Агентам

Тосса-де-Мар у Коста-Брава. Для закоханих у життя!

Іспанія – це далеко не просто «держава на південному заході Європи, що займає більшу частину Піренейського півострова, Балеарські та Пітіузькі острови в Середземному морі та Канарські острови в Атлантичному океані».

Іспанія – це настрій. Це стиль життя. Це характер і світогляд. Ми дуже любимо цю країну і з великим задоволенням відкриваємо для вас все нові куточки Іспанії. Тож сьогодні в центрі уваги – одна з наших улюблених її частин – Коста-Брава та її гордість – Тосса-де-Мар!

А перед тим як розказати, за що ми так любимо Тосса-де Мар, нагадаємо, що Іспанія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма:
    • До Барселони з Києва: середа та субота – цілий рік, а у літній період ще й понеділок і п’ятницю.
    • До Барселони з Одеси, Харкова та Запоріжжя – два рази на тиждень у середу та суботу.
  • Ваші улюблені курорти: Тенерифе, Майорка, Барселона, Коста-Брава, Коста-Дорада… Просто обирайте!
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо готелі в Коста-Браві:
✓ Don Juan Tossa 4* ✓ Tossa Park Aparthotel 3*
✓ Oasis Tossa 4* ✓ Gran Hotel Reymar 4*
 Sa Riera 4*
  • Цікаві екскурсійні тури.
  • Тематичні тури, які ви давно полюбили. Тільки промотури Hola-la чого варті!

ПІДБІР ТУРУ

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Для мене Іспанія – це щоразу нові відкриття. Здається, я ніколи не перестану дивуватись її краєвидам, неповторній атмосфері та красі.

«І для нас дуже важливо знайомити вас з цією неперевершеною країною та її найдивовижнішими місцями. Одним з особливих місць для мене завжди буде Тосса-де-Мар, і я б хотів, щоб і ви відчули його магію. Тосса-де-Мар ідеально підійде для сімейного відпочинку – адже він невеличкий і тут не так багато молоді та тусовок, як на інших курортах Коста-Брава. Так і  згадуються тихі вечори біля моря, затишні посиденьки в ресторанчиках, де подають фантастичні морепродукти, та шаленої краси світанки. Обов’язково відвідайте це містечко!»

Наталя Євтушенко

Тревел студіо

Тосса-де-Мар – крихітне місто в 20 хвилинах їзди від Ллорет-де-Мар.

«Абсолютно іспанське, автентичне, з широким величезним пляжем, фортецею і старим містом з тінистими вузькими вуличками та сувенірними крамницями, що потопає в квітах і зелені. Ідеальне місце, коли хочеться не просто пляжного відпочинку і готелів, а й відчути життя місцевих мешканців, які ліниво прогулюються уздовж набережної з собачками, пити вранці традиційний кортадо в кафе зі столиками вздовж моря і вечеряти в сімейних ресторанчиках свіжими морепродуктами. Тут тихо, комфортно, пахне морем і Іспанією. Обов’язково раджу піднятися на самий верх фортеці і помедитувати в тиші, милуючись одним їх найкрасивіших краєвидів узбережжя Коста-Брава»

To Do List

  • Поїхати до Барселони. Торса-де-Мар має дуже зручне розташування – усього близько 100 км від Барселони. Тому ви легко зможете доїхати туди на електричці чи автобусі або орендувавши автомобіль. Втомитесь від шумного міста – і за півтори години вже знову будете у своєму затишному морському раю в Коста-Браві. Зручно, еге ж?
  • Побачити нарешті фортецю Віла-Велья. Так-так, знаємо, що ви вже не раз її бачили на усіх можливих листівках та сувенірах з Коста-Брава. І впевнені, що коли ви побачите цю споруду на власні очі, то зрозумієте, чому нею так пишаються. Нагадаємо, що побудували її ще у 14 столітті, і ця фортеця може розказати вам багато дивовижних історій. До речі, у фортеці є музей, де ви зможете побачити роботи Шагала, а також дуже цікаві римські мозаїки.
  • Випити сангрії. Гуляючи заплутаними кварталами Тосса-де-Мар, ви неодмінно знайдете багато ресторанчиків, деякі з яких точно стануть вашими улюбленими. Вмощуйтесь на своєму звичному місці біля вікна або на заквітчаній терасі, та замовляйте сангрію або холодне сухе вино!
  • Скуштувати simitomba. Це дуже відома страва цього регіону. Вона готується зі свіжої риби з додаванням риби копченої, картоплі, петрушки, часнику, солі, томатів, шафрану, оливкової олії і айоли. Кажуть, що це типове блюдо рибалок. Ось момент, коли розумієш, що хочеш стати рибалкою!
  • Засмагнути до золотистого кольору на місцевих пляжах. Коста-Брава славиться своїми пляжами, і курорт Тосса-де-Мар також порадує вас прекрасними піщаними пляжами з каменистими розвалами.
  • Зробити фотосесію в одному із гротів. Романтичні та трохи таємничі гроти Тосса-де-Мар підкажуть вам безліч ідей для крутих знімків.
  • Пофестивалити! У червні в Тосса-де-Мар проходить La Festa Major d’Estiu або свято Сан-Пере (Fiestas de San Pere). Святкування відбувається протягом тижня, починаючи з 20 червня. І тут на вас чекає шоу сарданс, концерти, танці, дитячі ігри та феєрверки. Ух!

Nota Bene

А ось і невеличка шпаргалка з цінами у Тосса-де-Мар:

  • Пляшка вина – 3-7євро
  • Сангрія – краще замовляти в ресторані (готова сангрія в супермаркеті не дуже смачна). Вартість пляшки 500мл – 6-7 євро, 1 літр – 10-12 євро
  • Порція креветок в ресторані – 4-7 євро (залежно від порції)
  • Кава – 1,20-2,20 євро
  • Доїхати із Тосса-де-Мар до Барселони – вартість квитка в один бік – 12,35 євро (на автобусі їхати приблизно 1год 20 хв).

Ну що, готові до нової подорожі в Іспанію, щоб насолодитись відпочинком у Тосса-де-Мар? Тоді не зволікайте і бронюйте тур вже зараз!