Агентам

Vila Gale Santa Cruz 4* – романтична схованка на Мадейрі

Тиша, яка дозволяє розчути кожну пташку в хорі острівних співаків, блакитні океанські хвилі плещуть об берег, а близько-близько пролітає літак! Уявили ідилічну картину?

Доповніть її келихом португальського вина, чистим пляжем та цілим штатом персоналу, готовим передбачувати ваші побажання. Приблизно так виглядає відпочинок мрії у готелі Vila Gale Santa Cruz 4*, що на острові Мадейра. Ми у Join UP! також замріялися і побачили у віконці з видом на океан щасливі обличчя наших мандрівників. Тож годі витати у хмарах – мерщій бронюйте номери у неперевершеному місці, яке ідеально доповнить романтичну поїздку або релакс-відпочинок.

Ось лише кілька причин, щоб обрати саме цей готель
Атмосфера. Готель розташований у маленькому неспішному та неметушливому місті Санта-Круш. Воно мальовниче, має кілька туристичних принад і при цьому дозволяє мандрівникам розслабитися і досліджувати околиці у власному темпі.
Зручність. Від аеропорту Мадейри до Санта-Круш усього 5 хвилин їзди, тож довго чекати на омріяний відпочинок не доведеться. Стільки ж відділяє готель від місцевої гірської вершини Піко-ду-Круз і великого аквапарку.
Океан. Vila Gale Santa Cruz 4* має власну берегову лінію з чистим гальковим пляжем та зручними понтонами. Можна вибрати номер із ocean view.
Розваги. Навіть прихильникам спокійного відпочинку іноді хочеться розважитися. На цей випадок у готелю також є рішення – щоденний водний фітнес, анімація, дегустація вин та традиційна барна програма. У готелі є кілька басейнів – затишний внутрішній та величезний зовнішній. Крім цього, до ваших послуг – власний SPA-центр та тренажерна зала.
Їжа. У готелі справді дуже смачно готують – як за системою «Усе включено», так і в ресторані a la carte. Щодня тут пропонують свіжі овочі та фрукти, а також найпопулярніші страви місцевої кухні. Для тих, хто бажає дослідити навколишні гастрономічні споти – поруч працює безліч невеликих ресторанів.
Родзинка. Справжньою родзинкою цього місця є можливість спостерігати за посадкою літаків. Аеропорт настільки близько, що з деяких номерів видно край злітно-посадкової смуги. Мандрівники із захопленням проводжають поглядом величезні крилаті машини.

І, звичайно, не слід забувати, що Join UP! подбає про те, щоб запропонувати вам вигідну ціну для цього готелю!

Літайте на Мадейру на крилах SkyUp:

  • Київ – Фуншал – щосереди та щосуботи
Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку Португалія:

У маленьких містечках та селищах Мадейри відчувається особливий шарм. Досліджувати їх, вливаючись у неспішний темп життя – окреме задоволення.

«Якщо говорити про місце, яке поєднує чудовий сервіс та можливість усамітнитися у тихому, проте надзвичайно красивому куточку острова – кращого варіанту, ніж Vila Gale Santa Cruz 4* годі й шукати!».

Не втрачайте час, прямо зараз заплануйте поїздку та мерщій рушайте до однієї з найпрекрасніших схованок у світі. Join UP! бажає вам незабутньої подорожі.