Агентам

Нові грані Індонезії. Дивовижний острів Нуса-Пеніда

З чим у вас асоціюється Індонезія? З безкраїм океаном, на який неможливо надивитися і який хочеться запам’ятати і увібрати кожною клітинкою тіла. З фантастичними водоспадами та неймовірними островами. З тропічними лісами, де водяться мавпочки та чарівні птахи, з рисовими полями, біля яких так і хочеться проїхатись на мопеді і роздивитись все-все. Із храмами,  що височіють над землею і притягують погляд своїми пагодами, та, звісно, легендами. Індонезія – це особлива місцевість на карті Землі, яка як магніт манить тих, хто прагне пригод та живе в гармонії зі світом.

Нагадуємо, що Індонезія з Join UP це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways.
  • Вильоти з Києва у понеділок, вівторок, п’ятницю та суботу.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі. Подивіться і скажіть, чи ви ще десь такі бачили?
  • Прекрасний вибір готелів. Наприклад, радимо готелі:
✓ Ibis Style 3* ✓ Tijili 4*
✓ Mercure 4* ✓ Nusa Dua Beach Resort 5*
✓ Ayodya 5*
  • Працюємо з усіма регіонами Балі. Який курорт ваш улюблений?
  • Дуже цікаві екскурсії. Тільки лише поїздка до Нуса-Пеніда чого вартує!

ПІДБІР ТУРУ

І ось саме про цей острів ми хочемо сьогодні розказати вам трохи більше. Упевнені, після того як ви дізнаєтесь про нього, неодмінно захочете його відвідати. А ми, звичайно, допоможемо вам у цьому.

Дмитро Хромов

керівник напрямку Індонезія

Нуса-Пеніда – це острів неподалік від Балі. Я переконаний, що не відвідавши цей острів, ви не відчуєте всієї повноти та різноманіття Індонезії.

«Він манить тих, хто обожнює красу природи та цікавий дайвінг – тут можна і відпочити, і насолодитись тишею та спокоєм: безлюдні пляжі, химерні скелі, різноманітна флора, невеликі м’які хвилі – так, тут є все для приємного і безтурботного відпочинку. Тож не відмовляйте собі у задоволенні!»

Nota Bene

  • Як дістатися до цього острова? Найкращий варіант – на швидкісному катері, адже це займе зовсім мало часу.
  • Коли будете вивчати місцеві ціни, вам точно варто буде дізнатись курс валют. Що ж, ми і тут вам допоможемо: 14 000 рупій = приблизно 10 доларів США.
  • Від Балі до острова Нуса-Пеніда – всього 12 км.
  • На цей острів ви зможете приїхати як на одноденну екскурсію, так і з ночівлею . Тож обирайте варіант, який вам більше до вподоби.

Що робити на острові Нуса-Пеніда?

О, це питання, на яке неможливо відповісти кількома словами. Ми наведемо лише невеличкий список:

  • Дайвінг та фрі-дайвінг. Що може бути цікавішим та більш захопливим, ніж досліджувати підводний світ, відчуваючи себе, хоч і ненадовго, його мешканцем? Якщо ви новачок, то радимо, наприклад, школу  Freedive Nusa. А пляж Crystal Bay добре підійде для тих, хто любить снорклінг – тож не забудьте маску.
  • Поплавати з мантами. Ох, ці вражаючі підводні гіганти! Найбільші скати просто таки вражають своїм виглядом! І тут на острові Нуса-Пеніда у вас буде чудова можливість поплавати разом з цими трохи химерними створіннями. Нагадаємо, що не дивлячись на свій великий розмір, манти є безпечними і доброзичливими тваринами. До речі, ви ще не опанували підводну зйомку? Якщо ні, то, можливо, час настав?
  • Поганяти на моторолері . Інколи здається, що на цьому виді транспорту в Індонезії їздять абсолютно всі – від найменших діток, що міцно тримаються за батьків, до зовсім літніх людей. Тому радимо і вам взяти напрокат моторолер і поганяти по острову – так ви неодмінно знайдете нові красиві місцини, яких немає в жодному путівнику.
  • Насолодитись місцевими пляжами. Ох, які тут прекрасні пляжі! І поплавати, і повалятися на пісочку з книжкою або коктейлем… Неможливо відмовити собі у цьому задоволенні! Спробуйте завітати на такі пляжі: Suwehan beach, Crystal Bay, Broken Beach, Atuh Beach.
  • Піти в храм Pura Goa Giri Putri. Хіба можна бути в Індонезії, і не завітати до жодного храму? Правильно – неможливо. І на острові Нуса-Пеніда ви знайдете дивовижно красивий і цікавий храм – Pura Goa Giri Putri. Цей храм розташований в печері на висоті 150 метрів над рівнем моря. Насправді атмосферне місце, яке дарує спокій та відчуття затишку. 

Готові разом досліджувати найцікавіші куточки Індонезії? Тоді бронюйте тур вже зараз та надихайтесь і відпочивайте разом з Join UP!