Агентам

Шопінг по-дубайськи

Усі ми любимо подорожувати, і всі ми любимо шопінг в інших країнах. Дизайнерські сумки в Італії, найсмачніша оливкова олія у Греції, фантастична косметика в Ізраїлі, солодощі в Туреччині… Похід крамничками та торговельними центрами в різних країнах – це особливе задоволення і справжнісінька екскурсія, яка дуже класно покаже, чим тут живуть, які є фішечки саме в цій країні, відкриє вам тонкощі місцевих ремесел, дозволить дізнатись більше про культуру та традиції. Що ж, шопінг у Дубаї також багато нам розкаже про цей емірат!

Нагадаємо, що Дубай з Join UP! це:

1 Ми будемо літати на крилах SkyUp:

А ще, саме зараз – до початку польотів – ми приготували вам приємний сюрприз:

2

3 Так, ми закохаємо вас в Дубай разом з нашою концепцією відпочинку WOW Dubai.

4 Ми запропонуємо вам величезний вибір готелів! Тільки на моментальному підтвердженні у нас їх більше 80! Вибирайте, наприклад:

IT’S TIME FOR SHOPPING!

Почнемо з того, чим Дубай славиться на весь світ – з його торговельних центрів, багато з яких трошки схожі на Діснейленд – стільки тут розваг та цікавинок. Тож шопінг у ТЦ – це завжди не тільки про нові речі, а й про яскраві враження.

Ось кілька наших улюбленців:

DUBAI MALL

Ну, звісно, як в Дубаї обійтися без рекордів? Тож знайомтесь – найбільший торговельний центр у світі! Його загальна площа – 1,2 млн м2. Уявити чи порівняти з чимось це дійсно важко, тому просто обов’язково додавайте його у свій дубайський Must Visit!

Що тут робити, окрім як вибирати нові туфельки, костюми та прикраси?
О! Багато чого!

Покататись на ковзанці. Вона не просто велика, а олімпійського розміру. І ви ж не забувайте, що перебуваєте у країні, де спека у 40 градусів – це норма.
Акваріум. Один з найбільших у світі! 33 000 – стільки морських тварин і риб тут живе. 10 мільйонів – стільки літрів води в акваріумі.
Підводний зоопарк. Хочете познайомитись з тваринами, для яких рідний дім – це вода? Тоді заходьте в гості! Тут навіть на алігатора можна подивитись!
Якщо у вас ще немає фото на фоні фонтанів зі скульптурами, які називають «Пірнальники» – то ви не були у Дубаї, і час це виправити.
Зовсім поруч з ТЦ – відомі співочі фонтани.

MALL OF THE EMIRATES

Тут на вас чекає близько 630 магазинів, де ви точно знайдете все необхідне. А ще – близько 100 ресторанів та кафе.
Ну що ще потрібно для вдалого дня? Знаємо!

Гірськолижний спуск! Так! Той самий відомий спуск серед пустелі – саме тут. Тож насолодіться цією екзотикою!
Парк розваг Magic Planet – чудове місце, де можна перепочити від шопінгу всією сім’єю.
VOX Cinemas. Любите кіно? Тоді завітайте до сучасного та величезного багатозального кінотеатру.

DUBAI OUTLET MALL та DEIRA CITY CENTRE

Не любите ходити по магазинах, але бажаєте оновити гардероб, та й щось цікаве з прикрас придивитись хочеться. А ще потрібен новий годинник… Та й побутову техніку можна підібрати…
Якщо це про вас – то вам в один з цих двох торговельних центрів.

Хороші ціни. Тут часто бувають знижки, та й загалом приємні ціни на товари.
Нічого зайвого. В цих ТЦ на вас не буде чекати купа розваг, а отже ви зможете спокійно походити магазинами – не витрачаючи час.
Фудкорти. Звісно, якщо нагуляєте апетит – для вас тут знайдуться чудові фудкорти, де ви зможете відшукати все, що забажаєте.

FESTIVAL CITY MALL

Хочете, щоб шопінг став справжнім святковим фестивалем? Тоді сміливо додавайте у свій план цей ТЦ – тут і класні речі купите, і насолодитесь часом, який проведете весело та цікаво.

350 магазинів, зокрема універмаги Ikea Dubai і Robinsons.
Щовечора на узбережжі бухти Festival Bay проходить шоу IMAGINE, тож готуйтесь до фантастичних  світлових, лазерних та водних ефектів.
Саме тут проходять популярні міські фестивалі, наприклад – фестиваль літератури.

Ну що, готові до шопінгу? Тоді вибирайте свій тур з Join UP!. І вже в наступному матеріалі ми розкажемо вам про базарчики Дубая, які теж варто відвідати.