Агентам

Пригоди кличуть: незабутні сафарі у Танзанії

Для тих, кого з дитинства манить незвідана Африка, для кого обіцянка пригод звучить як виклик і, звичайно, для тих, кому здається, що їх вже навряд чи вдасться чимось здивувати – саме для таких сміливих мандрівників були створені наші сафарі-тури в неймовірній Танзанії.

З повним оберемком нових емоцій та неймовірними знімками звідти зовсім нещодавно повернулися наші колеги. І вони поділилися з нами розповідями, від яких з’являється майже непереборна жага пригод. Ми вас попередили. Тепер можете читати!

Мандрівки до Танзанії із Join UP! це:

  • Перельоти на улюблених крилах SkyUp
  • Прямі рейси з Києва до Занзібару чотири рази на тиждень – щовівторка, середи, п’ятниці та суботи
  • Смачне харчування на борту за попереднім замовленням. Безліч меню, завжди свіжі інгредієнти, вишукана подача – неначе у летючому ресторані.
  • Готелі під знаком «Вау!» – з просторими пляжами, свіжими фруктами і хрусткими білосніжними простирадлами. Наприклад, радимо такі:

Сафарі, після яких ви закохаєтеся в Африку. Одноденні та багатоденні програми у найбільших національних парках – залишилося лише визначитися з форматом. Наприклад:

Одноденне сафарі

«Мікумі»

Швидкий переліт із Занзібару (залежно від вибраного Національного парку дорога займає від 30 хвилин до години) до місця призначення – і ви одразу у вирі подій. Присвятіть цілий день дослідженню місцевої природи. А після смачного обіду в ресторані на території парку продовжте мандрівку з новими силами. Уже ввечері повертайтеся до комфортного готелю на Занзібарі.

Ціна: від 16553 UAH з людини

Комбінований тур на 10 ночей

«Kendwa Rocks + Нгоронгоро – Тарангіре – Масаї Бома»

Поєднайте розкішний пляжний відпочинок на Занзібарі з видовищним дводенним сафарі-туром. Зустріньтеся з величезною популяцією слонів, влаштуйте пікнік на тлі величної савани, завітайте в гості до селища масаїв і переживіть неймовірну ночівлю під африканськими зорями.

Ціна: від 101538 UAH з людини

НЕСТРИМНІ ПРИГОДИ

Згодні, програма виглядає ну дуже заманливо! Та що ж насправді на нас там чекає? Про це краще дізнатися від наших колег, які й самі вперше пережили нестримні африканські пригоди.

 

Тетяна
Лисенко
відділ розвитку напрямків

Поїздка на сафарі – ніби пригодницький фільм! З готелю на Занзібарі ми відразу рушаємо до аеропорту, адже всі національні парки розташовані на материковій частині Танзанії. Час перельоту – від 30 хвилин до години, залежно від вибраного парку – в країні їх близько 15!

Леся
Климюк
відділ маркетингу

Сафарі може стати випробуванням для любителів прокидатися по обіді. Проте, повірте, цей досвід того вартий – від першої до останньої секунди. Уже на світанку ми вирушили до Національного парку Мікумі: застрибнули до літака і через 40 хвилин польоту опинилися у місці призначення. Усе, що знадобилося – квиток і паспорт.

ЗНАЙОМСТВО З АФРИКОЮ

Для сафарі ви можете вибрати один з численних національних парків, розкиданих по всій території країни. Кожен з них має свої особливості і принади, та водночас у будь-якому з них можна знайти повний спектр африканської магії – вільних диких тварин у природному середовищі, привітні селища місцевих племен і панорами, які миттєво захочеться оселити у своєму Instagram. Виділимо основні:

Серенгеті

Тут є все – і величні вулкани, які, здається, застали момент створення світу, і зграйки пістрявих фламінго, через які озера здаються охопленими вогнем, і допитливі жирафи, які нерідко наближуються до екскурсійних джипів, і горді леви, які оглядають свої території з пагорбів.

Тарангіре

Якщо, намагаючись уявити Африку своїх мрій, ви бачите на картинці баобаб – не задумуючись вибирайте Тарангіре. Товстезні баобаби – такі ж повноправні мешканці парку, як і великі слонячі сімейства, або надшвидкі плямисті спринтери, зірки цих місць – леопарди.

Мікумі

Величезний парк у самому серці континентальної Танзанії недарма вважається одним з найкращих місць для сафарі. Окрім унікальних пташок і знаменитих африканських звірів, тут також можна подивитися на найвищий водоспад країни. Також неподалік височіють мальовничі гори Удзунгва.

Тетяна:

Ми вибрали відвідування парку Мікумі, четвертого за величиною парку Танзанії. Усіх гостей після прибуття зустрічають рейнджери. Ці люди – ваші провідники у цих диких місцях. Від них можна почути цікаві розповіді про життя тварин і відповіді на мільйони питань, які гарантовано виникнуть у вас в процесі сафарі. З ними ви нізащо не проґавите слона або дикого кабана, а ще, якщо захочете, вони радо підспівуватимуть незмінній пісні «In the jungle, the mighty jungle…»*.

Леся:

Після приїзду ви опиняєтеся у світі великої африканської п’ятірки. Тут картини з дитячого мультфільму «Король Лев» втілюються у життя: знайомство з Тімоном та Пумбою, погоня за жирафами, гра в хованки з гієнами і неймовірний захват від зустрічі з левом та левицею!

ВЕЛИКА ПЯТІРКА

Великою африканською п’ятіркою називають найвеличніших та найнебезпечніших тварин Африки. Колись цим терміном позначали виключно найцінніші мисливські трофеї, сьогодні ж його широко використовують і для сафарі без полювання. Якщо поталанить, усіх цих тварин можна зустріти під час нашої великої пригоди у Танзанії.

До п’ятірки входять:

  1. Слон
  2. Носоріг (чорний і білий)
  3. Буйвіл
  4. Леопард
  5. Лев

Леся:

Під час сафарі у вас неминуче прокинеться азарт, адже ви прочісуєте Африку на швидких джипах, а в цей час по рації передають, що неподалік був помічений ягуар. І ось усі різко зриваються і навздогін прямують на пошуки плямистого хижака. Наша група того разу його не наздогнала, проте втішним призом стало побачення з сім’єю слонів і парою закоханих зебр. Вашою компанією під час обіду буде компанія мавп, які ладні присвоїти собі все, що ви ненароком залишили в машині. Та про ці дрібниці ви і не згадаєте, пригощаючись морепродуктами з фуршетного столу у місцевому кафе. Адже вашою єдиною метою буде запастися енергією і увірватися на наступне коло пригод! Вас вже зачекалися бегемоти, крокодили і грифи, які кружляють у небі, вишукуючи здобич серед беззахисних косуль. Це шоу про дику природу, у якому ви лише спостерігач, і під час якого в жодному разі не можна втручатися у дикі правила.

Тетяна:

У цій поїздці нам неймовірно поталанило! Нам вдалося побачити всіх представників великої африканської п’ятірки, а це – рідкісна удача для учасників сафарі!

НЕЗАБУТНІ ЕМОЦІЇ

Леся:

На «летючу маршрутку» перед самим заходом сонця ви сідатимете з цілим багажем вражень і телефоном, заповненим яскравими фото. Мабуть, від дводенних екскурсій, з екстремальною ночівлею посеред національного парку, емоції точно б’ють через край. Адже для мене навіть один такий насичений день став досвідом, що я згадуватиму все життя.

Тетяна:

Перебувати у цій атмосфері, дихати повітрям савани, відчувати вітер у волоссі, бачити, як цар звірів сановито проходить повз твій джип, милуватися замисленими зебрами та бегемотами, які мирно сплять, спостерігати цей повільний плин життя у дикій природі – безцінно.

Готові до крутої африканської пригоди? Плануємо подорож до Танзанії разом із Join UP!


*з англійської – «У джунглях, дрімучих джунглях» – рядок з пісні The Lion Sleeps Tonight, написаної зулуським музикантом Соломоном Ліндою у 1961 році