Агентам

Вигравайте зимову подорож та безліч призів разом з Socar та Join UP!

Любов до себе – важлива річ, яка визначає якість нашого життя. Адже любов до себе – це про турботу та піклування. Про те, щоб вибирати тільки якісне, перевірене та улюблене. Про те, щоб вміти насолоджуватись кожним днем. Про планування та свідомий підхід до всього. Про вміння відкинути зайве та зосередитись на головному. Тому наша нова акція саме для тих, хто хоче побалувати себе красивим зимовим відпочинком та іншими приємними подарунками.

Ми в Join UP! разом з мережею АЗК SOCAR та готелем AmstelSki розпочинаємо нову акцію!

ЯКІ УМОВИ?

Усе максимально просто та приємно!

1 Купуйте товари в мережі АЗК SOCAR на суму від 200 гривень з ПДВ* одним чеком у період з 20.10 до 20.11.2020 включно та гарантовано отримайте каву у подарунок.

2 Реєструйтесь за посиланням. Це займе лише хвилинку!

3 Трошки терпіння – і зовсім скоро ви зможете перевірити свою удачу. А подарунків у нас – ну дуже багато!

ЯКІ ПОДАРУНКИ?**

Головний приз:

Проживання у готелі AmstelSki у Буковелі на двох на 7 ночей

Додаткові призи:

  • Ваучери на омивачі скла SOCAR, на вибір – 300 штук
  • Електроні сертифікати SOCAR номіналами 500 грн. – 100 шт
  • 10 комплектів шин Nokian Tyres

Гарантовані призи:

  • Ваучери на каву – гарантовано при здійснені покупки супутніх товарів на суму від 200 грн (товари Buta Market та Buta Cafe крім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі АЗК SOCAR. Встановлюйте додаток Socar level за посиланням, скануйте картку level, здійсніть покупку та отримайте безкоштовну каву у розділі «Ваучери».
  • Промокод на 1000 гривень на відпочинок з Join UP!***

Результати конкурсу

КОЛИ І ЯК ДАРУЄМО?

  • Розіграш головного призу відбудеться рандомно 23.11.2020 року серед усіх учасників, що зареєструються на сайті.****
  • Розіграш додаткових призів відбуватиметься щотижня: 27.10.2020, 03.11.2020, 10.11.2020, 17.11.2020 також рандомно серед усіх учасників:

Тож кожні 7 днів у вас є шанс отримати:

  • 2 комплекти шин від Nokian Tyres
  • 60 омивачів для скла від SOCAR
  • 20 сертифікатів на суму 500 грн на АЗК SOCAR

Так-так, знаємо, що ця акція вам вже подобається – адже тут і ваша улюблена мережа АЗК SOCAR, яку ми особисто вважаємо п’ятизірковим готелем у світі заправок. І один з найвідоміших готелів в Україні, який люблять за високий рівень у всьому та класний сервіс. І, звісно, ваш провідник у світ красивих та насичених подорожей – туроператор Join UP!.

ТРОШКИ ПРО НАШИХ ПАРТНЕРІВ

Усіх партнерів ми вибираємо лише з любові, і лише тих, хто розділяє наші цінності та стандарти. Тому ми завжди з таким захватом розповідаємо про тих, з ким співпрацюємо.

SOCAR

Це міжнародний бренд, відомий у багатьох країнах світу. Це виняткові продукти й особлива атмосфера їхнього споживання. Це високі стандарти ведення бізнесу, новаторський підхід і бездоганний рівень сервісу для всіх клієнтів. Упевнені, що ви теж, коли потрапляєте на одну з їхніх заправок, не поспішаєте її залишити – адже тут так приємно випити кави, з’їсти чогось смачненького, купити до вечері пляшечку гранатового вина та дитячу книгу про Азербайджан в дорогу… SOCAR – це про те, що надає кожній вашій подорожі атмосфери затишку.

AmstelSki

AmstelSki – це готель з голландським стилем та з українською гостинністю! Це про стильний відпочинок для людей, які цінують особливі місця.

Що ж чекає тут на гостей?

Затишні, сучасно обладнанні номери.

Смачна голландська, українська та європейська кухні.

Дуже крута локація готелю: 100 метрів від підйомника №5 та 200 метрів від підйомника №2.

Ski in та Ski out з готелю збереже не лише час, а й сили, які вам ще знадобляться під час катання.

Є фірмовий магазин спортивного спорядження – тож, якщо щось забули або вирішили поміняти – ви зможете купити все необхідне прямо на місці.

Для кожного гостя готелю є окрема шафка для зберігання та сушіння лиж, бордів і взуття. Зручно, правда ж?

Тож чому б уже сьогодні, курсуючи містами у справах, не заїхати до SOCAR, щоб заправити авто та випити смачної кави, і, звісно, взяти участь у нашій акції? І потім – почати зиму з красивого відпочинку разом з Join UP! в готелі AmstelSki!


* крім алкоголю та тютюнових виробів
**під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню
**період отримання винагороди – з 01.12.2020 по 31.03.2021, номер Стандарт. Виняток акційного проживання в період з 29.12.2020 по 16.01.2021.Усього в Акції надається 1 (один) Головний подарунок
***при купівлі туру в мережі туристичних агентств Join UP! to Travel на суму від 20 000 гривень
****з детальними умовами акції ви можете ознайомитись тут