Агентам

Tbilisi. Neverending party!

Про що ви згадуєте, коли чуєте «Грузія»? Про вино і хачапурі, нескінченні шумні застілля за великим столом, довжелезні тости та танці балету Сухішвілі?

Не без цього, звісно, але Грузія – це вже давно не тільки про це. Особливо, якщо мова йде про Тбілісі – місто з шаленим ритмом, місто – трендмейкер, місто, де можна знайти безліч цікавих сучасних закладів, відвідати культові події та познайомитись з непересічними людьми. Хочете побачити зовсім іншу Грузію? Сучасну, модну та драйвову? Тоді обирайте тур прямо зараз.

Тбілісі з Join UP!

  • Завжди комфортний переліт на крилах авіакомпанії SkyUp, кожен четвер та неділю.
  • Великий вибір концептуальних готелів. Радимо:
Fabrika Hostel&Suites 4* Hotel M9 3*
Iota 5* Lisi Hills 4*
Rooms Tbilisi 4*
  • Культові місця. Наші гіди завжди із задоволенням детально розкажуть вам не тільки про те, де можна спробувати національну кухню і випити келишок вина, але й порадять модні нічні клуби, заклади і виставки. Просто запитайте про те, що вас цікавить.

ПІДБІР ТУРУ

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія

Тбілісі – чудовий вибір для урбаністичного туризму. Останнім часом це місто змінюється просто шаленими темпами.

«Життя в ньому вирує і бурлить і вдень, і вночі. Його вже давно порівнюють з новим Берліном, і їдуть, щоб насолодитись нічним життям та найновішими неформатними закладами і локаціями. Щоразу коли я тут буваю, я навіть забуваю, що «треба піти поїсти грузинських хінкалі» – адже просто із захватом передивляюсь афіші і думаю, куди піти сьогодні – на виставку сучасних художників, виступ улюбленого діджея чи концерт гурту, на який давно мріяла потрапити. Або  зазирнути на фестиваль арт-хаузного кіно чи піти на сніданок в ресторан The Kitchen – культовий заклад готелю Rooms Tbilisi».

Чому Тбілісі?

  1. Місця. Чого тільки вартує мережа готелів Rooms – Rooms Tbilisi та Rooms Kazbegi? Один  готель розмістився на висоті 1800 метрів над рівнем моря, в колишньому елітному радянському санаторії, куди було дуже нелегко потрапити. А другий розташований у будівлі… колишньої типографії. Тому атмосфера тут лофтова – дизайнери зберегли частину цегляного фасаду, зробили масштабний ремонт і перетворили це місце на готель у нью-йоркському стилі. І таких місць у Грузії просто сотні! 
  2. Атмосфера. У Тбілісі на вас чекає невимушена атмосфера і відчуття повноти життя. Звичайно, сучасна молодіжна грузинська культура не могла не створити дійсно цікаві і незвичні простори, які як магніт притягують людей особливих та виняткових. Просто познайомтесь з такими проектами як Fabrica та Stamba, і відкривайте зовсім інший Тбілісі.
  3. Їжа. Важко уявити Грузію без вина. Але і тут все зазнало змін – з’явилися не тільки винарні зовсім нового формату, але й нові вина – спробуєте в цей приїзд до Тбілісі, наприклад, помаранчеве вино? Та й культура їжі не стоїть на місці – щоб спробувати дійсно особливі страви, вже не треба вишукувати автентичний ресторан, якому років 50 – варто навідатись, наприклад, до кафе Laguna, де роблять чудові хачапурі, і ви зможете спостерігати за процесом їх приготування від самого початку до моменту, коли вони потраплять до вас на стіл. А от ресторан Ezo приваблює овочевими кульками пхалі і стравами з м’яса. А як вам ідея відвідати заклад, де всі гості їдять за одним величезним столом? Якщо згодні, то вам у Culinarium. Але про заклади ми в деталях розкажемо наступного разу, адже цей список просто нескінченний!
  4. Мистецтво. Хочете отримати велику порцію свіжого мистецтва  і оминути всі нафталінові музеї? Тоді вам в Тбілісі! Внесіть в свій Must visit list, наприклад, Moma Tbilisi.
  5. Нічне життя. Воно тут вирує і не зупиняється ні на хвильку. Імениті діджеї, масштабні фестивалі, такі як Tbilisi Open Air, що відомі вже в усьому світі. 2018 року на ньому виступали Tom Odell, Sophie Villy, Yestermorrow, Róisín Murphy та багато інших. О так, вам буде важко зупинитись і припинити танцювати.

Ну що, готові до подорожі у Тбілісі? Тоді обирайте тур прямо зараз!