Агентам

Сім-сім, відкрийся! Фестиваль шопінгу в Дубаї

Дубай – це місто майбутнього, куди всі прямують за розкішним відпочинком, архітектурними дивами, крутими івентами, незвичними ресторанами зі стравами, які потім з насолодою можна згадувати ще дуже довго, за яскравими святковими шоу та, звісно, за масштабними фестивалями. Наш улюблений – фестиваль шопінгу, на який ми вас запрошуємо!

Dubai Shopping Festival – це цілий місяць крутих покупок за максимально низькими цінами, море цікавих заходів і розіграшів та купа приємних вражень! Що купите? Дизайнерську сумочку, вечірню сукню улюбленого бренду, косметику, парфуми, фантастичні прикраси, годинник чи, може, новий планшет або телефон?

Тож це подія, яку точно не варто пропускати. Тому прямо зараз плануйте подорож до Дубая!

Дати фестивалю: 26.12.19 – 01.02.20

А ми, зі свого боку, підготували все, щоб ви відпочивали та шопінгували в Дубаї розкішно та вигідно:

  • Зручний переліт до Дубая на крилах flydubai з Києва щодня та з Одеси три рази на тиждень.
  • А також перельоти до Шарджі (від якої до Дубая – всього 25 км) на крилах SkyUp з Харкова, Львова та Запоріжжя двічі на тиждень.
  • Ми даруємо* авіаквитки в ОАЕ дітям до 12 років у супроводі дорослих. Ви ж не забули?
    • Акція діє на рейси до ОАЕ на крилах SkyUp з вильотами із Запоріжжя, Львова та Харкова до Шарджі. Нагадуємо, що відстань між аеропортом Шарджі та Дубаєм – 25 км.
    • Період подорожі – з 07.11.2019 до 28.03.2020 (окрім 24.12.2019 – 08.01.2020).
  • Ми обрали для вас готелі, від яких до ваших улюблених шопінг-молів рукою подати:
  • На вас чекає купа заходів у рамках Dubai Shopping Festival, а також насичена екскурсійна програма від нас!

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ:

Для мене Dubai Shopping Festival – це не просто вигідний шопінг, а справжнє маленьке свято, насичене дуже різними подіями: концертами, шоу-програмами, розіграшами дорогих авто та прикрас – ну якийсь Новий рік, що триває більше місяця!

«Звісно, що ціни на товари у відомих торгових центрах вас також дуже порадують – знижки тут шалені! Я, наприклад, купила своїй маленькій донечці костюмчик від Calvin Klein за 400 гривень!

А щоб зробити вашу подорож ще вигіднішою, акцентую увагу, що багато готелів 15.12 відкличуть спеціальні ціни на Новий рік, тому тури подорожчають. Тож не варто чекати «гарячих» турів, якщо ви хочете потрапити в якісний готель – чим ближче високий сезон, тим більше готелів надсилають зупинки продажів»

Nota Bene

  • Щоб легко дістатись до віддаленого від Дубая ТЦ Outlet Village, можна оселитися в ROVE at the Park або в Lapita Dubai Parks.
  • Найбільш бюджетний ТЦ – це Deira City Centre. Туди возять своїх гостей трансфером багато готелів Шарджі та Аджмана.
  • У Дубаї поширена мережа магазинів Brands For Less, що є невеликими стоковими крамничками, де можна знайти знижки до 90%.

Готуйтесь до шикарного шопінгу та яскравих вражень. Адже Dubai Shopping Festival – це не тільки величезні знижки, а й модні покази, шоу-програми, концерти, феєрверки, розіграші… Ну, і звісно, не забудьте, що в Дубаї, окрім фестивалю, на вас чекає ще багато неймовірних відкриттів та див!

 *авіаквитки для дітей за нульовим тарифом. Вік дитини – до 11.99 років. Дитина має бути у супроводі дорослого (1 дитина – 1 дорослий).