Агентам

Nice to meet you, Nice!* Даруємо екскурсію у Ніцці!

Подорож до прекрасної Ніцци, яка й без того — втілена мрія мандрівника, з нами стає ще привабливішою. Чому?

Тому що ми приготували для вас ну дуже приємний подарунок — екскурсію з прекрасним маршрутом найкрутішими місцями перлини Французької Рив’єри.

Уже помчали бронювати тур? І це ж ви ще навіть цікаві деталі не прочитали. А ми маємо кілька залізних аргументів на користь негайного бронювання.

Ніцца із Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах SkyUp!
Прямі рейси з Києва до Ніцци щочетверга та щонеділі
  • Велика готельна база, з якої так просто вибрати найкращий варіант саме для вас. Радимо готелі:
  • І, звичайно, екскурсії. Одну з яких ми тепер даруємо кожному мандрівнику!

Важливі деталі:

Отримати екскурсію у подарунок може кожен, хто забронює тур до Ніцци з 7.11.2021.

  • Тривалість екскурсії — близько 2 годин.
  • Зустрічаємося щопонеділка та щоп’ятниці о 10:00 на набережній, біля входу в готель Le Negresco.
  • Щоб приєднатися до екскурсії, необхідно мати при собі ваучер.

ЩО ПОБАЧИМО?

По великому секрету розкриємо вам деякі деталі пішохідної пригоди, яка вже зачекалася на нас у Ніцці. Ось лише кілька місць, які ми відвідаємо під час незабутньої прогулянки.

Готель Le Negresco (37 Prom. des Anglais, 06000 Nice)

За роки свого існування цей готель встиг вже сам по собі стати принадою для мандрівників. Помпезна будівля, виконана у стилі неокласицизму, є втіленням розкішного відпочинку у стилі Французької Рив’єри. Саме тут нерідко зупиняються знаменитості та впливові особи, що приїжджають на відпочинок до Ніцци. Серед гостей у різний час відмітилися Ернест Гемінґвей, Коко Шанель, Пабло Пікассо, Сальвадор Далі, Майкл Джексон та представники родини Віндзорів. Хто знає, можливо, ми навіть зустрінемо когось із селебрітіз на старті нашої прогулянки.

Променад Англійців (Prom. des Anglais, Nice)

Одна з центральних набережних Ніцци. Таку назву це місце отримало завдяки тому, що саме тут активно купували будинки заможні англійці для щорічних втеч від зимових холодів Туманного Альбіону. Звичайно, вони прагнули оселитися в районі з найкращими морськими панорамами, які сьогодні можуть оцінити мандрівники під час неспішних прогулянок цим узбережжям.

Собор святої Репарати (3 Pl. Rossetti, 06300 Nice)

Його також називають головним собором Ніцци. Знайти собор неважко — його розписний купол височіє над житловими кварталами у самісінькому центрі міста, на площі Розетті. Храм звели в середині 17-го століття на місці старовинної каплиці. Будівля виконана у стилі раннього римського бароко та щедро прикрашена різьбленням, ліпниною і талановитими скульптурами видатних майстрів.

Замкова гора (Parc de la Colline du Château, 06300 Nice)

Одна з найкращих панорам міста відкривається з оглядового майданчика на вершині Замкової гори. Ще б пак — тут можна оглянути знамениту затоку Ангелів з висоти близько ста метрів над рівнем моря! І ми піднімемося на гору, щоб сповна насолодитися цими краєвидами та, звичайно, зробити крутезні знімки на згадку.

З ПЕРШИХ ВУСТ

Ми ж обіцяли дивувати вас, щоразу перевершуючи очікування? Тримайте відгуки про Ніццу з надійних джерел — одразу від двох наших колег, які встигли побувати у місті та безповоротно в нього закохатися.

Лілія
Прядко
Керівник креативного відділу Join UP! та SkyUp:

Ніцца — дуже атмосферне місто, де можна просто насолоджуватися моментом, бути тут та зараз. Погуляйте Англійською набережною, милуючись розкішними готелями, та зустріньте захід сонця на Лазуровому березі.

«Виберіть один із колоритних місцевих закладів, щоб скуштувати знамениті жаб’ячі лапки та досхочу наїстися круасанів. І ще — не оминіть увагою багет! А неймовірні французькі десерти — це просто вершина насолоди. Чудова ідея — щодня смакувати місцевими стравами у новому ресторані. Так вам вдасться відкрити для себе максимум смаків. Поблукайте старим містом та дозвольте собі загубитися у лабіринті вузьких вуличок, зазирніть до вінтажних крамничок та відвідайте бодай один музей. До речі, за кількістю музеїв Ніцца поступається хіба що Парижу. А щоб відчути шик та блиск Французької Рив’єри — обов’язково завітайте до Монако та Канн. Тут можна відчути себе голлівудською зіркою або мільйонером».

Ольга
Разумова
Бренд-менеджер SkyUp:

Nice to meet you, Nice!

«Осіння Ніцца — це захват. Вузькі вулички, аромат випічки на кожному кроці, мільйон світлофорів і неймовірна архітектура… А ще телефон, який без кінця розряджається через постійно ввімкнену камеру, адже кожну хвилину хочеться залишити в пам’яті.

Це та Франція, яку не побачиш у центральному або північному регіоні. Це неквапливе життя місцевих, ніякої метушні, величезна кількість приїжджих з різних кінців світу.

Родзинка міста це, звичайно — Лазуровий берег. Небесно-блакитне море, кам’янисті пляжі, сині стільчики вздовж всього узбережжя. Тут можна будь-якої миті зупинитися та присісти, щоб просто насолодитися краєвидами. Неймовірну панораму берегової лінії також можна побачити з оглядового майданчика біля готелю Suisse, або трохи вище — із Замкової гори.

Ще одна особливість Ніцци — її близкість до Монако (усього 40 хвилин автобусом на схід вздовж узбережжя), де живуть найзаможніші люди світу. Одне з найяскравіших видовищ, заради яких варто сюди завітати — зміна королівської варти.

Та досить спойлерів — усе це варто побачити на власні очі!»

Згодні, час переходити від мрій до реальних мандрівок до неперевершеної Ніцци разом із Join UP!

* з англійської – приємно познайомитися, Ніццо!