Агентам

Туроператор Join UP! починає відновлювати польотну програму з 1 липня. ОНОВЛЕНО 10.10.20

Раді повідомити, що з 1 липня ми повертаємося до нашої улюбленої справи — продовжувати відкривати світ та закохувати туристів у подорожі.

З датами вильоту починаючи з 1 липня у продажу вже доступні пакетні тури за напрямками Туреччина — з тестуванням після прибуття до країни у разі виявленої підвищеної температури, Албанія** — без обмежень на кордоні та без тестування, а також Єгипет,  з 27 червня — Туніс з довідкою про тестування не раніше ніж за три дні до вильоту.

UPD: польотну програму з України до Тунісу і Греції 8 перенесено на 2021 рік.

За оновленим 9 жовтня переліком країн МОЗ України Чорногорія у «червоній» зоні, а отже — потрібна 14-денна самоізоляція після повернення до України під контролем мобільного додатку «Дій вдома» або ПЛР-тестування для дострокового припинення самоізоляції. Албанія, Єгипет, Хорватія і Болгарія у «зеленій» зоні — 14-денна самоізоляція після повернення до України або ПЛР-тестування для дострокового припинення самоізоляції не потрібні1.

Болгарія

З 16 липня українцям дозволений в’їзд до Болгарії2.

З 31 липня по 31 серпня громадянам України для в’їзду у Болгарію з України робити ПЛР-тест не потрібно3.

Єгипет

Іноземці, в тому числі транзитні пасажири, які прилітають з Єгипту до України, повинні мати чинний поліс медичного страхування, який покриває лікування Covid-19, на весь період перебування в Україні. У разі відсутності поліса туристу може бути відмовлено у перетині кордону4.

З 1 вересня для в’їзду до Єгипту для всіх іноземних туристів обов’язкове ПЛР-тестування.
Детальніше у новині9.

Хорватія

З 11 липня громадянам третіх країн, зокрема України, які їдуть у Хорватію з туристичною метою, або іншою діловою метою, для вільного в’їзду потрібно надати негативний результат ПЛР-тесту на SARS-CoV-2, отриманий щонайбільше за 48 годин, рахуючи від часу забору матеріалу для дослідження до прибуття країну. У разі відсутності результатів ПЛР-тестування для таких громадян обов’язковою є 14-денна самоізоляція 5.

Грузія

Грузія скасувала можливість в’їзду іноземних громадян до 1 жовтня6.

Також готуємося запускати продажі турів одразу після досягнення домовленостей на рівні держав до Кіпру, Болгарії, Хорватії, Чорногорії, Грузії.

З правилами в’їзду за нашими напрямками можна ознайомитися у таблиці в кінці статті. Інформація оновлюватиметься, щойно стануть відомі нові подробиці.

Перельоти до пунктів призначення планується здійснювати на крилах SkyUp Airlines.

Спеціальні умови бронювання від Join UP!

Туроператору вдалося домовитися з партнерами у країнах, які вже відкрили або планують відкрити свої кордони для українців найближчим часом, про спеціальні умови бронювання пакетних турів.

За напрямками Туреччина, Чорногорія, Єгипет, Албанія**, Болгарія з 15 червня по 31 липня можна забронювати тури з датами вильоту з 1 липня по 31 липня.

UPD: Грузія, Туніс, Кіпр, Греція виключені зі списку країн, для яких доступні спеціальні умови бронювання.

UPD: одразу після досягнення домовленостей на рівні держав польотна програма за напрямками Чорногорія планується, орієнтовно, — з 16.07.2020, Грузія, Кіпр — з 01.10.20207.

Перший платіж складає 0%. Оплатити пакетний тур у повному обсязі потрібно не пізніше, ніж за 7 днів до вильоту за курсом на момент здійснення оплати. Анулювати мандрівку можна за 7 днів до вильоту без штрафу*.

Слідкуйте за оновленнями, список напрямків буде доповнюватися.

Дмитро Сєроухов, CEO Join UP!: «Наші партнери запевняють, що українців вже чекають на їх улюблених курортах. Зараз на рівні країн ведуться переговори і консультації, щоб  відновлення туризму стартувало якнайшвидше та у найбільш безпечний для туристів спосіб».

Для всіх учасників галузі це абсолютно новий досвід. Потрібно налагодити взаємодію на міжнародному рівні, спільно розробити діючий механізм відновлення туристичного сектора, кожній країні — розробити, впровадити та оновлювати відповідно до ситуації правила, які допоможуть безпечно відкривати кордони. Тому протягом наступних щонайменше 2-3 місяців ситуація змінюватиметься динамічно.

Що стосується впровадження конкретних протиепідемічних заходів, як-то проходження самоізоляції або обсервації після прибуття в Україну з-за кордону, Міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу Міністерства охорони здоров’я 10 червня повідомив, що Міністерство наразі вивчає дії інших країн та консультується з епідеміологами. Розглядається можливість зонування країн: прибуття до України з країн з гіршою епідемічною ситуацією може передбачати обов’язкову самоізоляцію чи обсервацію, з країн з аналогічною чи кращою епідемічною ситуацією — не передбачатиме таких заходів.

Слідкуйте за нашими оновленнями. Усі деталі ми будемо повідомляти на сайті та на офіційних сторінках туроператора у соцмережах, щойно їх анонсуватимуть компетентні органи. Також просимо туристів щонайменше за тиждень до вильоту уточнювати у свого турагента всі вимоги та умови перебування у країні відпочинку і повернення звідти до України.


Оновлення від 10.10.20
Інформація додана 16.07.20
Оновлення від 30.07.20
Інформація додана 06.07.20
Інформація додана 11.07.20
Оновлення від 17.08.20
Оновлення від 02.09.20
Інформація додана 20.08.20
Інформація оновлена 02.09.20

* Ануляції приймаються в робочий час: пн-пт 10:00-19:00, сб 10:00-17:00. Якщо сьомий день потрапляє на неробочий, то ануляція повинна надійти у попередній робочий день.

Спеціальні умови бронювання розповсюджуються тільки на нові заявки. Для перебронювань заявок, які припали на період закриття авіасполучення, вони не діють.

**Тільки для цих готелів за напрямком Албанія

  • Aler Bianco 4*+
  • Aler Grand Hotel Vlora 5*
  • Aler Holiday inn Saranda 4*+
  • Aler Hotel Durres 3*+
  • Aler Luxury Apartments Durres 4*
  • Aler Luxury Apartments Saranda 4*
  • Aler Luxury Hotel Vlora 4*+
  • Aler Luxury Resort Durres 4*
  • Dolce Vita 4*
  • Troy Apt
  • Daniel Guesthouse 2*
  • Sanremo Hotel & Restorant 3*
  • Villa Ujvara 2*
  • Villa Leo
  • Ujvara 3*+
  • Ujvara. 4*

Країна

Правила в’їзду станом на 10 жовтня 2020

Дата старту турів

Туреччина ПЛР-тестування для в’їзду не потрібне. В аеропортах прильоту туристам вимірюватимуть температуру. Якщо турист матиме підвищену температуру, його перевірять за допомогою тестування. Після прильоту до Туреччини туристи (діти також) повинні будуть заповнити інформаційний бланк і надати його під час паспортного контролю. Дана інформація опублікована в онлайні по Туреччині, саму анкету можна роздрукувати з пакетом документів в заявці. Після прильоту з Туреччини самоізолюватися на 14 днів не потрібно. 01.07.2020
Кіпр В’їзд можливий, якщо Україна увійде до групи А або В (інформація оновлюється тут). Для в’їзду обв’язково треба заповнити форму на сайті www.cyprusflightpass.gov.cy Після поверення з Кіпру самоізолюватися на 14 днів не потрібно. 01.10.2020
Грузія Для в’їзду в країну потрібне ПЛР-тестування. Після повернення з Грузії самоізолюватися на 14 днів не потрібно. 01.10.2020
Чорногорія Для в’їзду у країну громадянам України ПЛР-тестування робити не потрібно. Після повернення з Чорногорії в Україну — обов’язкова самоізоляція на 14 днів або ПЛР-тестування. 16.07.2020
Єгипет Для в’їзду у країну до 31 серпня ПЛР-тестування робити не потрібно, з 1 вересня — потрібне ПЛР-тестування (виключення — до 5 років включно), зроблене щонайбільше за 72 години від моменту забору матеріалу на тестування до приземлення в аеропорту Єгипта.. Необхідно надати оригінал результатів тесту англійською мовою зі штампом. Після повернення з Єгипту в Україну самоізоляція на 14 днів або ПЛР-тестування не потрібні. 01.07.2020
Греція Польотну програму перенесено на 2021 рік
Албанія Для в’їзду в країну ПЛР-тестувння робити не потрібно. Після повернення з Албанії в Україну самоізолюватися на 14 днів не потрібно. 01.07.2020
Болгарія Для в’їзду в країну ПЛР-тестувння робити не потрібно. Після повернення з Болгарії в Україну самоізоляція на 14 днів або ПЛР-тестування не потрібні. 18.07.2020
Хорватія Для в’їзду у країну потрібно ПЛР-тестувння (для дітей і немовлят також), зроблене в одній з акредитованих лабораторій щонайпізніше за 48 годин до перетину кордону. З собою треба мати роздрукований у двох екземплярах англійською мовою негативний результат ПЛР-тесту. У разі відсутності ПЛР-тестування обов’язковою є 14-денна самоізоляція. Необхідно мати повний пакет документів: авіаквитки в обидві сторони, ваучер, поліс медичного страхування. Також треба мати роздруківку хоча б одного із документів: туристичний ваучер, підтвердження власності на нерухомість або судно, підтвердження бронювання житла, яке повинно містити інформацію про його адресу, контактний номер телефону і тривалість перебування — дату, коли гість планує покинути Хорватію. Кожен пасажир обов’язково має заповнити форму на сайті entercroatia.mup.hr і мати при собі заповнену та роздруковану форму, що доступна за посиланням. Після повернення з Хорватії в Україну — самоізолюватися на 14 днів не потрібно. 04.07.2020
ОАЕ

Для в’їзду у країну потрібно ПЛР-тестувння (виняток — діти до 12 років і люди з обмеженими можливостями середнього і тяжкого ступеня), зроблене в одній з акредитованих лабораторій щонайбільше за 96 годин до перетину кордону; роздруковану копію негативного результату англійською мовою треба мати для надання на пункті контролю в аеропорту вильоту.

Також необхідно мати поліс міжнародного медичного страхування, який підтверджує покриття витрат, пов’язаних з лікуванням Covid-19 на території ОАЕ, заповнені і роздруковані форму про стан здоров’я і форму, яка підтверджує зобов’язання після прибуття в Дубай завантажити додаток COVID-19 DXB і зареєструватися в ньому для подальшого можливого спілкування з органами охорони здоров’я ОАЕ, а в разі виявлення захворювання — дотримуватися всіх необхідних приписів. В аеропорту прибуття потрібно здати безкоштовний ПЛР-тест (виняток — діти до 12 років і люди з обмеженими можливостями середнього і тяжкого ступеня).

Після повернення з ОАЕ в Україну — обов’язкова самоізоляція на 14 днів або ПЛР-тестування.

26.09.2020