Агентам

The Apurva Kempinski Bali 5*. Балійське щастя

Балі – острів, що вже давно сниться та манить всіх мрійників та романтиків, закоханих у здоровий спосіб життя, та тих, хто вважає, що природа – найкращий помічник у досягненні гармонії та глибокого щастя. Теж хочете на Балі? То не відмовляйте собі у цьому дійсно неймовірному задоволенні і прямо зараз обирайте тур. Тим паче що ми пропонуємо вам не тільки чудові ціни, а ще й чудові готелі, новинки та багато приємних сюрпризів.

Один з них – неймовірні ціни на новий готель The Apurva Kempinski Bali 5* на бронювання, зроблені в період з 25.02 по 01.03. Але про все по черзі.

Нагадаємо, що Балі з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі. Подивіться і скажіть, чи ви ще десь такі бачили?
  • Працюємо з усіма регіонами Балі. Який курорт вам подобається найбільше?
  • Екскурсії з чудовими гідами до визначних місць острова, які необхідно відвідати хоч раз в житті кожному: храм Матері Бесакіх, сафарі-парк, храм на обриві Улувату, ліс мавп.

ПІДБІР ТУРУ

The Apurva Kempinski Bali 5* – побалуйте себе!

А ось і чудовий привід познайомитись з Балі. Причому одразу так, щоб цю подорож ніколи не забути, адже ми пропонуємо вам відпочивати в новому і дуже розкішному готелі мережі Kempinski – The Apurva Kempinski Bali 5*.


І найголовніше, що готель влаштовує неймовірний розпродаж в період
з 25.02 по 01.03 на заїзди з 25.02 по 31.05.2019
Тож не зволікайте!


Дмитро Хромов

керівник напрямку Індонезія

Мережа готелів Kempinski – це бренд, що дуже пильнує свою репутацію і знає про відпочинок дійсно все.

«У новому проекті – готелі The Apurva Kempinski Bali 5* – готельєри втілили весь свій багаторічний досвід та залучили до нього найкращих знавців своєї справи. І результат перевершує будь-які очікування – готель відкрився тільки 1 лютого цього року, а про нього вже стільки розмов! Це дійсно розкішне і неймовірне місце для відпочинку!»

5 причин відпочивати саме тут

  1. Готель підійде для відпочинку навіть найбільш вибагливих гостей. Це дійсно готель VIP-рівня, де кожен буде почувати себе особливим. Окрім до дрібниць продуманого інтер’єру та інфраструктури, він може похвалитись і місцем розташування, адже район Нуса-Дуа – найбільш респектабельна та спокійна частина острову.
  2. Усе для вашого комфорту. В готелі є представник, що говорить вашою мовою, щоб ви з легкістю могли вирішити будь-яке питання. Служба консьєржа допоможе забронювати столик в ресторані чи замовити таксі, а також обрати заклад за межами комплексу.
  3. Чудовий пляж. Тут немає хвиль, тому цей готель ідеально підходить для відпочинку з маленькими дітками. Білосніжний пісочок – дуже м’який і приємний. Територія, що більше схожа на ботанічний сад… А ще додайте пляжний бар та весь спектр необхідних послуг – і ви захочете проводити на пляжі весь день!
  4. Усе для неймовірного відпочинку! Велетенський SPA-центр, де професіонали займуться кожною клітиною вашого тіла. Шалених розмірів басейни, власна художня галерея готелю… О, тут є чим зайнятись!
  5. Ну дуже смачно! Тут вас будуть балувати чудові кухарі! Наприклад, у ресторані Pala гостям запропонують великий вибір страв місцевої та інтернаціональної кухні. У гастрономічному магазині Selasar можна скуштувати легкі закуски.

Не відмовляйте собі у задоволенні і прямо зараз бронюйте тур у новий готель The Apurva Kempinski Bali 5* за чудовими цінами!