Агентам

На вихідні – до Шарджі!

Коли думаєте про ОАЕ, то одразу згадуєте Дубай?

Що ж, ми вас розуміємо, але хочемо, щоб у своєму дослідженні цієї дивовижної країни ви не обмежувались тільки одним еміратом, а відкрили для себе їх усі. І сьогодні в центрі уваги – Шарджа! Познайомимось ближче?

ШАРДЖА З JOIN UP! ЦЕ:

  • Зручний переліт у Дубай на крилах SkyUp з Києва з 26.09.2020.
  • Трансфер до Шарджі. Від Дубая їхати всього 20 хвилин!
  • Безліч екскурсій і послуг.
  • Розкішний вибір готелів. Наприклад, радимо:

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку ОАЕ

У кожному еміраті є щось особливе – тому раджу не зупинятися лише на Дубаї!

«Наприклад, як вам ідея влаштувати подорож до Шарджі – найбільшого з еміратів. Також це і найконсервативніший емірат, але саме тому тут так цікаво – по-перше, глибше занурюєшся в культуру та традиції, по-друге, є абсолютно все для чудового відпочинку, тож круті враження вам забезпечені!»

ЧОМУ ШАРДЖА?

Розкішні пляжі. У Шарджі прекрасні пляжі, тому ті, хто любить поніжитись під сонечком та вдосталь поплавати – точно будуть задоволені. Вхід у воду тут пологий. Пляжі – піщані, причому є як з місцевим пісочком – він жовтого кольору, так і привезеним з інших країн – його ви впізнаєте за білосніжними відтінками. Пляжі, що точно варті вашої уваги: Lou’Lou’a Beach Resort, міський пляж Аль-Корниш, Аль-Хан та Аль-Мунтазах.
Розвинена інфраструктура. Незважаючи на те, що в еміраті діє сухий закон і немає нічних клубів, тут є чим зайнятись – безліч ресторанів, цікавих кафе, де варто випити кави, багато ТЦ для шопінгу мрії, музеї… Ну що ще потрібно?
Історичні місця. Ось де можна поринути в історію еміратів! Форт Аль-Хісн, що побудували ще у 1820 році, археологічний центр Млейха, мечеть короля Фейсала, де одночасно може молитись 3 тисячі людей, Музей ісламської цивілізації і ще багато місць, які відкриють для вас тонкощі місцевої культури.
Дубай – зовсім поруч. За один візит до ОАЕ ви легко зможете поєднати відпочинок у двох еміратах. Кілька днів у консервативній, але такій цікавій Шарджі, а потім – ще кілька у туристичному Дубаї. Погодьтесь – це ідеальний план!

MUST VISIT

Ринок риби. Свіженька риба, велетенські креветки та інші морепродукти… Вранці рибалки привозять сюди щойно виловлену свіжу рибу, і місцеві приходять її купувати як на аукціоні – з цього виходить непогане шоу з місцевим колоритом. Підозрюємо, що цей ринок може стати вашим улюбленим!

Центральний ринок Blue Souq. По-перше, тут вражає вже сама будівля – вона виконана у східному стилі, і це поєднання білого з синім – фантастичне! А по-друге, тут дуже колоритно: спеції, кава, прикраси, килими – все, що ви тільки можете собі уявити!

Набережна Аль-Касба. Ідеальне місце для прогулянок усієї сім’єю. Тут класно провести вечірні години, і саме тут на вас чекає «Око Еміратів» – колесо огляду, де, до речі, всі кабінки з кондиціонерами – щоб кататись вам не було спекотно.

Набережна Аль-Маджаз. Ще одна чудова місцина, де є купа розваг – картінг, водний парк, міні-гольф, бігові доріжки, гігантський фонтан і дитячі майданчики.

Центр дикої природи Аравії. Хочете ближче познайомитися з місцевою фауною? Тоді обов’язково зазирніть у центр дикої природи! Тут на вас чекають змії і ящірки, гепарди і леопарди, барханні котики, бабуїни і фламінго.

Nota Bene*

Курс: 3,65 дирхам = 1 долар

  • Поїсти в рибному ресторані Golden Fork – 30 дирхамів
  • Таксі: одразу 2 дирхами + оплата за кілометраж
  • Випити смузи з авокадо – 10 дирхамів
  • Вхід до ботанічного саду Аль Нур та в Будинок Метеликів – 35 дирхамів
  • Вхід до кімнати дощу – 25 дирхамів
  • Вхід до музею автомобілів – 5 дирхамів
  • Центр Дикої природи Аравії  – 14 дирхамів
  • Музей ісламської цивілізації  – 10 дирхамів
  • Акваріум Шарджі – 25 дирхамів

Ну що, вирушаємо до Шарджі? Вибирайте свій тур разом з Join UP!

* ціни актуальні на момент публікації