Агентам

Ніцца – відпочинок з французьким шиком

Франція – витончена і тендітна, завжди стильна та надихаюча, красива та зі своїм незабутнім шармом.

Тут почуваєш себе як у неймовірному фільмі, який знімав Вес Андерсон разом з Паоло Соррентіно – з досконалими пейзажами, красивими героями та неймовірними історіями. Франція – це про любов до життя, про спрагу до нових вражень та вміння створювати сотні ідеальних моментів, які хочеться запам’ятати на все життя. Ми хочемо, щоб ви відкривали для себе всі принади Франції та відвідували цю стильну країну якомога частіше. Тому запрошуємо вас до Ніцци – місця, про яке ви скажете «Charmant! Charmant!».

Ніцца з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти з Києва кожної середи та суботи – чудові дні, щоб влаштувати собі фантастичний вікенд або почати очікувану відпустку. Чи не так?
  • Хороший вибір готелів на будь-який смак. Радимо:
✓ Azurea 3* ✓ Beau Rivage Nice 4*
✓ Ibis Promenade des Anglais 3* ✓ Hotel West End 4*
✓ Splendid & Spa Nice 4*
  • Цікаві екскурсії. Не тільки ж пити вино та їсти сири, правда?

Іван Лисак

керівник напрямку Франція

Ніцца – ідеальна! Це місце, де гармонійно поєднуються справжній французький шарм маленького міста та великі можливості європейського пляжного курорту.

«Місто, в яке можна злітати на вікенд з мінімальним бюджетом, і місто, у якому кожен мільйонер зможе знайти для себе найрозкішніші місця для відпочинку».

Що робити в Ніцці?

Насправді, дивно ставити питання: «Що робити в Ніцці?», адже цей неймовірний курорт сам  неначе підказує, чим зайнятись. Але ми все ж таки напишемо кілька справ, якими варто зайнятися в Ніцці.

  1. Навчитися «Joie de Vivre». Це найголовніше! І те, як ми вважаємо, що має залишитись з вами і після відвідання Ніцци. Це чисто французьке сприйняття світу, вміння насолоджуватись кожним моментом, бути в ньому тут і зараз та створювати навколо себе красу і помічати її у дрібницях. Ну де ще вчитись цьому витонченому мистецтву життя, як не у Франції?
  2. Їсти устриці. Це теж важливий пункт, адже тут для цієї страви – ідеальні декорації. Тут їх можна скуштувати скрізь – в кафе, ресторанах, купити на базарчиках і невеличких крамничках. Тільки уявіть – ви на відкритій терасі, з якої видно море, перед вами – високий келих холодного шампанського і ці смачнезні устриці… Радимо у Ніцці скуштувати устриці Le Café de Turin – тут вони дійсно хороші.
  3. Влаштувати пікнік на пляжі. Це буде дуже по-французьки! Адже місцеві жителі можуть зробити маленьке свято де завгодно і коли завгодно – для них неважливе ані місце, ані день в календарі. Тож візьміть пляшечку сухого вина, кілька видів сирів, хрумкий багет, фрукти – і обирайте найкрасивіше місце на пляжі та насолоджуйтесь заходом сонця.
  4. Пройдіться музеями. Де-де, а у Франції – неймовірні музеї і величезні фонди! Тож тут так приємно знайомитись з мистецтвом та досліджувати творчість і біографії різних митців. Наприклад, радимо відвідати Musée Matisse та Musée National Marc Chagall, де, відповідно, ви побачите багато робіт Матісса та Шагала.
  5. Випити кави в готелі Negresco. Здавалось би – навіщо йти до готелю, щоб попити кави? Але коли ви дізнаєтесь, хто тут жив, то неодмінно захочете це зробити. Адже саме за тим столиком, де зараз сидите ви, раніше могли пити ранкову каву Коко Шанель, Ернест Хемінгуей, Марлен Дітріх, Франсуаза Саган. Як вам така компанія?
  6. Зайнятись шопінгом. Ніцца неначе створена для того, щоб змінити стиль або додати французькі нотки у свій образ. Шалики, сумочки, прикраси, витончені туфлі-човники… Куди піти на закупи? На rue de France звичайно!

І це лише сота частина того, чим варто зайнятись у Ніцці. Тож, щоб максимально насолодитися цим містом, не зволікайте та обирайте тур вже зараз!