Агентам

Ще більше Греції з Join UP!: починаємо тури на Халкідіки. Оновлено 07.07.2021

Відкриваємо ще один райський куточок Греції з розкішними пляжами і мальовничими бухтами. Влітку Join UP! розпочинає тури на дивовижний півострів на крилах SkyUp.

На Халкідіках є все для комфортного і сповненого вражень відпочинку: респектабельні сімейні готелі і затишні апартаменти, кришталево чисте море з багатим підводним світом і приголомшливі схили в соснових гаях, античні руїни і пам’ятки історії, запальні молодіжні вечірки та незліченна кількість ресторанчиків і таверн для глибокого занурення в місцеві кулінарні традиції.

Що чекає на Халкідіках

За своєю формою півострів нагадує тризубець. А кожен з його «зубців» — курортних регіонів чимось вирізняється з-поміж інших.

Касандра уособлює золотий стандарт морського відпочинку: великий асортимент комфортабельних готелів з гольфом, серфінгом, дайвінгом, ідеальні пляжі з дрібним м’яким піском, купа цікавих атракціонів для дітей, бурхливе нічне життя — дискотеки, бари, нічні шоу, вдосталь історичних місць для любителів історії та грецьких міфів і легенд.

Сітонія буде найбільше до душі тим, хто вибирає спокійний і усамітнений відпочинок подалі від гамору і метушні. Вона поєднує невеликі затишні бухти з доглянутими пляжами із красивими ландшафтами гір і соснових лісів. Це чудове місце, щоб уповільнитися, перезавантажитися, насолодитися простими речами — смачною їжею, неймовірною природою, щирістю людей.

Афон, мабуть, одна із найзагадковіших територій на всій планеті. Духовний центр православної релігії, надзвичайне місце для роздумів та умиротворення. Однак доторкнутися до давніх святинь можуть лише чоловіки. Всім іншим залишається морська прогулянка затокою, що омиває неприступні прибережні скелі Святої Гори.

 Умови турів2

Тривалість пакетного тура — від 7 ночей. Ціни на одну людину стартують від 10 025 грн*.

До пакетного туру входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони,
  • проживання і харчування на вибір,
  • поліс медичного страхування.

Актуальні напрямки і графік турів можна подивитися в онлайн-підборі (пошук тура)2

Умови в’їзду

Для поїздки в Грецію необхідно:

  • заповнити Форму повідомлення про місцезнаходження пасажира (PLF). Бланк локації пасажира заповнюється на кожну особу окремо) за 24 години до перетину кордону;
  • мати сертифікат про проходження вакцинації більше ніж за 14 днів до перетину кордону;
  • АБО надати негативний ПЛР-тест, який було зроблено не пізніше 72 годин до прибуття;
  • АБО негативний експрес-тест на антиген, зроблений не пізніше ніж за 48 годин до прибуття1;
  • АБО надати довідку про перенесену хворобу та одужання й наявність антитіл, чи позитивний ПЛР-тест після отримання яких минуло від 2 до 9 місяців.

Сертифікат про вакцинацію, результати тестів та довідки мають надаватися лише англійською мовою1. Ці документи мають містити номер закордонного паспорта громадянина України, прізвище та ім’я латиницею згідно з даними закордонного паспорта.

Вимоги щодо надання документів, які підтверджують стан здоров’я, поширюються на дорослих і дітей старше 12 років1. Заповнення PLF-форми є обов’язковим для всіх мандрівників.

Крім того, влада Греції залишає за собою право проводити вибіркове тестування туристів на коронавірус. У випадку отримання позитивного результату мандрівники мають відправитись на 14-денний карантин.

У разі виявлення захворювання на Covid-19 під час відпочинку Греція бере на себе всі витрати на лікування туриста.

Що спробувати на Халкідіках:

  • добре провести час з дітьми в аквапарку Waterland, луна-парку Magic Park, розважальному центрі Playcorner та зоопарку,
  • освоїти підводне плавання або спробувати хоча би снорклінг,
  • організувати піший чи велосипедний похід заповідником Sani Resort,
  • погуляти містом Салоніки та з’їздити в Афіни,
  • оглянути основні пам’ятки — Петралонську печеру, гору Олімп, руїни давнього міста Діон та першу столицю давньої Македонії місто Вергіна, печеру Діоніса і храм Аммона Зевса, вежу Просфорія та Метеори, побувати на Афоні або в круїзі навколо нього.

* Ціна актуальна на дату публікації

1Інформація оновлена 29.06.2021
2Інформація оновлена та додана 07.07.2021