Агентам

Unike Artic 3* в Андоррі. Даруємо релакс в центрі Caldea!

Затишок… Так багато в цьому слові спокою і тепла. Воно пов’язане у нас з домом та безтурботністю. З відчуттям захищеності, улюбленими речами, з моментами, коли можна бути собою і ні про що не думати.

Ми в Join UP! хочемо, щоб ви якомога частіше могли насолоджуватись відчуттям затишку, тому з великим піклуванням і натхненням шукаємо для вас чудові місця для відпочинку. І сьогодні у нас для вас є ну дуже затишна пропозиція:

Наш улюблений готель Unike Artic 3*+ відомий у всьому світі центр Caldea = повний релакс!


Про що ми? Про нашу нову акцію.

Усім, хто забронює тур з 27.12 в Андорру з проживанням у готелі Unike Artic 3* в період з 09 січня по 15 лютого включно, ми даруємо* квиток на відвідання термального SPA – Caldea.

Іван Лисак

керівник напрямку Андорра

Цього зимового сезону ми вперше презентували ринку готель Unike Artic 3*.

«Коли я вперше побував у цьому готелі, він справив на мене велике враження. Я подумав, що це один з найкращих готелів 3* в Андоррі, які мені доводилося бачити. А бачив я їх багато! Це дійсно дуже гарний вибір, в якому якість значно перевищує ціну. Готель розташований в кількох хвилинах пішки від відомих торговельних вулиць і центрів Андорра-ла-Велья та від відомого на весь світ термального комплексу Caldea. До речі, ми даруємо квитки в Caldea всім нашим туристам, які будуть проживати в готелі Unike Artic 3* в період з 9 січня по 15 лютого включно. Погодьтесь, з Join UP! завжди приємно відпочивати»

Нам дуже подобається таке поєднання – відпочинок у неймовірно затишному готелі і повний релакс  та відновлення сил у культовому центрі. А якщо додати до цього ще можливість покататись чудовими гірськолижними схилами та добряче пошопінгувати, то це просто формула ідеального зимового відпочинку!

Ну а поки ви бронюєте тур у готель Unike Artic 3* собі та своїм рідним і пересилаєте це посилання друзям, ми розкажемо вам, за що любимо цей готель. І термальний комплекс Caldea також.

3 причини закохатись у Unike Artic 3*:

  • Поєднання ціни та якості. Так, знаємо, що ця фраза вже набила оскому , але тут вона дійсно доречна. Ціни на номери в готелі такі, що просто неможливо встояти, а ось рівень ну зовсім не на три зірочки, які він носить. Тут все красиво, продумано і на високому рівні.
  • Затишок. Це слово ви будете повторювати тут просто до нескінченності. Адже саме це почуття буде тут з вами постійно. Комфорт, розслабленість – все тут якось по-домашньому і так, що змушує повертатись в це місце знову і знову.
  • Є все! Ресторан зі смачною їжею, бар, де для вас приготують улюблений коктейль чи ароматну каву, безкоштовний WiFi для тих, хто не може не працювати навіть на відпочинку, багато різних магазинчиків неподалік, і, звичайно, завидний сусід – центр Caldea – роблять це місце особливим.

3 причини закохатись у термальний комплекс Caldea:

  • Один з найбільших термальних комплексів у Європі. А ще в центрі Caldea для процедур використовують воду з джерела в Ескальдес-Енгордані – найгарячішу в Піренеях. Тут є абсолютно все, щоб ви могли відновити сили та відчути себе ну просто новенькими – прекрасне поєднання гарячих джерел та повний комплекс різноманітних процедур, які для вас проведуть кваліфіковані професіонали з використанням новітніх технологій.
  • Ну просто шалена кількість приємних та оздоровлюючих процедур. Як вам ідея поплавати в лагуні з водою +32, насолодитися джакузі, зробити водні маски для обличчя, зайти в індійсько-римські або ісландські купальні і пройти курс шоколадо- і винотерапії?
  • Набридли водні процедури? Тоді ви можете пройти курс масажів, пообідати в ресторані, відвідати корисні лекції або піти у фітнес-центр, площа якого складає 1,250 м².

Ну що, вже  знаєте, де проведете час з 09 січня по 15 лютого? Насолоджуйтесь затишком цієї зими разом з Join UP!


*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню