Агентам

Старт раннього бронювання Summer in the future. Зазирни в майбутнє!

Усе розмірковуєте, що ж готує новий літній сезон? Які напрямки будуть популярніші за інші, що новеньке на нас чекає і що ж порадити туристам, щоб точно не прогадати?

Ну… цілком можливо не гадати, а знати наперед! За допомогою раннього бронювання з Join UP! ми разом зможемо зазирнути в майбутнє, плануючи своє літо. Тож уже зараз уявляйте та загадуйте літній сезон 2020!

Цього разу ми обрали тему раннього бронювання Summer in the future. Тому що тут збіглось кілька пунктів: і бажання наперед знати про смаки та вибір туристів на новий сезон, і наше постійне впровадження нових технологій, сучасних підходів і розширення кількості напрямків на новий сезон, про які ми вже знаємо, що їх оцінять мандрівники. Тож, давайте зазирнемо у майбутнє разом!

Що нам готує літо?

Ми будемо уважно стежити за результатами раннього бронювання і ділитись з вами головними спостереженнями. Хоча про деякі тренди наступного літа ми розкажемо вам уже зараз – адже більшість з них ми самі й створюємо в компанії Join UP!

Цього літа у тренді будуть три основні вектори. Знайомтесь ближче!


Вектор «Welcome to Europe: більше моря!». Логічно, що після впровадження безвізу з багатьма європейськими країнами українські туристи почали активно цікавитись цими напрямками. Полетіти на вікенд до Грузії чи Італії тепер дуже легко і не потребує ніякого планування заздалегідь з підготовкою десятка папірців. Ми спостерігаємо збільшення пасажиропотоку не тільки зі столиці, але й з регіонів.  І тому для нас так важливо створити максимально вигідні та комфортні умови для тих, хто хоче подорожувати Європою. Разом зі SkyUp ми відкрили багато нових маршрутів країнами Європи. Ми створили вже улюблений багатьма формат подорожей  Weekend for U – короткі та спонтанні мандри у європейські міста. Ми розробляємо тематичні тури та стежимо за найяскравішими подіями у кожній країні, щоб запросити на них наших туристів.

Які напрямки на вас чекають цього літа?

  • Греція. О, тут у нас для вас великий сюрприз! Цього літа ми пропонуємо подорожі на такі острови, як: Крит, Корфу, Закінтос. Ви ще у когось таке бачили?
  • Кіпр. Подорожуйте зі смаком до цієї чудової країни! Тим паче що тепер у нас буде польотна програма з регіонів – Харків, Запоріжжя, Одеса, ну і Київ, звичайно.
  • Іспанія. Ну просто очі розбігаються! Аліканте, Майорка, Тенерифе, Барселона. Хіба можна зупинитись на чомусь одному? Та, власне, і навіщо?
  • Грузія. Гостинна країна чекає і готує до вашого приїзду вино та хачапурі! Ми будемо літати з  Києва до Батумі, а також зі Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя до Кутаїсі.
  • Італія. Тут до вже ваших улюблених напрямків Катанії та Ріміні додасться ще один – зустрічайте Калабрію!
  • А ще країни, які так любить літо: Албанія, Чорногорія, Хорватія, Болгарія, Франція, Португалія – для кожної з цих країн ми запропонуємо зручний графік польотів та багато приємних сюрпризів!

Окремим трендом виділимо, звісно,  гостинну Туреччину, яка з нетерпінням чекає  на нову зустріч  з вами! Який курорт оберете цього року? А як вам ідея провести вікенд у Стамбулі?

Вектор «Exotic Mood». Саме екзотичні напрямки – це те, з чого починалась історія туроператора Join UP!. Наші перші блоки і чартерні напрямки були по екзотиці. 2013 року ми відкрили українцям такі напрямки, як Шрі-Ланка, Індія, ОАЕ. А зараз активно розширюємо кількість екзотичних напрямків і відкриваємо нові – Балі, Хайнань, Танзанія… Тож точно знаємо, що і цього літа у вас буде ну дуже екзотичний настрій!

Вектор «Arabian world». Ми відкрили двері в арабський світ і продовжуємо розвивати концепції, що допомагають краще зрозуміти тонкощі кожної країни. Ми відриваємо для вас Єгипет заново, ми тамуємо спрагу пригод у Тунісі. Ми максимально розширюємо польотну програму з регіонів – наприклад, у нас є Єгипет з Херсона та Миколаєва, регулярні рейси з Харкова. І це лише початок!

Напрямки на літо, які ви вже можете знайти онлайн:

Єгипет, ТуреччинаТунісГреція (Крит, Корфу, Закінтос), Кіпр, Іспанія (Аліканте, Майорка, Тенерифе, Барселона), Грузія, Італія (Калабрія, Катанія, Ріміні), АлбаніяЧорногоріяБолгарія та Чехія.

І цей список поповнюється кожного дня! Тож стежте!

Марина Дайнеко

директор з продажів

У сучасному світі важливо швидко реагувати на зміни та вміти заздалегідь планувати свій час.

«Тому ми вирішили планувати літо вже сьогодні. Найкращі готелі, привабливі ціни та мінімальні фінансові вкладення. Адже наші умови максимально лояльні та приємні для ваших туристів! Будьте у тренді разом з нами!»


Ірина Лазарєва

заступник комерційного директора з формування туристичного продукту:

Раннє бронювання – це можливість забронювати популярний і якісний готель набагато дешевше, оскільки в сезон такий продукт істотно дорожчий або взагалі може бути в стопі.

«Компанія Join UP! в сезоні літо 2020 розширює асортимент за європейськими напрямками і надає величезний вибір для відпочинку і нових вражень»

Ну що, готові зазирнути в майбутнє разом з нами? Тоді вже зараз скористайтесь усіма вигодами раннього бронювання з Join UP!.

* дати старту літнього сезону за різними напрямками – різні. Шукайте інформацію в підборі туру.
Оскільки Єгипет – цілорічний напрямок, то літнім сезоном вважається період з 01.05.2020 по 31.10.2020.