Агентам

Стильна зима? В Парижі – легко!

Багато хто нарікає на зиму – мовляв, і забагато шарів одягу, і набридли ці одноманітні сірі пейзажі, і мало сонця. Але нарікають лише ті люди, які не вміють проводити зиму красиво і стильно. А ви ж до них не належите, правда? Тож давайте разом з вами заплануємо стильні та незабутні зимові дні і почнемо з подорожі до Парижу!

Тим паче, що ми зробили все, щоб ваш відпочинок у цьому неймовірному місті був дуже комфортним і вигідним.

Париж з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Комфортний переліт на крилах стильної авіакомпанії Air France. Літаємо цілий рік у середу, четвер, суботу і неділю.
  • Дуже цікаві екскурсії.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Victoria 2*+ Astotel Astra Opera 4*+
Gold Hotel 3* Napoleon 5*
Imperial 3*+

Іван Лисак

керівник напрямку Франція

Зимовий Париж – це дуже гарна можливість побувати у найромантичнішому місті у світі і водночас дуже добре заощадити.

«У зимовий період більшість готелів суттєво знижує ціну, і Париж стає як ніколи близьким. Також, зимовий відпочинок в Парижі – це гарна можливість ходити на екскурсії та в музеї без черг туристів. Погодьтесь, що це також дуже велика перевага!»

Зимовий To Do List

Париж – місто, яке надихає бути стильним і витонченим. Тут так і хочеться вдягти модне пальто, загорнутись в широкий теплий шарф, взяти красиву сумочку та гуляти, насолоджуючись кожним кроком та захопленими поглядами перехожих. Ми впевнені, що це місто надихне вас на безліч ідей особливого проведення часу і подарує незабутні зимові спогади.

Ось, наприклад, чим можна зайнятись у зимовому Парижі

  • Випити чашечку кави в кафе, яке любила Коко Шанель. Вишуканий Париж неначе створений, щоб доповнювати стиль життя таких жінок, як Коко Шанель. У неї тут було багато улюблених місць, і декілька з них ви можете відвідати і сьогодні. Наприклад, легендарну паризьку кондитерську Angelina на вулиці Ріволі.
  • Надихнутись цікавою архітектурою в Інституті Арабського світу (Institut du monde arabe). Ця будівля, створена відомим архітектором Жаном Нувелем, що проектував також фонд Картьє та музей на набережній Бранлі. Дивовижна скляна будівля приголомшує! Власне, як і експозиція інституту, тож коли надивитесь на сам будинок, сміливо заходьте всередину – тут ви проведете не одну годину.
  • Піти в Opéra Garnier. Ось де навіть взимку можна вигуляти найкрасивіші сукні та прикраси. Еклектика цієї будівлі, побудованої у 1830 роках – зачаровує, а репертуар порадує навіть затятих шанувальників опери та балету – дивіться самі!
  • Прогулятись Монмартром. Коли б ви не приїхали до Парижу – влітку чи взимку – просто неможливо встояти перед спокусою прогулятися Монмартром – зайти в кафе, в якому «працювала» Амелі  та поблукати вуличками, які надихали Бориса Віана, Вінсента ван Гога, Едгара Дега, Еміля Золя, Пабло Пікассо та інших.
  • Піти на майстер-клас з приготування круасанів. Пам’ятаєте фільм «Сабріна», де героїня Одрі Хепберн відправилась до Парижа на кулінарні курси? Радимо зробити вам те саме – ну де, як не тут ви навчитесь готувати найсмачніші круасани? Наприклад, можна піти на кулінарний ранок La Cuisine Paris з походом на місцевий ринок – дуже атмосферно!

Обирайте тур в Париж та зробіть цю зиму стильною разом з Join UP!