Агентам

Серце Кіпру. Ще більше подарунків!

Як ми вже писали, Кіпр у цьому сезоні – один з найпопулярніших напрямків. Саме тут ви зможете відпочити красиво, смачно, насичено, цікаво та вигідно – усе, як ми з вами полюбляємо.

І щоб ви могли вже найближчими днями не тільки насолодитись мандрівкою до цієї країни, а ще й отримали б максимум вражень, у нас є для вас подарунок. Який? О! Він вам точно сподобається!

Ми даруємо* ваучер на знижку всім, хто замовить екскурсію Heart Of Cyprus.

Які умови акції? Усе максимально просто:

  • Розмір знижки: 30 євро для дорослого та 15 євро для дитини. А це означає, що ви отримуєте екскурсію фактично з 50% вигодою!
  • Знижка розповсюджується на всі тури, заброньовані в період з 24.06 до 02.07.2021 на заїзди з 25.06 до 03.07.2021 з проживанням у зазначених готелях:
  • Щоб отримати знижку, туристу просто потрібно буде показати гіду ваучер, який він отримає разом з документами для подорожі.
Дмитро
Хромов
керівник напрямку Кіпр:

Ми бачимо, як ви скучили за подорожами та новими враженнями, тому вирішили зробити вам класний подарунок – велику знижку на одну з найпопулярніших екскурсій на Кіпрі.

«Обіцяю – на вас чекає величезна кількість відкриттів, цікавої інформації та дуже красивих місць, де ви зробите не один десяток красивенних фотографій. Тож не пропустіть таку класну можливість!»

А тепер про саму екскурсію

Це одна з найпопулярніших екскурсій. І ми чудово розуміємо чому, адже це класна можливість познайомитись зі знаковими місцями Кіпру за один день:

Насолодитись неймовірною красою гір Троодос, а їхні пейзажі вражають усіх, хто любить природу, у самісіньке серце.
Відвідати Кіккос – найвідоміший монастир на Кіпрі, історія якого крутіша за будь-який голлівудський фільм.
Дослідити село Омодос, де можна відпочити та продегустувати смачні вина Кіпру.
Cкуштувати справжні традиційні страви місцевої кухні в одній з найпопулярніших гірських таверн.
Поплавати в чистих бірюзових водах Середземного моря уздовж узбережжя Кіпру, відомого як місце народження Афродіти, давньогрецької богині любові і краси.

Насичено, чи не так? Тож не зволікайте та прямо зараз заплануйте свою подорож до Кіпру разом з Join UP!

* Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню. Вартість екскурсії без знижки складає 75 євро для дорослого та 40 євро для дитини до 12 років.