Агентам

Традиції християнства та динамічна сучасність Вірменії – подорожуємо разом із Join UP! Оновлено 21.12.2020

Вірменія – країна-загадка. Для українців вона одночасно близька через спільне минуле, і далека через унікальні місцеві традиції й особливості культури. Спробувати розгадати цю загадку допоможе подорож. Join UP! запускає тури до Вірменії. З грудня 2020 року туристи зможуть відправитися в поїздку на 3, 4 або 7 ночей з вильотом із Києва.

Відпочинок у Вірменії

Від стародавніх християнських монастирів до сучасної архітектури, від гірськолижних курортів до різноманітності ресторанів з місцевою кухнею – Вірменія країна справжнього розмаїття, що дозволяє всім мандрівникам відкрити саме те, чого вони шукають.

Умови пакетних турів Join UP!

  • Авіакомпанія SkyUp виконуватиме рейси з Києва до Єревана з 01 грудня 2020 року двічі на тиждень:  щовівторка та щоп’ятниці.
  • До пакетного тура входить: авіапереліт і трансфер в обидві сторони, проживання і харчування на вибір, поліс медичного страхування, багаж.
  • Крім загальної екскурсійної програми є можливість забронювати індивідуальні екскурсії, щоб зробити своє перебування в країні максимально насиченим і цікавим.

Умови в’їзду до Вірменії

В’їзд до Вірменії дозволено при дотриманні однієї з умов:

  • надання сертифікату, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування COVID-19, отриманий не пізніше ніж за 72 години до перетину кордону;
  • проходження ПЛР-тестування в «пунктах відбору проб» в аеропорту прибуття (сплачується туристами самостійно). Результати ПЛР-тесту надаються не пізніше 48 годин. До отримання негативного результату потрібно знаходитись на самоізоляції.

Важливо! Дітям до 11,99 років ПЛР-тест робити не потрібно2.

Необхідне для в’їзду до Вірменії ПЛР-тестування можна робити в одному з рекомендованих МОЗ України медичних центрів або обрати одне з відділень лабораторій-партнерів Join UP!, з якими ми домовилися про спецціни.

Подробиці щодо умов та графіку здачі тестів — за посиланням

ПЛР-тестування після повернення з Вірменії

Відповідно до опублікованого МОЗ України переліку країн із високим рівнем захворюваності COVID-19, станом на 18 грудня 2020 року1 Вірменію віднесено до червоної категорії. Це означає, що після повернення з країни потрібно відбути 14-денну самоізоляцію або зробити ПЛР-тест для її дострокового припинення.

Якщо пізніше Вірменію буде віднесено до червоної зони, то послугу ПЛР-тестування можна буде додати під час бронювання пакетного тура. Вартість послуги для всіх заявок — 21 євро*.

1Інформація оновлена 21.12.2020
2Інформація додана 21.12.2020
3Інформація додана 21.12.2020

*Ціна актуальна на момент публікації