Агентам

Улюблена акція Kids Go Free. Даруємо авіапереліт для дітей в ОАЕ!

Вважаємо, що новини в п’ятницю мають бути саме такими – класними, радісними та зарядженими на нові сімейні подорожі. Тому, щоб вас потішити, одразу перейдемо до головного – одна з ваших улюблених акцій знову повертається! Так, це вже крута традиція. Так, ми про акцію Kids Go Free, в рамках якої даруємо дітям квиточки на переліт до Дубая.

Тож зробіть невеличку перерву в роботі та прямо зараз заплануйте собі мандрівку всією родиною. Або відправляйте дітлахів на відпочинок разом з бабусями і дідусями, щоб самим насолодитися романтичними вихідними і порцією серіалів. А ми поки розкажемо вам про всі подробиці.

ВАЖЛИВІ ДЕТАЛІ

  • Акція діє на рейси до ОАЕ на крилах SkyUp. Нагадаємо, що ми літаємо до Дубая з Києва щодня.
  • Kids Go Free діє на період бронювання з 28.01 до 10.02.2022 із заїздами з 31.01 до 28.02.2022.
    Тож не зволікайте!

А ось і список готелів для ідеального відпочинку з дітьми:

Катерина
Артюх
керівник відділу розвитку напрямків:

Завжди радію, коли нам знову вдається зробити для вас акцію Kids Go Free, адже це означає, що багато дітлахів вирушить у нову (а дуже часто – й у першу) свою мандрівку до іншої країни. Та ще й якої! Адже ОАЕ – це справжня казка з усіма своїми чудесами, неймовірними парками розваг та шаленою архітектурою.

Тож Kids Go Free – це коли діти в захваті, а батьки задоволені тим, що є можливість гарно відпочити і отримати хороші вигоди – все, як ми з вами любимо.

ДІТИ В ЗАХВАТІ

Щоб перерахувати всі круті локації для дітей в ОАЕ – ніякої новини не вистачить. Тож ми зупинимось на невеличкому топі, а ви сміливо доповнюйте його!

Аквапарк Aquaventure та акваріум у Atlantis the Palm. Ось де можна провести неймовірно багато часу і не пошкодувати, що більше нічого не встигли побачити. В аквапарку на вас чекає 105 (!) різноманітних гірок, а в акваріумі The lost Chambers, одному з найбільших у світі, і ви, і діти зможете відчути себе справжніми Кусто.
Dubai Miracle Garden. Дійсно справжнісінький сад чудес, який розквітнув прямо посеред пустелі (тільки уявіть – для підтримки цього дива щодня потрібно під 800 тисяч літрів води!). Дивовижні фігури з квітів стануть головними героями ваших історій про подорож, а пам’ять телефону точно до кінця прогулянки буде забита сотнями фотографій.
Legoland Dubai. Ну хто з нас в дитинстві не мріяв про Lego? Ось те справжнісіньке – з фірмовою коробкою та жовтими чоловічками? Багатьом з нас довелось вдовольнитись іншими конструкторами – де одна фігурка була завбільшки з долоню. Що ж, тепер і у нас, і у наших дітей є можливість не тільки вибирати будь-який набір Lego, а навіть побувати в тематичному стилізованому парку атракціонів! Ну як таке пропустити?
І, звісно, хіт цього сезону в ОАЕDUBAI EXPO-2020, на візит до якої потрібно виділити кілька днів. Нагадаємо, що виставка триватиме до 31 березня 2022 року. А ще – ви можете додати вхідні квитки прямо під час бронювання туру. Ось так зручно!

Насолоджуйтесь усіма перевагами акції Kids Go Free та неймовірним відпочинком в ОАЕ разом з Join UP!


*переклад з англійської “діти їдуть безкоштовно”

* Авіаквитки для дітей за нульовим тарифом. Вік дитини – до 11.99 років. Дитина має бути у супроводі дорослого (1 дитина – 1 дорослий)