Агентам

Неймовірний відпочинок. Неймовірний Китай!

Усі ми  спраглі до нових вражень – адже саме вони забарвлюють наше життя, додають емоцій, яскравих кольорів будням та виривають зі звичної рутини. Саме тому так важливо постійно подорожувати, пробувати щось нове, завжди бути допитливим і щодня влаштовувати собі маленьке свято. І якщо ви хочете одразу величезну порцію неймовірних вражень, то нам є що вам запропонувати! Запрошуємо вас до дивовижного Китаю!

Китай з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Ми літаємо 2 рази на тиждень:
    • У понеділок – рейс до Хайкоу
    • У п’ятницю – до Саньї
  • Окремо зазначимо, що наша польотна програма побудована так, щоб і в Китай, і назад ви летіли вночі. Так, ми знаємо, що літати на довгі відстані досить важко, тому пропонуємо дуже комфортний варіант нічного перельоту – ви зможете виспатись і не сильно зіб’єте свій графік.
  • Можливість організувати комбінований тур, поєднавши і пляжний відпочинок, і круту екскурсійну програму.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
  • Фантастичний вибір екскурсій. Ми ж летимо у країну стародавньої цивілізації – тож тут на вас чекає ну дуже багато відкриттів і речей, від яких ви не раз скажете «Wow!». Не пропустіть топ наших улюблених екскурсій:
    • Сафарі-парк Дуньшань
    • Древній вулкан Ма Ань
    • Тропічний парк Я Но Да
    • Шоу в «Романтичному парку»

Хочете дізнатися про Китай більше? Тоді у нас є для вас дещо особливе!

Великий китайський вебінар.
Керівник напрямку Китай Анна Зборанська днями повернулася з Китаю з морем нової цікавезної інформації для вас. Тож неодмінно приєднуйтесь до нашого вебінару, що відбувся 09.07.2019 о 12:30.

Це буде розгорнутий, повний та детальний підбір інформації про дивовижну та надзвичайно цікаву країну. Додайте до цього ще те, як захопливо Анна розповідає про свої напрямки – і у вас буде відчуття, що ви самі разом з нею побували в Китаї.

  • Структуровані знання! Ми підготували для вас… шпаргалку за напрямком Китай! Читайте, роздруковуйте та використовуйте! Упевнені, що вона не раз стане вам у нагоді.

Китайський щоденник

Анна Зборанська

керівник напрямку Китай

Не просто закохана у свою роботу, а живе нею

Тож вона приготувала для вас ще багато інформації, завдяки якій ви станете справжнім експертом з Китаю. Ось невеличкий Must Visit від неї з останньої подорожі на Хайнань:

  • Джунглі Янода. Що не так з повітрям острова Хайнань? Що в нього підмішують? Воно настільки смачне, що я не можу ним надихатися. Солодке, густе, тягуче. З дрібкою солі і ароматом манго. Ще. І ще! Хочу викинути всі свої речі і битком набити валізу цим повітрям. Приїхати додому і випустити його. Нехай витає по квартирі. Хочу викласти його у величезну миску і їсти столовою ложкою на десерт. Хочу налити його у високий келих, прикрасити часточкою ананаса і пити із заплющеними очима. Здається, кожен ковток цього повітря окрилює мене. Утім, це недивно. На Хайнані немає промислового виробництва, а кожне дерево охороняється з надзвичайною пильністю. Тут просувають програму повного переходу на електромобілі. Скрізь висаджують нові рослини, начебто їм мало густих тропіків. Отже, 95% кольорової палітри навколо – це зелений! Переконайтеся в цьому, погортавши фото. Можу порекомендувати місце, де повітря «готують» найсмачніше: джунглі Янода. Парк на вершині гори з дивовижними рослинами, водоспадами, фантастичною красою і креативним ландшафтним дизайном. Бонус: zip-line, гойдалки над прірвою і скляний міст.

Саме тут я летіла над джунглями, а навколо мене пурхали метелики. І в животі пурхали метелики. Проїхатися на zip-line в геопарку Янода коштує 150 юанів, округлено – 20 доларів. А ось захват і враження – безцінні.

  • Скляний міст в Янода. Чи боїтеся ви висоти? Я – ані краплі. Моя стихія. На Хайнані одне з моїх улюблених місць – це скляний міст в Янода. Міст, що ширяє високо над джунглями, довгий і повністю прозорий. Є навіть ділянки зі спецефектами, коли наступаєш на скло, а воно «тріскається». Тут немає місця страху, тільки милування природою. Там, далеко внизу піді мною, тихо бурмоче бамбук, млосно кивають в імлистій завісі пальми і тягнуться до сонця плечисті стеркулії. Сонно течуть тоненькі річечки, і мить завмирає. Скільки я тут простояла? 10 хвилин або годину? Не знаю. Але знаю одне: я сюди повернуся.
  • Вулкан Ма Ань. 50 тисяч років тому тут вирувала розпечена лава, а сьогодні стою я. У самому жерлі вулкана Ма Ань. Кратер його давно заріс нахабними вгодованими ліанами і папороттю, але я не могла звільнитися від містичного холодку по спині від відчуття, що під моїми ногами спить могутній і грізний потік пекельного полум’я. Може, сняться йому сни, як він одного разу прокинеться, вдихне на повні груди і вибухне бурхливим сплеском багряної лави. А мені сьогодні вночі буде снитися він, квітучий і безтурботний, колись хуліганський, але надовго спочилий Вулкан.
  • Hainan Tropical Wildlife Park And Botanical Garden. «Будь ласка, будь ласка! Нехай у наступному житті я буду пандою!» Це перше, що ви подумаєте, потрапивши в Дуньшань. Щоб мати честь доглядати за цим іграшковим незграбою, потрібно здобути вищу освіту. Стати, так би мовити, магістром пандових наук. У кожного панди є свій особистий дієтолог, масажист, кухар, прибиральник, напарник для ігор, лікар і бозна-скільки ще обслуговуючого персоналу. Обов’язки ж панди, що поважає себе, дуже відповідальні: потрібно весь день спати, їсти, грати. Так, я хочу бути пандою!

Хочете дізнатись більше? Бронюйте прямо зараз тур до Китаю! А про все інше ми вже подбали!