Агентам

Настрій – Майорка!

Ніщо так не піднімає настрій, як вже спланована подорож, що чекає на вас. Дати вибрані та позначені в календарі, тур куплений… Ну хіба не краса?

То чому б прямо зараз не запланувати відвідати Майорку, наприклад? І нехай мандрівка буде тільки влітку, навіть сама думка, що за кілька місяців на вас вже точно чекає фантастична поїздка до Іспанії, надає сил та бадьорить.

Щоб ваші мрії про Майорку перетворились на конкретний план, пропонуємо вже зараз вибрати свій тур. А про все інше ми, звісно, подбали.

Майорка з Join UP! це:
Чудові ціни. Нагадуємо, що чим раніше ви бронюєте тур, тим вигідніше це можна зробити. Ви тільки подивіться на ці ціни!

ПІДБІР ТУРУ

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Майорка – це та частинка Іспанії, що зайняла в моєму серці абсолютно особливе місце.

«У неї свій характер – доброзичливий та веселий, завжди хороший настрій і бажання розказати та показати все найцікавіше та найкрасивіше. Саме тому тут так приємно проводити час – Майорка неначе сама веде тебе на прогулянки, відкриває свої потаємні місця та історії та змушує закохатись раз і назавжди. Отже, купуйте тур вже зараз, і нехай до самого літа вас гріє приємна думка про подорож до Іспанії!»

Відчути Майорку

Майорка – це ледь не зажди ідеальна погода та майже 200 чудових пляжів для всіх і кожного. І для тих, хто любить усамітнений дикий відпочинок, і для тих, хто обожнює пляжі з барами, музикою та ресторанчиками, і для тих, хто неодмінно оцінить природу – тут вам і пляжі з чорним піском, і бухти з запаморочливими краєвидами… Дивуватись є чому!

Звісно, Майорка – це ще й особлива кухня:  хамон та купа сирів до місцевого вина, тумбет – овочеве рагу з перцю, баклажанів, томатів та картоплі, собрасада – пряна ковбаса, енсаймада – дуже смачний солодкий пиріг, море свіжих овочів та фруктів, величезні порції морепродуктів. Як тут встояти?

А що там із визначними місцями? Тут Майорка теж вражає! Чого вартує лише Пальмський Собор – дивовижне породження готики! А замок Бельвер, що побудували ще у 1300-х роках? Уявляєте, скільки історій він може розказати? А печери Драч, де потрапляєш немов на іншу планету? А мис Форментор, краса якого не залишить байдужим нікого? Майорка знає, що вам показати, щоб ви сказали: «Нічого собі!» та зробили пару сотень фотографій.

А ще – це завжди про легкість. Посиденьки в ресторанчику біля моря, танці до світанку, автопрогулянки незнайомими місцями, фестивалі та пишні свята, доброзичливість місцевих мешканців і завжди хороший настрій. Ось що таке Майорка!

Так, Майорка – неймовірна частина Іспанії для неймовірних людей, які закохані в життя. А це ж про вас, чи не так?

Тож як вам ідея подарувати собі на Новий рік літню подорож до Майорки? Чудовий сюрприз під ялиночку, який буде гріти передчуттям особливої мандрівки аж до літа, а потім – ще довго теплими та красивими спогадами після подорожі.

Перетворюйте мрії на плани та бронюйте тур з Join UP! вже зараз!