Агентам

Родос: батьки задоволені, діти – щасливі!

Подорож з дітьми може бути як і не дуже приємним досвідом, так і дійсно крутою пригодою. Ми завжди за другий варіант.

Тому так ретельно пропрацьовуємо концепції сімейного відпочинку, вибираємо готелі, вілли та апартаменти, де є все для комфортного розміщення з дітками, і розробляємо екскурсійні тури та програми, щоб ваші мандри були насиченими, цікавими та приємними.

Відпочинок на Родосі разом з Join UP! це:

  • Ми дійсно знаємо Грецію до дрібниць і дуже любимо цю країну.
  • Зручний переліт на крилах SkyUp. Літаємо:
    • Київ – Родос: з 05.06  у п’ятницю, неділю, вівторок і четвер.
    • Харків – Родос: з 21.06 у понеділок.
    • Львів – Родос: з 19.06 – кожного 10-11 дня.
  • 6 концепцій відпочинку і величезний вибір готелів під кожен з них.
  • Неймовірні екскурсійні програми, які захоплюють та надихають.
  • Дуже приємні ціни на улюблені курорти та готелі, завдяки тісній співпраці з партнерами. Наш принцип у виборі готелів: новизна, найкраща пропозиція, відповідність смакам мандрівників.

МОРЕ РОЗВАГ

І дітям, і дорослим буде чим зайнятись на острові. Ось лише невеликий список розваг.

ФЕРМА – МІНІ-ЗООПАРК

Ферму у 2000 році створила одна сім’я, яка наразі тут і працює. Там є ручні страуси, яких можна пообнімати і погодувати з рук, єноти, кенгуру, лама, верблюди, віслюки, коні, дикі свинки, барани, кролики, олені, різні птахи, дикобраз. Також є food court, дитяча ігрова зона, фотозони. У міні-зоопарку можна зробити фото зі справжнім (з пташеням всередині) яйцем страуса.

  • вхід – 7 євро
  • їжа для тварин – 2 євро

ДОЛИНА МЕТЕЛИКІВ

Унікальне місце Родосу, де все-все – і стовбури дерев, і береги струмків, і навіть камені вкриті метеликами, які злітаючи і опускаючись, змінюють візерунки цього дивного килима, складеного мозаїкою їхніх крилець.

Так, саме сюди з червня по вересень злітаються величезні колонії метеликів, що називаються ведмедиця чотирикрапкова, яких приваблюють ароматні амброві дерева. Площа заповідника – 6 км. І тут, у цій ущелині з барвистими гаями, мальовничими гротами, струмками і водоспадами, на вас чекають не тільки метелики: ви можете зустріти вертких ящірок, великих повільних крабів і цікавих плаваючих черепашок.

Для зручності відвідувачів по всій довжині підйому на гору зроблені дерев’яні та вирубані в скелях сходи, настили, оглядові майданчики з місцями відпочинку. У процесі сходження можна відпочити, відвідавши розташовану на середині шляху таверну.

АКВАРІУМ РОДОСУ

Це ідеальне місце для охочих познайомитися з морським багатством Егейського моря і Східного Середземномор’я. Станція була спроєктована італійським архітектором Армандо Бернабіті і побудована на Мисі Вітряних Млинів у 1934-1936 роках.

Акваріум зроблений у вигляді морської печери зі звивистими коридорами, майстерно прикрашеними натуральними морськими мушлями, в якій розміщуються акваріуми з мешканцями морських глибин.

Серед найцікавіших екземплярів – восьминоги, омари, черепахи, коралові поліпи, молюски, представники сімейства крабів, голкошкірі та риби (зокрема хвостоголові скати, риби-папуги, кефалеподібні, морські півні, спинорогові та єдинорогові).

МУЗЕЙ БДЖІЛ

Цей музей заснований найбільшим виробником меду і продуктів бджільництва на всьому архіпелазі Додеканес, який займається збиранням меду, виготовленням солодощів, а також косметики на основі меду. У самому музеї (як, власне, і в будь-якому супермаркеті) ви зможете купити мед, а ще продегустувати і купити пилок, маточне молочко, косметику та медові солодощі.

Заразом ви зможете дізнатись про розвиток бджільництва з найдавніших часів і до наших днів, й безпечно поспостерігати за фантастичним і складним світом живих бджіл за стінками прозорих вуликів. А ще ви дізнаєтесь багато цікавого, наприклад, що потрібно 4 кілограми нектару, аби зробити 1 кілограм меду. Отже, 13 000 бджіл повинні пролетіти 177 000 км, щоб зібрати його з 3-4 мільйонів квіток.

АКВАПАРК

Прихований скарб Родосу. Його будували у вигляді амфітеатру, і  займає він аж 100 000 квадратних метрів. Тут є гірки на будь-який смак і для будь-якого віку: екстремально швидкісні, відкриті і закриті, «Твістери», «Чорні діри», «Турбо», «Вільне падіння», «Камікадзе» і багато інших.

І це тільки частина розваг та активностей, які чекають на вас та ваших дітлахів на Родосі! Тож плануйте відпочинок разом з Join UP! та насолоджуйтесь сімейним відпочинком!