що від злагодженої та якісної роботи трансферменів і гідів багато залежить. Тому ми разом із Summer Tour приділяємо велику увагу навчанню та підготовці співробітників.

  • Перед стартом сезону гіди Summer Tour проходять щорічне навчання у корпоративному університеті Join UP! – Grow UP!. Це важливо для синхронізації роботи компаній, розуміння концепції відпочинку та обміну досвідом.
  • Для нових співробітників Summer Tour має велику програму адаптації. До початку сезону новим трансферменам та гідам надають всю необхідну інформацію, показують готелі, екскурсії, дають можливість провести час із відділами обслуговування клієнтів та подивитися на їхню роботу. У середньому протягом місяця нові гіди спостерігають за роботою більш досвідчених колег, і лише коли готові та проходять “краш-тест” – тестування за різними параметрами, починають працювати з туристами.
  • Цього року ми взяли до команди 30-35 гідів з України, які після навчання зможуть стати трансферменами та екскурсійними гідами.
  • Для нас важливо, щоб туристи могли вільно спілкуватися з гідами з будь-яких питань, тому ми прагнемо, щоб гіди Summer Tour дуже добре володіли російською та англійською. А цього сезону матимемо і україномовних гідів.

ПІДТРИМКА ТУРИСТІВ

Комфорт та підтримка на всіх етапах подорожі – наш пріоритет. Для нас важливо, щоб відпочинок розпочинався не в готелі, а ще в літаку, щоб кожен турист отримав те свято, про яке він мріяв увесь рік. Тому представники Summer Tour супроводжують гостей протягом усього відпочинку.

  • Зустріч в аеропорту. Нам важливо, щоб уже тут туристи відчували нашу турботу, не хвилювалися, що заблукають в аеропорту або не зможуть знайти трансфер. Тому в обох терміналах аеропорту Анталії ми маємо стійку реєстрації з логотипами Summer Tour та Join UP!. Тут наші представники зустрінуть туристів та проведуть їх до комфортабельних сучасних автобусів, більшість з яких брендовані Join UP!. Гідів та трансферменів можна впізнати за помаранчевою уніформою та бейджами з логотипом туроператора. Вони допоможуть із речами, розкажуть, де краще поміняти гроші чи купити місцеву сім-карту.
  • Своя людина у готелі. У готелях на туристів чекають готельні гіди – їх також легко впізнати за формою (біла сорочка та бейджі з логотипом Join UP!). Вони дадуть відповіді на всі питання, допоможуть із заселенням, запросять на інформаційну зустріч, де познайомлять гостей з доступними екскурсіями та туристичними можливостями регіону.
  • Підтримка 24/7. Для наших гостей цілодобово працює служба підтримки клієнтів. Її номер можна знайти в пам’ятці туриста або замовити у готельного гіда. Співробітники підтримки говорять російською, англійською та турецькою мовами і завжди зможуть допомогти в екстреній ситуації.

Туреччина – один із наших перших та улюблених напрямків, з яким ми працюємо 8 років. За цей час warm hospitality з Join UP! відчули близько 1,2 млн. туристів. І зараз ми вже готові до нового яскравого літа на турецьких курортах. Цього сезону на вас чекає ще більше ексклюзивних готелів, зручна польотна програма та найтепліший прийом.

Для України пропонуємо вильоти з трьох країн: Молдови (Кишинів), Польщі (Жешув, Варшава, Катовіце) та Румунії (Бухарест, Клуж-Напока, Ясси, Сучава, Тімішоара). А також – прямі автобусні перевезення до Анталії з міст України (Києва, Одеси, Дніпра).

Як завжди маємо велике портфоліо з безліччю варіантів розміщення під різноманітні запити, яке цього року ще й поповнилося 19-ма крутими ексклюзивними готелями з переважно свіжим номерним фондом.

Туреччина з Join UP! – завжди гарна ідея!


* англ. Тепла гостинність
** Destination management company – англ. Компанія з управління туристичним напрямком, приймаючий туроператор. Інформація надана компанією Summer Tour, summertour.com
*** англ. Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions – галузь ділового туризму
**** англ. Дуже важлива персона