Агентам

Туреччина. Акція Happy Child!

Певно, за час карантину ви вже спробували з дітьми всі заняття – перечитали купу казок, передивились усі серії «Свинки Пеппи» чи всі діснеївські мультфільми, розмалювали квіточками, будиночками та метеликами з десяток альбомів, зробили з конструктора 10 варіантів замків, збудували пару халабуд та зліпили з пластиліну кілька зоопарків.

І це так чудово! Адже проводити час з дітьми – найцінніше та найприємніше, що може бути. Ми ж, в свою чергу, хочемо допомогти вам вже зараз спланувати сімейний відпочинок, щоб ви змогли оздоровити дитину, бути впевненим, що ваші малюки отримали сповна моря, сонця, вітамінів та розваг, та, звісно, щоб ви самі могли цікаво та активно провести час.

Тож ми вирішили потішити вас програмою Happy Child за напрямком Туреччина, де зібрали багато крутих акцій, які зроблять відпочинок ваших діточок ще приємнішим та насиченішим.

Що входить до програми? Багато акцій та подарунків!*

При замовленні індивідуального трансферу:

  • Дітям до 6 років – в подарунок м’яка іграшка, яка стане чудовим новим другом!
  • Дітям від 7 до 12 років – набір канцелярії, адже навіть на відпочинку має бути багато можливостей для творчості.

Пропозиції від готелів:

  • Ela Quality Resort Hotel 5*. При проживанні від 7 ночей і більше дітям від 4 до 12 років подарунок – 1 жетон в парку розваг для електронних ігор або 1 урок тенісу.
  • Dosinia Luxury Resort 5*. Сім’ям 2 дорослих + 2 дітей до 12 років, що забронювали стандартний номер, надається upgrade на STANDARD BUNKBED ROOM.
  • Alba Resort Hotel Side 5*/Alba Queen Hotel 5*. Сім’ям 2 дорослих + 2 дітей до 12 років, що забронювали стандартний номер, надається upgrade на STANDARD BUNKBED ROOM.
  • Karmir Resort & Spa 5*. При проживанні від 7 ночей і більше дітям надається 1 безкоштовне розфарбування піском.

Стежте за новинами – ми будемо постійно доповнювати цей список!

Умови програми:

  • Дати бронювання турів: з 02.02.20 до 31.05.20
  • Дати проживання: 01.06.20 – 30.06.20
  • Розміщення: 2 дорослих + 1 дитина /2 дорослих + 2 дитини*

ПІДБІР ТУРУ

А ще ми вибрали для вас найцікавіші та найпопулярніші у діток екскурсії, які ви можете замовити та насолоджуватись разом з дітьми:

  • The Land of Legends. Тематичний парк розваг, що відкрився в 2016 році і вже встиг отримати звання «турецького Діснейленду». Водні гірки, захопливе шоу дельфінів, екстремальні атракціони та веселі каруселі, підводна кімната і диско-басейни, акваріуми та океанаріум… Нічогенький список, еге ж? На території парку також регулярно проводяться концерти за участю зірок світового шоу-бізнесу, театральні вистави і мюзикли. Ну а родзинкою стануть світлові, музичні, водні та вогняні вечірні шоу The Land of Legends.
  • Піратські яхти (морська прогулянка) – класна анімація протягом морської прогулянки, смачний обід та купа вражень!
  • Dinopark в Кемері. 30 000 кв.м., на яких «живуть» 28 динозаврів, створені вмілими майстрами в натуральну величину. Фігури тварин анімаційні: вони можуть гарчати, відкриваючи свої страхітливі, повні зубів пащі, або, наприклад, ворушити кінцівками. А ще тут є багато  атракціонів: надувна гірка-скеледром, батут або водний атракціон з човниками. Усією сім’єю можна відвідати планетарій або 7D-кінотеатр. Також в Парку динозаврів у Кемері працює кімната жахів.
  • Discovery Park у Сіде. У парку встановлені великі фігури героїв відомих мультфільмів – «Шрек», «Льодовиковий період», «Мадагаскар». Найбільша експозиція, що особливо привертає увагу дітей – це 40 фігур динозаврів, виконаних в повний зріст. Вони гарчать, рухаються, а деякі навіть плюються. На території парку також встановлено кілька величезних скелетів динозаврів. А ще в Manavgat Discovery Park працює тераріум і акваріум, де можна поглянути на екзотичних птахів, ящірок, павуків, скорпіонів, химерних риб.

Євген Романчук

заступник керівника напрямку Туреччина:

Ми знаємо, як батьки переживають за своїх діток та хочуть, щоб вони були завжди щасливими, здоровими, активними та радісними.

«Саме тому в період, коли ми всі багато часу сидимо вдома, ми вирішили зробити програму Happy Child, щоб ви вже зараз могли спланувати відпочинок всією родиною. Тож нехай вас підбадьорять думки про море, яке на вас чекає вже зовсім скоро!»

Для акції ми вибирали найсімейніші готелі, які дуже любимо і точно знаємо, що і вам і дітлахам там буде затишно і комфортно. Ось, наприклад, про готелі розповідає:

Марія Кукліна

спеціаліст з продажів відділу консультацій стратегічних туристичних напрямків:

  • Alba Resort Hotel Side 5*: готель з чудовим співвідношенням ціна-якість; старий номерний фонд, але все чисто. Доглянута територія. Тут активна спортивна програма: міні-футбол, стрільба з лука, міні-гольф, волейбол, баскетбол, дартс тощо. Насичена дитяча програма протягом дня. На території готелю є міні-зоопарк.
  • Alba Queen Hotel 5*: у плані анімації більш спокійний, тому підійде тим туристам, які хочуть отримати хороший сервіс за прийнятну ціну і насолодитися спокоєм.
  • Dosinia Luxury Resort 5*: готель дуже сподобався. Компактна територія. Активна анімація протягом дня. Хороше харчування, досить різноманітне.
  • Ela Quality Resort Hotel 5*: тут сама назва говорить за себе. Улюбленець туристів. Дуже висококласний сервіс. За рахунок того, що територія готелю дуже велика, тут можна з’єднати практично всі типи відпочинку: і активний, і спокійний. Для тих туристів, які приїжджають з дітьми, в цьому готелі все продумано до найдрібніших нюансів (є дитячі ясла, коляски, дитяче харчування, дитячі набори для душа, халати для дітей). Для дорослих проводяться активні анімаційні та спортивні програми протягом дня + різноманітні вечірні програми.

Нагадуємо, що Туреччина з Join UP! це:

  • Велика готельна база, де кожен неодмінно знайде щось для себе.
  • Курорти для будь-якого типу відпочинку, з різними пляжами, природою.
  • Акція Free Ride. Ви вже скористалися всіма її перевагами?
  • Акція Hello Turkey, адже моря має бути багато!
  • Приймаюча компанія Peninsula Tours – наш давній та надійний партнер, який піклуватиметься про кожного туриста 24 години на добу 7 днів на тиждень.
  • Вильоти до Анталії з Києва, Запоріжжя, Одеси, Харкова та Львова. У Бодрум і Даламан з Києва. Усе – на крилах авіакомпанії SkyUp Airlines.

Тож насолоджуйтесь часом, проведеним з дітьми, та плануйте яскравий і насичений відпочинок всією родиною вже зараз, щоб пам’ятати та тішитись – море вже зовсім скоро!

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.
**вік дитини – до 11.99 років.