Агентам

Побалувати себе Балі. Як щодо ваших улюблених Mercure Nusa Dua 4* та The Westin Resort Nusa Dua?

Балі – це мрія тих, хто хоче навчитись медитувати та починати свій ранок з йоги. Кайфувати від кожного дня, створюючи неймовірної краси моменти життя.

Це мрія тих, хто прагне єднання з природою і водночас обожнює комфортний та розкішний відпочинок. Це заповітне бажання тих, хто хоче від життя більшої глибини та усвідомлення, хто прагне відповідей на одвічні питання і разом з тим – легкості та свободи.

Так, усе це саме про Балі – абсолютно нереальне місце на карті світу, яке притягує особливих людей. І ми впевнені – ви теж дуже чітко відчуваєте його поклик. Тож не опирайтесь йому, а вже зараз обирайте тур до Індонезії.

Тим паче що відпочинок на Балі з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways.
  • Вильоти з Києва у понеділок, вівторок, п’ятницю та суботу.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі.
  • Прекрасний вибір готелів. Наприклад, радимо новинки у нашому портфелі:

А ось ще наші улюблені готелі. Ви ще в когось їх бачили?


ПІДБІР ТУРУ


  • Можливість відвідати усі регіони Балі. Який курорт ваш улюблений?
  • Дуже цікаві екскурсії. Упевнені – на вас чекає величезна кількість відкриттів.

Дмитро Хромов

керівник напрямку Індонезія

Побалувати себе Балі – це вже наш негласний слоган.

«Адже цей острів настільки надихає, провокує пробувати щось нове, підштовхує досліджувати нові грані себе та світу, що впевнено можу сказати – з Балі ще ніхто не повертався таким, як був. Легкість, релакс, енергію та силу, які щедро дарує Балі, важко не помітити! Тому ми з таким натхнення створюємо для вас тури на цей казковий острів і обираємо чудові та перевірені нами готелі. І ось одні з наших найулюбленіших, які точно вам сподобаються – Mercure Nusa Dua 4* та  The Westin Resort Nusa Dua – тепер за надзвичайно приємними цінами! Тож не зволікайте і не відкладайте мрії на потім».

Отже, знайомтесь ближче з двома готелями, з якими ми тісно співпрацюємо та пропонуємо дуже хороші ціни. Подивіться і скажіть, чи ви ще десь такі бачили? До того ж, ми готові  підтвердити вам заявки по цих готелях за лічені хвилини. Перевіримо?


Mercure Nusa Dua 4* 

5 причин відпочити саме тут:

  • Це чудовий готель, де багато уваги приділяють сервісу та створенню затишку для кожного гостя. Тож він добре підійде для спокійного відпочинку – романтичного чи сімейного. Ніякого поспіху та метушні!
  • Готель більше нагадує сад – тут багато рослин та чудові басейни, де так приємно провести час. До пляжу є безкоштовний трансфер, який домчить вас до океану за лічені хвилини.
  • Чудовий ресторан Soka. Тут на вас чекають фантастичні страви як місцевої, так і міжнародної кухні. Відпочивайте не тільки красиво, але й смачно!
  • Усе для здорового способу життя. Так, тут піклуються про ваше здоров’я, тому до ваших послуг: фітнес-центр, басейн, тенісні корти, а також можливість покататись на човнах та водних лижах.
  • Усе для роботи. Тренд зараз такий, що багато хто поєднує роботу та відпочинок. Тож якщо це ваш варіант, то відпочинок у вас буде максимально комфортним та продуктивним – у готелі є 3 конференц-зали, а також все необхідне для проведення ділових зустрічей і для того, щоб усамітнившись, трохи попрацювати, надихаючись навколишньою красою.

The Westin Resort Nusa Dua 5* 

5 причин відпочити саме тут:

  • Готель затишно розташувався на першій лінії відомого курорту Нуса-Дуа. Значить, ви зможете вже за 5 хвилин після пробудження плавати в океані. Незабутні ранки будуть, еге ж?
  • Це місце полюбляють ті, хто віддає перевагу спокійному відпочинку або подорожам всією родиною – велика територія, чудовий сервіс. У готелі ретельно стежать навіть за найменшими деталями – вам залишилось тільки розслабитись і насолоджуватись відпусткою.
  • І ще раз про дітей. У готелі хороший дитячий клуб, де малюки цілий день будуть зайняті надважливими та дуже цікавими справами, є послуги з догляду за дітьми та дієтичні страви. А ще батьки цінують пологий вхід у воду.
  • Це ціле маленьке містечко. Вам точно сподобається територія готелю – багато зелені та місць відпочинку, які так і налаштовують на повний релакс. А шарму додає те, що все зроблено у традиційному балійському стилі.
  • Багато розваг. Зручне розташування готелю дозволить вам швидко дістатись до центру курорту з крамничками та закладами, де вирує життя.

Ну що, готові побалувати себе? Тоді обирайте готель та дату туру і насолоджуйтесь омріяним відпочинком на Балі – красивим, надихаючим та вигідним.