Агентам

Трускавець: не мінералкою єдиною

Ану, розкажіть нам про вашу першу асоціацію з Трускавцем? Відчуваємо, що це вода «Нафтуся». Так? Ну що ж, не без цього, звісно, але далеко не тільки це! І сьогодні ми хочемо розказати вам більше про Трускавець та чому туди варто запланувати подорож найближчим часом. Ну а ми вже, звісно, все підготували, щоб ваша мандрівка була комфортною та цікавою.

Чому Трускавець?

Санаторно-лікувальні заклади. Тут їх багато, і в кожному є конкретна спеціалізація, хороші лікарі, діагностичні та лікувальні центри, знову ж таки – лікувальна вода. Чудовий вибір для всіх, хто хоче не просто відпочити, але й відновити сили та здоров’я.

Велика готельна база. Курорт постійно розвивається та модернізується. І це не може не радувати: тепер у Трускавці можна знайти і еко-готелі, і готелі, що причарують своєю кухнею, і готелі для активного відпочинку, і для сімейного з дітьми… Вам потрібно лише озвучити свої побажання – і ми підберемо вдалий варіант.

SPA та Wellness. Готелі Трускавця наразі проходять ну дуже активну модернізацію і вже не поступаються хорошим європейським готелям. Тож окрім вже звичних лікувальних процедур на вас чекають круті SPA-центри, сауни, басейни – криті та на свіжому повітрі… Усе для відпочинку з насолодою!

Гірськолижний курорт. Кілька років тому неподалік Трускавця нарешті з’явився чудовий гірськолижний курорт, чому, звичайно, зраділи всі закохані у лижі та сноуборди. Тут є все, що потрібно для активного відпочинку в горах: снігогенератори – щоб ви могли покататись за будь-якої погоди, крісельні витяги, тюбінг-парк, траси різних рівнів складності та лижна школа. Ну що ще потрібно? Узимку з Трускавця до трас щоденно курсує безкоштовний автобус. А влітку ви можете насолодитись гірськими пейзажами та погуляти в лісі.

Багато цікавих місць поруч. Звісно, якщо ви приїхали відпочити чи підлікуватись, то ви не будете всі 7, 14 чи 21 день сидіти в готелі! Адже біля Трускавця є дуже багато місць, які варто відвідати. Які? Ну, наприклад: Жовква та Дрогобич, зоопарк «Лімпопо» у Меденичах, природний парк «Сколівські бескиди» у Східниці, де мешкають зубри… Є що подивитись!

Сергій
Кириченко
керівник
напрямку Україна

«Трускавець – локація знаменита. Важко знайти українця, який хоч раз у житті не пив трускавецької «Нафтусі» і не бував на цьому курорті хоча б проїздом. Та не однією мінералкою сьогодні приваблює публіку це чепурне містечко. Відомий своїми санаторно-лікувальними закладами Трускавець серйозно розширив перелік послуг для туристів. Тепер тут є пропозиції для найвибагливіших гостей як старшого, так і наймолодшого віку. Є готелі, які спеціалізуються на певних видах відпочинку – активному, сімейному, лікувальному, SPA. Навіть заклади з 70-х повністю осучаснились в інтер’єрі та наданні оздоровчих послуг. Сезонність теж не проблема, бо комфортно та цікаво відпочити тут можна будь-якої пори року»

ОСОБЛИВІ МІСЦЯ

Ми любимо концептуальні та цікаві готелі, тому з таким задоволенням співпрацюємо з ними та пропонуємо вам в них відпочинок. І якщо вже розповідаємо про Трускавець, то, звісно, ми не зможемо оминути увагою готель мережі «365» – «Трускавець 365». Чому? Ось кілька причин:

1 Тут на вас чекають якісні процедури, які допоможуть відновити сили та оздоровитись: діагностика, масажі, ванни, косметологія, а також власний бювет, куди крім трускавецьких «Нафтусі» і «Марії», також завозять води з Моршина і Східниці.

2 Тим не менш, фішка готелю – активно-екскурсійний відпочинок. Щодня щось новеньке та цікаве – походи, екскурсії до знакових місць, велосипеди, ігри на свіжому повітрі, ну а взимку – поїздки на гірськолижний курорт.

3 Ще одна родзинка готелю – пакетні тури на тиждень, що передбачають активну програму на кожен день, причому ви самі зможете вибрати та скласти свою програму – виходячи з інтересів та підготовки.

4 Приємний бонус – оренда за символічні 10 гривень* «похідних» дрібниць на кшталт гумових чобіт або трекінгових палиць. Також за додаткову плату є прокат лиж в готелі.

Забронювати тур

ДЕТАЛІ

Відомий усім Бювет № 1 чекає на вас у центрі міста. Його теж не оминула модернізація – тепер тут діє карткова система, щоб ви точно знали, скільки та якої води випили.

Місцеві лікувальні води: «Нафтуся», «Марія», «Броніслава», «Софія», «Юзя». 1 літр будь-якої з них зараз коштує 24 гривні*.

Як дістатися з Києва до Трускавця?

  • Найшвидший спосіб – літаком до Львова (1-1,5 години). Зі Львова можна доїхати поїздом (2-3 години, від приблизно 180 грн*) чи автобусом від залізничного вокзалу – орієнтовно за 85 грн*, 1,5-2 години в дорозі.
  • Поїздом – 10,5-12 годин. Мінімальна вартість квитка – 270 грн* (плацкарт).
  • Автобусом на дорогу витратите приблизно 10,5 годин. Обійдеться квиток приблизно від 660 грн*.
  • Автомобілем 630 км зі столиці подолати можна за 7-9 годин.

Трускавець – це саме те місце, яке зараз потрібно кожному з нас: щоб зміцнити імунітет, перезавантажитись від щоденних клопотів, насолодитись красивими осінню та зимою, зробити для себе щось приємне – пройти курс масажу чи щодня гуляти в лісі… Адже у Трускавець їдуть за відчуттям гармонії, підзарядкою та спокоєм.

Ви з нами? Тоді бронюйте тур на Join UP!

* ціни актуальні на момент публікації