Агентам

Sunset in Maldives. Традиція святкувати День Незалежності Мальдівських островів з Join UP!

Join UP! – це компанія трендмейкер, з легкої руки якої створюються нові традиції, набувають популярності різні напрямки – як масові та вже звичні для туристів, так і екзотичні.

Мальдівські острови не стали виключенням – у туроператора цей напрямок має не тільки особливу концепцію та фішки на кшталт інстатурів з відомими зірками, блогерами та фотографами, а й свої красиві та стильні традиції.

Ось так святкування Дня Незалежності Мальдівських островів також стало важливою традицією для компанії Resort Life Maldives і туроператора Join UP! Третій рік поспіль 26 липня організатори збирають під одним дахом відомих представників готельних мереж і бренди готелів, які асоціюються з розкішним відпочинком на островах. Як святкування та спілкування з експертами пройшло цього разу? Розкажемо детальніше.

Sunset in Maldives

Мальдіви – це шалена порція натхнення, тому для Join UP! було так важливо передати на зустрічі чудову острівну атмосферу. Лейтмотивом обрали неймовірні заходи сонця – коли небо змінює кольори, немов малює запаморочливої краси картину, а океан манить переливами відтінків. Хіба можливо забути Sunset in Maldives? Саме кольори мальдівського заходу сонця стали головними у вбраннях гостей та в оформленні вечора. Додав потрібної атмосфери правильно обраний заклад – ресторан Eliziy, який не просто так позиціонує себе як місце для обраних – тут дійсно почуваєшся наче у красивій казці. В самому залі був водоспад, багато живих рослин, справжні живі пальми, які упиралися в скляний купол і канарки в клітках. Гостей частували фантастичними стравами з меню, яке шеф-кухарі закладу спеціально розробили для івенту.

Доповнив відчуття, що ви проводите красивий вечір на райському острові, виступ бенду Starband та спеціальний Sunset set (звісно, він розпочався саме у той момент, коли сонце почало сідати за горизонт) – здавалося, ще трохи  і з усіх боків почнуть підспівувати екзотичні острівні птачешки, а в навколишніх звуках вдається розчути шум океанських хвиль. Справжній тропічний оазис!

Maldives – one love

Що ж чекало на гостей заходу, окрім так красиво переданої атмосфери Sunset in Maldives? О, програма була дуже насиченою і важливою для агентів, які хотіли дізнатись про всі новинки напрямку, поспілкуватися з приймаючою стороною та провідними готельєрами.

Важливою частиною заходу була Work Shop Zone, де розмістилися представники Мальдівських готелів. Уже котрий рік поспіль Join UP! створює майданчик для спілкування з готельєрами, де агенти можуть поспілкуватись, поставити всі можливі питання та отримати найсвіжішу інформацію з перших вуст. Ви тільки подивіться на цей список!

? Heritance Aarah ? Adaaran Resorts
? Fairmont Maldives ? Cocoon Maldives
? You & Me Maldives ? Robinson Club Maldives
? Robinson Club Noonu ? Ayada Maldives
? The Residence Maldives ? MMPRC
? LUX South Ari Atoll ? LUX North Male Atoll
? Vakkaru Maldives ? The Westin Maldives
? Banyan Tree

Представники туроператора розповіли про всі новинки, які підготували до нового сезону, всі переваги напрямку та роботи з Join UP!, а також разом з готельєрами провели невеликі презентації, щоб познайомити з особливостями кожного готелю.  Запам’ятався і виступ Марини Андрусенко, Director Of Sales & Marketing Resort Life Maldives, яка в деталях розказала про роботу та цінності приймаючої компанії, співробітники якої буквально живуть цим островом і ставлять собі за головну мету закохати у Мальдіви кожного гостя.

Не обійшлось і без розваг та приємних сюрпризів – керівник напрямку Мальдіви Євген Хаджинов презентував відео про країну, яке він знімав власноруч – справжній фільм, прем’єра якого відбулась саме тут! На завершення вечора представники готелів LUX South Ari Atoll та LUX North Male Atoll розіграли серед гостей ваучери на проживання. Чудовий подарунок, чи не так?

І, звісно, родзинкою стала невелика вікторина на знання країни, де за правильні відповіді переможці отримували чудові подарунки – аксесуари в ніжно-лілових і рожевих тонах або ж щось дуже корисне з тропічної колекції.

Join UP! робить все, щоб кожен міг насолоджуватись острівними заходами сонця вигідно та, водночас, розкішно. Тож досліджуйте Мальдіви разом з Join UP!