Агентам

Раннє бронювання – summer dream is Opened for U!*

Жити мрією — звучить чудово, чи не так? Поки багато хто поспішає на роботу із задумливою зморшкою між брів — ви бадьоро крокуєте, озброївшись найкращою із усмішок.

Бачите лагідне сонце у склянці апельсинового соку, чуєте шум прибою у звуках галасливих міських вулиць, а на обідній перерві потай вибираєте капелюшок, мрійливо закреслюючи дні в календарі. Кожний прожитий день — тепер свято, адже він неминуче наближує вас до літа.

Пропонуємо прямо зараз почати жити надихаючою та мотивуючою мрією — про одну з найкращих літніх відпусток. Тим більше що такий підхід обіцяє вам багато додаткових бонусів від Join UP!. Темою цьогорічного раннього бронювання оголошуємо Open for U. Ця концепція — про безліч крутих відкриттів. Заново відкриваємо для вас чудові напрямки, а ще проголошуємо себе повністю відкритими до ваших найзаповітніших тревел-мрій, шалених бажань та невпинної жаги до нових вражень!

Відкриваємо літо!

Хоча до улюбленого сезону ще так далеко, та ми вже знаємо, що прийдешнє літо буде просто неймовірним. Звідки така впевненість? Ми самі створюємо всі умови для ідеальних відпусток, які починаються ще до приїзду до місця призначення.

Раннє бронювання Open for U з Join UP! це:

  • Wow**-знижки. Наші улюблені готелі — зі знижками до 50%.
  • Wow-можливості. Ще більше країн у форматі Open for U для раннього бронювання.
  • Wow-акції. Відкриваємо для вас спеціальні пропозиції, що будуть доповнюватися та оновлюватися протягом усього року.
  • Wow-польоти. Широка польотна програма створена для того, щоб ви могли вирушити саме тоді, коли забажаєте.
  • Wow-крила. Комфортні літаки для перельотів, які лише додають гарних вражень.
  • Wow-готелі. Широка база готелів, серед яких точно є той, який ви вже бачили у снах про незабутній відпочинок.
  • Wow-вигода. Раніше бронюєте – більше вигоди отримуєте.

Open for Dreams***

Відкривайте себе для найсміливіших мрій, оскільки наразі саме час зробити перший крок до їхнього втілення.

Вже зараз онлайн доступні пропозиції за такими напрямками:

І цей список ми постійно поповнюємо!

Круті напрямки – Open for U!

Цього літа українці багато подорожували до звичних Туреччини та Єгипту. Але разом з тим відкривали для себе нові напрямки, на кшталт Албанії та Чорногорії, та віддавали належне красі Греції, забезпечивши їй місце у п’ятірці найпопулярніших літніх напрямків! Не сумнівайтеся, ми вже зібрали найкращі пропозиції для подорожей до ваших улюблених країн, а ще — зробили усе можливе, аби ви відкрили для себе нових фаворитів.

Албанія. Два, цілих два неймовірних моря. І так, маємо варіанти, щоб за одну відпустку як слід познайомитися з ними обома.
Греція. Сонячна країна з багатою історією та безліччю островів, які ми встигли добре вивчити, щоб порадити вам тільки найкраще.
Португалія. Радимо уважніше придивитися до приголомшливих принад Португалії. У нас от дух захоплює від однієї думки про Мадейру.
Єгипет. Продовжуємо заново відкривати для себе добре знайомий Єгипет. Гайда з нами?
Чорногорія. Ми спостерігали за тим, як Чорногорія цього літа старанно завойовувала серця українців. Пропонуємо наступного літа приєднатися до дружних рядів відданих прихильників цієї неймовірної країни.
Іспанія. Іспанські курорти сповнені сюрпризів, і ми готові відкривати їх разом з вами. Чому б не почати з мальовничого Тенерифе?
Туреччина. Добра подружка, як завжди, чекає в гості з блакитними морськими хвилями та чистими пляжами, а також безліччю спотів для міського туризму.

А ще запрошуємо завітати на сонячний бік Європи — до Франції, яка ніколи не виходить з моди, до смачної Болгарії, затишної Чехії чи сусідньої з нею Хорватії. Або дослідити загадковий світ сходу на яскравому Кіпрі, у спекотному Тунісі. І так, не слід забувати про нашу з вами Україну. Можливо, саме цього літа варто роздивитися її у всій красі?

Готелі на будь-який смак

Не забувайте й про те, що, незалежно від концепції вашого відпочинку — сімейний, релаксовий, романтичний, гучно-вечірковий — ми вже точно маємо для цієї нагоди гарний готель з вигідною пропозицією.

Наша база охоплює готелі різних форматів та напрямків, здатні задовольнити бажання найпримхливішого мандрівника. Серед них:

  • Затишні бутикові
  • Представники надійних великих мереж
  • Сімейні, з аквапарками і дитячими клубами
  • Розташовані у серці міста для зручного city-туризму
  • Пляжні — з власною береговою лінією
  • Тільки для дорослих — без зайвого галасу та метушні

Поки ви остаточно не замріялися (бо ми, здається, вже), пропонуємо скористатись можливістю розпланувати наступне літо на вигідних умовах разом з Join UP!

*з англ.: літня мрія відкрита для вас
**з англ.: овва! (wow)
***з англ.: відкритий для мрій (Open for Dreams)
****Дати старту літнього сезону за різними напрямками – різні. Шукайте інформацію в підборі туру. Оскільки Єгипет – цілорічний напрямок, то літнім сезоном вважається період з 15.04.2022 до 15.10.2022.
***** Нові додаткові умови раннього бронювання (скасування туру без штрафів за два тижні, можливість заміни туриста в заявці та перерахунок вартості туру за нижчою ціною) мають обмеження: за напрямком Греція умови застосовуються тільки до готелів на зеленому фоні в підборі туру. Зазначені умови також не поширюються на готелі, які в підборі туру позначені як Non Refundable. Щоб скористатися новими умовами акції, ви маєте дотримуватися всіх правил щодо оплати першого платежу. Ці умови не поширюються на MICE групи.
****** У разі зниження вартості туру від спочатку заброньованої ціни, у вас є можливість зробити один перерахунок максимум за 14 днів до дати початку туру. Вигода агента змінюється на актуальну на момент перерахунку.
******* Дозволяється 1 заміна всіх туристів у заявці максимум за 14 днів до дати початку туру. Вигода агента змінюється на актуальну на момент перерахунку/заміни туриста.
******** По цілорічним напрямкам вважати початок літнього сезону з 15.04.2022 по 15.10.2022, а саме: Грузія, Єгипет, Іспанія (Барселона, Аліканте), Кіпр, Португалія, Франція (Париж ,Ніцца), Чехія.