Агентам

Острів Закінтос. Такої Греції ви ще не бачили!

Греція – це країна, яку неможливо вичерпати.

Тут одночасно відчуваєш багатовікову велич та найсвіжіші модні віяння. Тут зовсім поруч існують твори Софокла, що давно увійшли в історію, і шалені фільми Йоргоса Лантімоса, які завойовують світ та отримують найпрестижніші нагороди. Це страви за рецептами, що не змінювались сотні років, і водночас колосальна відкритість до всіх кулінарних новинок з різних куточків світу. Це шик давнини та ритм сучасності.

Ми хочемо, щоб ви не просто подорожували Грецією, а зробили це хорошою традицією. Щоб ви вивчали та насолоджувались кожним шматочком та закуточком цієї країни, щоб відкрили усі її секрети. Тому ми з таким задоволенням розвиваємо цей напрямок та пропонуємо вам дослідити найцікавіші  місця країни, готуємо нові екскурсії та особливі тематичні тури. І сьогодні ми вас ближче знайомимо з нашою новинкою – островом Закінтос!

Закінтос з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp. Вильоти з Києва з 31.05.20 до 27.09.20 щонеділі.
  • Чудова приймаюча сторона, яка забезпечить вам максимально комфортний відпочинок та підтримку 24/7.
  • Ми допоможемо вибрати та забронювати віллу, апартаменти чи найбільш підходящий за всіма характеристиками готель. Наприклад, радимо:
Zante Village Resort 3* Golden Coast Resort 4*
Marelen Hotel 4* White Olive Premium Hotel 4*+
Villa Maria

ПІДБІР ТУРУ

Євгенія Крижановська

керівник напрямку Греція

Для нас Греція – це особливий напрямок. Уже зараз ми бачимо, що саме ця країна дуже популярна у туристів під час раннього бронювання.

«Ми, зі свого боку, робимо все, щоб кожному, хто вирішить відпочивати тут з нами, було максимально комфортно та цікаво. Саме тому ми постійно розширюємо кількість курортів, з якими працюємо, та готелів, в яких ми впевнені на всі сто відсотків. І саме тому ми так раді презентувати вам нашу новинку – тури на острів Закінтос. Приєднуйтесь!»

Чим зайнятись?

  • Стати експертом з місцевої кухні. На острові на вас чекає безліч таверн та ресторанів високої кухні (наприклад, в Аргассі). Тож не стримуйте себе – влаштовуйте красиві вечері з келишком місцевого вина.
  • Насолоджуватись пейзажами. Ось де всередині вас прокинеться якщо не художник чи поет, то точно – фотограф. Адже залишитись байдужим, потрапляючи у ці мальовничі ландшафти – від порізаних бухтами берегів до кілометрових білосніжних пляжів – просто неможливо!
  • Глибше дихати! Острів укритий листяно-хвойними лісами, і тут повністю відсутня промисловість. Тому ви одразу відчуєте, яким чистим та смачним може бути повітря .
  • Плавати досхочу. Кришталево чисте море і берегова лінія з «Блакитними прапорами» за чистоту – ось те, що закохує у Закінтос відразу. До речі, цей острів дуже полюбляють дайвери.
  • Сфотографуватись у найінстаграмнішому місці. Бухта Навайа – одне з найкрасивіших місць Греції, що зачаровує краєвидами та незвичайним кольором води.
  • Дізнатись таємниці Блакитних печер. Ці печери отримали свою назву за неймовірні барви морської води. Що тут додати – від цієї краси перехоплює подих!
  • Спілкуватись з людьми. Греки дуже привітні та гостинні, тому цілком імовірно, що за час мандрівки ви заведете собі кілька нових крутих друзів.
  • Досліджувати знакові місця. Тут на вас чекають дивовижні історичні відкриття. Музеї, середньовічні монастирі та церкви, площа столиці, що є точною копією площі Св. Марка у Венеції… Ви точно не будете розчаровані!
  • Познайомитись з черепахами карета-карета. Ці дивні створіння мешкають у заповіднику в південній частині острова. До речі, літакам не дозволяють тут пролітати з 22:00 до 05:00, щоб не тривожити черепах. Як вам такий режим?
  • Бути like a local. Відвідати маленькі автентичні села, заховані в горах північної та західної частини острова. Побувати на виноробні та на виробництві оливкової олії. А може, вам цікавіша сироварня?

Що варто знати про місцеві готелі?

О, це окрема невичерпна тема! Детально про них розповідає Євгенія Крижановська, яка ретельно перевірила для вас кожен:

«Ми вибрали для вас дуже різнопланові варіанти – як у гущі подій, так і в дуже спокійних місцях. Це і апартаменти для великих сімей, які, наприклад, складаються з трьох поколінь, щоб усім було комфортно і затишно. І апартаменти для тих мандрівників, які люблять вранці зварити собі кави, посидіти на терасі з видом на море, потім піти поснідати в таверні або приготувати сніданок. І для тих, хто не має дачі біля моря, але дуже хотів би – деякі апартаменти настільки атмосферні, що створюють відчуття, ніби ви проводите літню відпустку у грецької бабусі (якщо у вас немає грецької бабусі – то після цієї відпустки вважайте, що є, і ви будете гостювати у неї щоліта!).

Також у нас є готелі категорій 3, 4 і 5* – для тихого або активного сімейного відпочинку. Є навіть готель, оточений пагорбами з кипарисами – ну точно вид з вікна Tuscany hills view. Наша улюблена фішка – у кожному готелі є бібліотека! Тож просто розкажіть нам, що саме вас цікавить, і як ви любите відпочивати, а про решту – ми подбаємо!»

Упевнені, що канікули на острові Закінтос стануть для вас новою красивою традицією. Тож не зволікайте та бронюйте тур з Join UP! уже зараз!