Агентам

Відповідальність турагентів щодо інформування туристів

Шановні турагенти,

наполегливо просимо вас при бронюванні туру вводити контактний телефон туриста. Це дозволяє нам оперативно комунікувати з туристами у разі зміни часу вильоту рейсу. У розпал туристичного сезону питання швидкої комунікації має особливо високу актуальність.

Зараз ми маємо підтвердження від туристів, що не всі з них отримують важливу інформацію у випадку оновлення інформації про рейс. У зв’язку з цим просимо перевіряти перед вильотом чи внесений мобільний телефон туристів, який необхідний виключно для інформування. У випадку, якщо замість телефону туристів внесений телефон турагента, вся відповідальність щодо інформування туриста лежить на турагенті.

Нагадуємо, що 22 травня 2019 року Join UP! запустив ще одну функцію – бота, який буде розсилати туристам смс у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Для цього Join UP! створила додаткове поле у особистому кабінеті турагентів, куди потрібно вносити телефонні номери відпочивальників. Звертаємо увагу на те, що контакти туристів будуть використовуватися лише у разі виникнення екстрених ситуацій для інформування туристів. У інших цілях номери телефонів використані не будуть.

З повагою,
команда Join UP!