Агентам

Новий рік в Таїланді. Том Ям замість олів’є

Що таке новорічні традиції? Щоразу готувати ті самі страви? Класти під ялинку подарунки? Передивлятись ті самі святкові фільми? Можна, звичайно, і так, але чи не краще створити традицію кожен раз зустрічати Новий рік в іншій країні? Це буде чудовим звичаєм навіть для тих, хто не вірить у фразу «Як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш».

І зустріти цей Новий рік ми пропонуємо вам з екзотичними нотками Таїланду! Як вам пропозиція?

Happy New Thailand!

О, так. Ідея відсвяткувати Новий рік в Таїланді – просто безпрограшна. Тепле море, білосніжні пляжі, екзотичні фрукти, величезний вибір нічних клубів, тематичні вечері, шоу-програми та безліч розваг. Ну а якщо раптом дуже скучите за холодом, то киньте в коктейль побільше льоду.

Новий рік в Таїланді з Join UP! це:

  • Зручні рейси, що доставлять вас прямо на свято. Обирайте.
  • Вильоти на крилах МАУ до Паттайї або Ко Чангу (через Бангкок) 29.12, 30.12, 02.01 та 03.01.
  • Вильоти на крилах Qatar Airways до Пхукета 28.12.
  • Великий вибір готелів на ваших улюблених курортах.
  • Просто море цікавезних екскурсій. Адже рік потрібно починати насичено, правда?
  • Гарантовані номери в одному з наших улюблених готелів – Sea Sand Sun Resort & Villas Pattaya 5*

ПІДБІР ТУРУ

Олександр Шевченко

керівник напрямку Таїланд

Новий рік – це завжди початок. І хочеться, щоб цей початок був яскравим, приємним, наповненим красою та новими враженнями.

«Саме тому так логічно і правильно починати рік з подорожі в Таїланд. Тут вам і купа вражень, і сила-силенна розваг, і можливість втекти від морозів. Тож не зволікайте і бронюйте новорічний тур вже зараз!»


Спробуй все!

Наша концепція по напрямку Таїланд – «Спробуй все!». Ця країна так і налаштовує не зупинятись в своїх дослідженнях. Ось вам кілька ідей на Новий рік:

  1. Том Ям замість олів’є. О, так! Тут ваш святковий стіл буде ну зовсім відрізнятись від того, до якого ви звикли. Обов’язково спробуйте найпопулярніший місцевий суп Том Ям, зелений каррі, салат з манго, обсмажену лапшу падтай, смажений рис з морепродуктами та роті – місцеві млинці з різними начинками.
  2. Вечірка на пляжі замість перегляду фільмів. Хвилі, що ніжно лоскочуть стопи, м’який пісочок, на якому так приємно танцювати босоніж, чудові діджеї та улюблені хіти – хіба не ідеальний набір? Можна танцювати до світанку, перепочити і випити кілька коктейлів або ж піти купатись під зорями.
  3. Тропічні рослини замість ялинки. В Таїланді неймовірна природа! І в цьому ви зможете переконатись, не тільки лежачи на пляжі під розлогим листям пальм, але й гуляючи місцевими парками. Чого тільки вартують водоспади Ко Чанга, чарівний парк Ераван, Національні парки біля Пхукета – Као Лак і Као Сок і, звичайно, зоопарк Као Кео.
  4. Новорічний шопінг на ринку замість ТЦ. Ми вже писали про плавучі ринки Таїланду. І просто нагадаємо вам, що цю розвагу обов’язково треба включити до свого плану, адже тут панує якась абсолютно особлива атмосфера. Що купите?
  5. Нові навички замість лежання на дивані. Всі нові серіали передивитесь потім. А тут, в Таїланді, обов’язково спробуйте щось новеньке – дайвінг, парасейлінг, віндсерфінг… Не відкладайте життя на потім!

Хочете почати рік незвичайно? Тоді обирайте свій тур в Таїланд на Новий рік прямо зараз!