Агентам

Відкривай Халкідіки! Збирай враження! Забирай подарунки!

Працюючи з напрямком Греція, ми дуже чітко усвідомили одну річ: це країна, яку неможливо вичерпати. Скільки б разів ви тут не були, скільки б часу не провели, як би активно її не досліджували – вона все одно знайде, чим здивувати та підкорити вас наступного разу. І це так прекрасно!

Адже щастя відпочинку тут – досліджувати нові місця, куштувати нові страви, дізнаватись те, чого не знали раніше, пірнати з головою у насичений відпочинок, сповнений відкриттів, яскравих вражень та красивих моментів.

Саме тому ми пропонуємо вам прямо зараз запланувати подорож на півострів Халкідіки – наш новий напрямок цього літа у Греції. Тим паче що ми вже підготували і класну польотну програму, і широкий вибір готелів, і… круті подарунки*, які допоможуть вам сповна насолодитись цим райським куточком.

ДАРУЄМО ВРАЖЕННЯ

Так-так, до старту польотної програми на Халкідіки ми підготували для вас приємні сюрпризи. Їх отримають всі, хто забронює тур з датами вильоту 02.07 та 09.07.2021.

  • Wellcome-подарунок. Такий, щоб ви одразу відчули гостинність Халкідіки і занурились у справжню атмосферу Греції. Що ж це буде? Дещо ну дуже грецьке. Вгадаєте, що саме?

До речі, цікавий факт: 37% опитаних респондентів серед західних туристів вибрали грецьку гостинність як одну з основних причин подорожі саме до цієї країни.

  • Discover-подарунок. Про йдеться? Ми хочемо, щоб ви відкрили для себе Халкідіки і насичувались крутими враженнями. Тому, щоб вам було цікавіше досліджувати місцевість, ми, за вибором, запропонуємо вам у подарунок оренду на 1 день***:
    • велосипедів,
    • автомобілів,
    • електросамокатів.
Євгенія
Крижановська
керівник напрямку Греція:

Цей сезон у нас проходить під знаком Греції!

«Ми підготували для вас шикарні пропозиції на основних курортах країни: Крит, Родос, Корфу, а тепер до нашої зіркової команди приєднався Халкідіки! Ну як це не відзначити? Саме тому ми вирішили зробити приємні подарунки* тим щасливчикам, які прямуватимуть на відпочинок на цей неймовірний півострів на перших рейсах. Тож раджу не пропустити таку пропозицію і прямо після того, як дочитаєте нашу новину – писати заяву на відпустку!»

ВАЖЛИВІ ДЕТАЛІ

А ось тут ми зібрали для вас інформацію, щоб ви могли одразу запланувати свою подорож.

  • Літаємо на крилах SkyUp з Києва до Халкідіки вже з 02.07.2021 щовівторка та щоп’ятниці.
  • Тривалість пакетного тура – від 7 ночей.
  • Ми пропонуємо вам широкий вибір готелів та дуже приємні ціни*. Наприклад, радимо тури на 8 днів/7 ночей
  • До пакетного туру входить:
    • авіапереліт і трансфер в обидва кінці,
    • проживання і харчування на вибір,
    • поліс медичного страхування.

Певні, що тепер знаємо ваші плани на липень. Подорож на Халкідіки, еге ж? Досліджуйте Грецію та насолоджуйтесь красою цієї країни разом з Join UP!.


*Під подарунками мається на увазі купівля за 1 гривню.
**Ціни актуальні на момент публікації
***подарунок на 1 день: прокат авто (на родину/заявку), або електросамокати для кожного члена родини, або класичні велосипеди для кожного члена родини.