Агентам

Всю зиму буде Ясна!

В світі є кілька пейзажів, на які неможливо надивитись і які не можуть набриднути. І один з них – це, звісно, гори. Коли вдивляєшся в обриси цих велетнів, які прагнуть до неба, здається, що час зупиняється. Величні та могутні.

Вони не змінюються та водночас ніколи не бувають однаковими, граючи в різні пори року сотнями кольорів та відтінків. Неприступні та в той же час гостинні, адже завжди з радістю запрошують до себе тих, хто любить висоту, пропонуючи неймовірної краси пішохідні маршрути та чудові місця для катання на лижах та сноуборді. Ну а ми що? Радо приймаємо ці запрошення та робимо все, щоб гірський відпочинок був насиченим та комфортним. І вриваючись в зиму, ми запрошуємо вас в Словаччину на курорт Ясна!

Зимовий відпочинок на курорті Ясна з Join UP! це:

  • Зручний переліт у Попрад. Регулярний рейс на крилах авіакомпанії SkyUp.
  • Аеропорт Попраду розташований всього в 70 кілометрах від курорту Ясна.
  • Багато додаткових можливостей під час перельоту рейсах авіакомпанії SkyUр:
    • Безкоштовне перевезення 1 комплекту гірськолижного спорядження (лижі або сноуборд) вагою до 23кг
    • Безкоштовне перевезення 1 місця багажу (до 23кг)
  • Величезний вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
Hotel Posta 4* Ostredok Hotel 3*
Grand Jasna 4* SNP Sorea Jasna 3*
Chalets Jasna Deluxe Centrum 4* Marmot Sorea Hotel 2*
Ski & Wellness Residence Druzba 4* Bungalovy Lucky 2*

ПІДБІР ТУРУ

 

Олександр Поліщук

керівник напрямку Словаччина

Ясна – це саме той курорт, про який замріяно згадують всі, хто не може уявити своє життя без катання на лижах або сноуборді.

«Тут для цього є все – дуже багато трас різної складності, прекрасні школи з професійними інструкторами, пункти прокату спорядження, тож впевнений, що ви будете ганяти на лижах з ранку до вечора!»

5 причин прямо зараз спланувати подорож на курорт Ясна:

  • Краса Нижніх Татр. Певно, Ясна – один з найвідоміших і найкращих курортів Словаччини. Місцеві краєвиди захоплюють і полонять! Засніжені схили виблискують на сонці, наче справжні коштовності. Вкриті білою ковдрою верхівки дерев виглядають як декорації до «Снігової королеви», а доповнюють всю цю красу затишні будиночки. Казка!
  • Місцева кухня. Словацька кухня – прекрасна! Ситна і смачна, вона надасть сил та енергії для довгих зимових прогулянок і катання на лижах. Обов’язково спробуйте: часникову поливку, смажену качку з тушкованою капустою, бринзові галушки та солоденьке скалицьке трдло.
  • Повний релакс. Після довгого катання ви неодмінно захочете розслабитись. Як щодо поніжитись у гарячій водичці в джакузі чи в сауні або сходити на масаж? Якщо так, то обирайте собі SPА-центр до вподоби. І не забудьте навідатись до гарячих вод природного термального басейну в Бешенові, де температура води сягає 36-40 °С.
  • Нові навички. На курорті Ясна є все, щоб вдосконалити свої вміння в катанні. 18 трас різної складності, 13 підйомників, що за годину піднімають майже 12 000 людей, багато шкіл, де вас навчать новим трюкам або поставлять на лижі з нуля.
  • Особливі вечори. Гори дарують затишок та спокій. А якщо додати сюди тихі вечори з глінтвейном або какао, величезними яскравими зорями на небі та довгими неспішними розмовами з найдорожчими людьми, то що може бути краще?

Ну що, готові ставати на лижі? Тоді бронюйте тур, і всю зиму буде Ясна разом з Join UP!