Агентам

На Мальдіви за скільки? Та ще й екскурсія в подарунок? Уже збираємо речі!

Мальдіви – це острови, відпочинок на яких вважають дорогим, тому замість того, щоб вже зараз планувати там відпочинок, переносять візит до цієї країни у категорію «далека мрія».

Нам не подобається цей міф, тому ми із задоволенням кожного дня працюємо над тим, щоб його розвіяти. І наша сьогоднішня новина точно змусить вас не зітхати, думаючи про недосяжність островів, а прямо зараз придивитись тур, написати заяву на відпустку та обвести у календарі дату, коли ви відправитесь на омріяні острови. Але перед тим як розказати про нашу нову пропозицію, нагадаємо вам, що 

Мальдіви з Join UP! це:

  • Переліт з Києва на гарантованих блоках компанії Qatar Airways. Літаємо у середу та суботу на 10 та 12 ночей.
  • Надійна приймаюча сторона і підтримка кожного туриста 24/7.
  • Тепер можна бронювати весільні церемонії в онлайн підборі та прив’язувати їх до пакетних заявок.
  • Хороший вибір ваших улюблених готелів. Наприклад, сьогодні ми детальніше поговоримо про гестхауси Velana Hotels: Velana Blu та Velana Beach Maldives

А тепер розказуємо про нашу акцію, яка, впевнені, вам сподобається:

Ми пропонуємо вам забронювати з 13.08.2019 тури за чудовими цінами з проживанням у Velana Blu або Velana Beach Maldives із заселенням у період з 01.09.2019 до 30.04.2020 та отримати в подарунок екскурсію на ваш вибір!*

ПІДБІР ТУРУ

Євгеній Хажинов

керівник напрямку Мальдіви

На Мальдівах є що завгодно – і для того, щоб провести час як справжні мільйонери, і щоб відпочити досить бюджетно, але водночас красиво та не відмовляючи собі ні в чому.

«Ми хочемо, щоб Мальдіви були для вас не якоюсь недосяжною мрією, а ідеєю відпочинку, яку ви зможете втілити вже зараз. Тому разом з Velana Hotels ми пропонуємо вам круту акцію – при проживанні у гестхаусах мережі ви отримуєте ще й надзвичайно цікаву екскурсію в подарунок. Ну як тут відмовитись?»

Velana Hotels

Ми обрали для акції два чудові гестхауси на острові Маафуші. Чому саме їх, і за що ми їх любимо? Ось кілька причин:

? Сам острів Маафуші. Цей острів славиться своїми мальовничими пляжами, великою кількістю зелені, чудовою інфраструктурою. Тут є де покататись на велосипедах, познайомитись з місцевим населенням та його побутом, пообідати в автентичному закладі чи просто погуляти.

? Швидко та зручно. Ці готелі розташовані всього за 30 хвилин від аеропорту Мале. І цей час ви проведете на швидкісному катері, що доставить вас у ваш мальдівський рай.

? Власне, самі готелі. Вони неодмінно сподобаються вам своїм затишком, стилем, хорошим сервісом, розташуванням. Знайомтесь ближче з описами готелів на нашому сайті, та обирайте: 

Мальдіви набагато ближчі, ніж ви думаєте, тож не відкладайте свої мрії на потім та обирайте тур вже зараз!


* Кожній заявці надається 1 безкоштовна екскурсія на вибір! Мінімальна кількість – 4 людини на екскурсії, день та час проведення вирішується на місці з гідом