Агентам

Улюблена акція Kids Go Free повертається! Даруємо авіапереліт для дітей в ОАЕ

Ми знаємо, що відпочинок з дітьми — це інколи ще той челендж. Адже хочеться, щоб за час подорожі дитина встигла набратись сил та оздоровитись.

Щоб завела класних друзів та побачила максимум цікавих місць. Щоб не нудьгувала, мала купу цікавих розваг і дала трошки перепочити і батькам, яким також хочеться розслабитись і просто посидіти біля басейну з книжкою або коктейлем.

Так, ми в Join UP! експерти у подорожах з малюками і знаємо, що важливо для вас, мами і татусі. Саме тому ми анонсуємо повернення однієї з ваших улюблених акцій, яка зробить сімейний відпочинок не тільки насиченим, але й дуже вигідним.

Зустрічайте Kids Go Free! Що це значить? Що ми даруємо* дітлахам авіаквитки до ОАЕ!

ВАЖЛИВІ ДЕТАЛІ

  • Акція діє на рейси до ОАЕ на крилах SkyUp.
  • Kids Go Free діє на період бронювання з 26.10 до 07.11.2021 із заїздами до 24.12.2021.
    Анастасія
    Ляхоцька
    керівник напрямку ОАЕ:

    ОАЕ — це країна, яка завжди пропонує величезний вибір розваг для дітей. І скільки б разів ви тут не були, до наступної подорожі 100% знову з’явиться щось новеньке — мегацікаве та ультрасучасне.

    «Саме тому ми хочемо, щоб ви якомога частіше балували себе подорожами у ці казкові краї, і саме тому ми знову повертаємо одну з найпопулярніших акцій за напрямком — Kids Go Free. Не зволікайте і прямо зараз плануйте класний та вигідний сімейний відпочинок».

    А ось і невеличка підбірка готелів від нас для ідеального сімейного відпочинку:

    100500 РОЗВАГ НА КОЖЕН ДЕНЬ

    Вибирайте дату подорожі та плануйте, чим будете займатись. Ми от, наприклад, дуже радимо вам додати у ваш TO DO LIST такі пункти:

    Аквапарк Aquaventure. Це 30 водних гірок та атракціонів і найдовша «лінива ріка» Дубая. Тут знайдуть чим зайнятись діти будь-якого віку.
    Парк розваг IMG Worlds of Adventure. Величезний тематичний парк, де є п’ять зон, кожна з яких присвячена улюбленим героям зі світу Marvel та Cartoon Network. Ну як тут встояти?
    Dubai Parks And Resorts. Понад 100 захопливих гірок та атракціонів у тематичних парках Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai та в аквапарку Legoland Water Park.
    Тропічний ліс The Green Planet. Місце зі своєю екосистемою, де на вас чекає зустріч з більш ніж 3 000 видами тварин та рослин.
    Kidzania. Ось де ваші діти зможуть зрозуміти, ким вони хочуть стати, коли виростуть. Ціле місто, де є тільки діти, які зможуть випробувати себе в ролі пожежника, лікаря, продавця, моделі.
    Laguna Water Park. Цей парк, створений у стилі Буенос-Айреса, полонить будь-кого! Лагуна тематично розділена на 4 спеціальні зони: безпосередньо водні гірки та атракціони, дитячу частину, зону для релаксу і комплекс для шанувальників серфінгу.
    Dubai Miracle Garden. 50 мільйонів квітів зачарують своїми кольорами та ароматами. А дивовижні квіткові скульптури точно змусять вас зробити пару сотень фотографій.
    Аквапарк Wild Wadi. Любите водні розваги? Тоді вам неодмінно варто сюди потрапити всією сім’єю. Ви точно проведете тут цілий день!

    І, звісно, хіт цього сезону в ОАЕ — DUBAI EXPO-2020 – неймовірного масштабу виставка, яка проходить у Дубаї з 1 жовтня 2021 року до 31 березня 2022 року. До речі, ви можете додати квитки на виставку прямо під час бронювання туру. Ось так зручно!

    Насолоджуйтесь відпочинком з дітьми, кажіть WOW! усім дивам еміратів та отримуйте максимум вигод разом із Join UP!

    * Авіаквитки для дітей за нульовим тарифом. Вік дитини – до 11.99 років. Дитина має бути у супроводі дорослого (1 дитина – 1 дорослий)