Агентам

Тенерифе. Острів скарбів

Ми знайшли для вас цілий острів скарбів. До того ж, вам не доведеться розшукувати його карту та відбирати її у піратів, перед тим випивши не одну пляшку рому.

Не потрібно випитувати, де заховані скарби, у папуги одноногого капітана чи запасатися лопатами та ліхтарями для пошуку скрині з коштовностями і перекопувати десятки місць. Вам потрібно лише… обрати дату подорожі  та насолоджуватися усіма красотами острова вічної весни – Тенерифе, де кожен краєвид, страва, світанок – справжнісінький скарб!

Тенерифе з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма, що стартувала 26.04, з вильотами з Києва два рази на тиждень у вівторок та п’ятницю.
  • Усе для вашого комфорту. Ми пропонуємо вам прямий переліт на борту літаків SkyUр, а також гаряче харчування – впевнені, ви оціните вибір та смак страв!
  • Великий вибір готелів на різних курортах острова. Наприклад, радимо:
Bahia Flamingo 3* Hovima Costa Adeje 4*
Cleopatra Palace 4* Mediterranean Palace 5*
Gran Melia Palacio De Isora 5*
  • Цікавезні екскурсії найкрасивішими місцями острова. Наш рейтинг:
✔ Національний парк Тейде ✔ Лоро-парк
✔ Сіам-парк ✔ Морська прогулянка до китів
✔ Ла-Лагуна

Прямо зараз ви можете обрати тур
за ціною від 7640 UAH*

ПІДБІР ТУРУ


Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Тенерифе – надзвичайне місце. Місце, де перехоплює подих від краєвидів, а неймовірна атмосфера щастя не покине вас ані на секунду.

«Тенерифе стане чудовим  місцем як для спокійного сімейного, так і для активного молодіжного відпочинку. Там дійсно є все, що потрібно для супервідпочинку, і навіть більше.  Якщо ви там ще не були, то просто повинні це зробити вже найближчим часом! А JoinUP! вам у цьому обов’язково допоможе!»

Скарби Тенерифе

  • Вулканічний характер. Ми не будемо казати, що «вулкан Тейде – це візитка картка острова». Ви і так знаєте цей сталий вираз, який не говорить ні про що, окрім того, що саме це місце ви побачите на всіх можливих сувенірах. Ми лише розкажемо кілька цікавих фактів про цей вулкан:
    • Саме пік цього вулкана вважається найвищою точкою всього Атлантичного океану – 3 718 метрів.
    • Навколо вулкана створений національний парк, перший в Іспанії.
    • Відвідувачі на фунікулері можуть піднятися на оглядовий майданчик вулкана.
    • Тейде – вулкан сплячий. Останнє виверження зафіксовано 1909 року.
  • Пальчики оближеш! Канарська кухня – це якесь нескінченне свято! Коли будете на Тенерифе, обов’язково спробуйте паелью з морепродуктами, хамон, соус мохо рохо, кролика в гаспачо, ковбаски чорізо, ну і звичайно всі можливі рибні страви.
  • Занурюємось? Дайвінг на Тенерифе полонить будь-кого – і тих, хто хоче спробувати занурення вперше, і тих, хто не уявляє свого життя без підводних досліджень. Велетенські восьминоги, скати, черепахи, затонулі кораблі – тут є на що подивитись.
  • Пляжуємо! Тенерифе – це ідеальне місце для тих, хто любить пляжний відпочинок. Тут є і дикі пляжі, де можна почувати себе повним відлюдником, і дуже комфортні, обладнані всім, що тільки можна уявити – бари, шезлонги, душі… Тож просто обирайте. Наприклад, якщо ви любите дикі пляжі з їхньою романтикою – то вам на Ель Боюйо. Зацікавились, що ж то за пляжі з чорним піском? Тоді вам на Ель Медан, Ель Боюйо, Таганай, Сокорро, Плая Хардін чи Плая Арену. Полюбляєте серфінг? Вам на Сокорро! Любите комфорт? Вам на Ель Медан. Ух, скільки тут крутих пляжів!

Ну, як вам такі скарби? Не забувайте, що тут їх ще мільйони і всі вони чекають на вас, тож не відкладайте і вже зараз обирайте свою подорож на Тенерифе!


* Ціни дійсні на момент формування публікації з вильотом 10.05.2019 на 7 ночей, ½ DBL!