Агентам

Сванетія. Така різна Грузія

Ми не знаємо жодної людини, яка б побувала у Грузії та не закохалась у цю країну.

І в цьому немає нічого дивного, адже тут є все для ідеальної подорожі – гірські пейзажі, від яких перехоплює подих; тепле лагідне море, що так і манить всіх, хто не уявляє свого відпочинку без пляжів; фантастичні історичні пам’ятки, які відкривають двері у сиву давнину. І, звичайно, приголомшлива місцева кухня – тільки заради неї варто приїхати до Грузії!

Хочеться, щоб ви не зупинялися у дослідженні цієї країни і з кожним візитом захоплювались її дивами ще більше – отже, ми вирішили, що настав час відвідати нові місця Грузії.

Тож знайомтесь зі Сванетією, а ми, як завжди, подбаємо про те, щоб ваш відпочинок тут був максимально комфортним та цікавим.

Сванетія з Join UP! це:

  • Літаємо до Батумі з Києва, два рази на тиждень – у середу та суботу – на крилах авіакомпанії SkyUp.
  • Пропонуємо дуже насичену та цікаву екскурсійну програму та тематичні тури.
  • Підібрали для вас чудові готелі. Наприклад, радимо для проживання в Местії:

ПОШУК ТУРУ

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія:

Грузія – одна з тих країн, які завжди можуть здивувати, навіть якщо ви були тут вже не один раз.

«Тут можна безкінечно відкривати для себе нові місця, насолоджуватись тутешніми колоритом та красою, смакувати вино та неповторні грузинські страви, досліджувати місцеві традиції та все більше і більше захоплюватись цією країною!»

Ця дивовижна Сванетія

Сванетія – це старовинні вартові башти та запаморочливі краєвиди. Це давні поселення та затишок життя у місцині, яку з усіх боків затиснули у своїх обіймах гори. Це хвойні ліси та альпійські луки, а далі – засніжені гірські хребти. Що ж ще варто знати про цю дивовижну місцину?

  • Центр Сванетії – чарівне містечко Местія. Саме з нього розпочинаються найцікавіші піші, велосипедні та автомобільні маршрути, які відкриють вам усю красу цього регіону.
  • Як вам ідея теплої пори року покататись на конях? А якщо прогулянка буде не простою, а з можливістю відвідати озеро Корулді чи льодовик Чалааді? Дух перехоплює, правда?
  • Тут на вас чекає вражаюча зустріч з місцевими сторожовими вежами, які збудували ще у XII-XIII століттях. Упевнені – вона запам’ятається вам на довгий час.
  • Не любите нудні музеї? Ну і правильно! Адже у Сванетії є тільки дуже цікаві музеї, де можна провести цілий день. Наприклад, радимо завітати до історико-етнографічного, в якому представлені унікальні рукописи та ікони.
  • А як щодо канатної дороги? Дуже романтична розвага! У Сванетії є гірськолижний курорт Хацвалі, де цілий рік працює канатна дорога. Ось де ви зможете насолодитись з висоти всіма неймовірними гірськими краєвидами.
  • Якщо ж ви полюбляєте гірськолижний відпочинок, то вам неодмінно треба відвідати Тетнулді – чудовий курорт, на якому є все, щоб покататись.
  • Ще одна дивовижна місцина – Ушгулі. Це найбільш високогірне поселення Європи. Так, воно теж розташоване у Сванетії. Атмосфера тут – ну просто не передати словами!

Ну як, готові досліджувати разом з нами нові місця Грузії? Тоді не зволікайте та прямо зараз бронюйте тур!