Агентам

Новина, на яку ви чекали! 25 готелів Atlantica, Hotels & Resorts у Греції ексклюзивно з Join UP!

Пропонуємо вам разом складати словничок головних слів цього літа. Уже зараз можемо сказати, що там у топі будуть слова «Греція» і «Atlantica». Чому? Тому що ми доклали до цього ну дуже багато зусиль. Усе для того, щоб ваші літні подорожі були насиченими, цікавими та сповненими краси!

І сьогодні у нас новина, після якої ви точно вирішите, де проведете це літо:

Цілих 25 готелів мережі Atlantica, Hotels & Resorts у Греції ексклюзивно представлені у Join UP!

Уже святкуєте? Ми теж! Тим паче що варто тільки подивитися на перелік готелів!

Острів Крит Острів Родос
Острів Корфу Острів Закінтос
Острів Кос

І якщо вам раптом цього замало, то є ще дещо! Адже ми працюємо з низкою готелів цієї мережі на Кіпрі! Ви тільки погляньте на наші пропозиції у цих готелях:

 

Євгенія
Крижановська
керівник
напрямку Греція:

Я вважаю, що відпочинок у Греції – це окремий вид мистецтва. Адже тут так важливо правильно поєднати і курорт, і екскурсійну програму, і вивчення місцевої кухні та ремесел, і, звісно – вибрати готель, який стане ідеальним доповненням до відпочинку.

«Саме тому нам так радісно повідомити, що цілих 25 готелів відомої мережі Atlantica, Hotels & Resorts представлені тільки у Join UP!. Кожен з цих готелів увібрав у себе особливий грецький дух і характер, кожен з них – цікавий і вартий вашої уваги. Звісно, ми будемо вам розповідати про всі готелі в деталях, але «широкими мазками» я б виділила, що вони діляться на дві групи: для сімейного відпочинку – з чудовою інфраструктурою для дітей, і тільки для дорослих – для тих мандрівників, які більш за все цінують спокій та розміреність».

ATLANTICA. HOTELS & RESORTS – ДОСКОНАЛИЙ ВІДПОЧИНОК У ГРЕЦІЇ

Ну а тепер розкажемо вам більше про цю мережу, від якої особисто ми – просто у захваті!

  • Мережа була створена ще у 1979 році і за цей час стала однією з провідних готельних груп у регіоні.
  • В яких країнах можна відпочити у готелях мережі? Греція, Кіпр та Єгипет. Зараз Atlantica, Hotels & Resorts – це 49 готелів та 7 000 співробітників
  • Ще трошки про географію готелів. У Греції вони чекають вас на таких курортах: Родос, Кос, Крит (Іракліон і Ханья), Корфу, Закінтос. На Кіпрі: Ая-Напа, Протарас, Лімасол, Пафос. У Єгипті – на курорті Шарм-ель-Шейх
  • За весь час у готелях мережі відпочивало вже більше 500 000 гостей. І багато з них приїздять до своїх улюблених готелів знову і знову

ЦІННОСТІ

Що єднає Join UP! та мережу Atlantica, Hotels & Resorts? О, точок перетину багато! Це і схожа філософія ведення бізнесу, і однакове бачення основних цінностей. Увага до деталей на кожному етапі, бажання перевищити очікування клієнтів, розуміння, наскільки для мандрівників важливі комфорт, підтримка на кожному кроці, що створює відчуття безпеки, та, звісно, довіра.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Ще одна особливість Atlantica, Hotels & Resorts – соціальна та екологічна відповідальність. А це дуже важлива складова діяльності будь-якої компанії. Що вже зараз мережа впровадила у себе? Контроль та зменшення використання енергії, викидів СО2 та об’єму відходів. Абсолютно всі готелі мають сертифікат Глобальної ради зі сталого розвитку туризму (GSTC). А ще пріоритет компанії – побудова стійкої інфраструктури та сприяння сталому розвитку. Усі готелі сертифіковані відповідно до загальновизнаних європейських стандартів щодо систем управління навколишнім середовищем та сталого розвитку, таких як: ISO 14001, EMAS або Travelife.

ПРИЧИНИ ЛЮБИТИ

Кожен, хто відпочиває в мережі Atlantica, Hotels & Resorts, отримує щось своє, свій унікальний досвід, свої причини любити ці готелі і повертатись саме сюди знову і знову. Для когось – це ідеальний сервіс, коли для вас про все подбали, але зробили це непомітно та ненав’язливо. Для когось – це місцева кухня, адже у Греції фантастично смачна їжа, і, звісно, переосмислені традиційні страви – фішка мережі готелів. Ще для когось – це той особливий затишок, який тут відчувається в кожному номері. Що ж стане такою причиною саме для вас? Скоро дізнаємось!

Тож знайомтесь і ви з Atlantica, Hotels & Resorts та насолоджуйтесь відпочинком у Греції разом з Join UP!.