Агентам

На літні канікули? До Затоки!

Україні дуже пасує літо, адже воно розкриває у нашій дорогій країні її найкрасивіші сторони.

Розмаїття квітів, що полонять ароматом та кольорами – так і хочеться зробити вінок з мальв чи поставити на кухні величезний букет волошок. Гарячі літні дні – коли насолоджуєшся цим млосним, розслабленим станом, обідаєш великою порцією фруктів чи легким овочевим салатом. Незабутні ранки – коли можна гуляти босоніж по траві, яку ще не покинула роса, і вдихати особливо свіже та прохолодне ранкове повітря. І, звичайно, море – ну яке літо без нього? Тепле та хвилююче, красиве та таке рідне. Ми в Join UP! зробили все, щоб ви мали змогу насолоджуватись чудовим літом біля моря і сьогодні запрошуємо вас до Затоки – одного з найкращих курортів України.

Відпочинок у Затоці з Join UP! це:

  • Повний спектр послуг. Ми пропонуємо великий вибір готелів та пансіонатів, цікаві екскурсії і зробимо все, щоб ви відпочивали без жодних клопотів.
  • 2018 року на курорті Затока ми відкрили власне представництво, що дозволяє контролювати якість послуг, які надаються на курорті. Адже ми хочемо, щоб ваш відпочинок був дуже комфортним.
  • У період раннього бронювання ми пропонуємо чудові ціни і приємні акції.
  • Більше моря – більше вигод!

У літньому сезоні ми продовжуємо наші автобусні рейси з Білорусі! Старт автобусних програм:

  • Мінськ – з 01.06.
  • Вітебськ – з 04.06.2019.
  • Гомель – з 07.06.19, Гродно – з 15.06.

*тривалість відпочинку на курорті від 8 до 10 ночей.

Олеся Бутко

керівник напрямку Україна

Ви помічали, що часом море викликає справжню залежність?

«За ним сумуєш, як за рідною і близькою людиною, з якою завжди так приємно і легко проводити час – сидячи на березі і вдивляючись в хвилі, насолоджуючись чудовими заходами і світанками, слухаючи крики чайок і вдихаючи це приголомшливе морське повітря. Море – це справжнє місце сили і енергії, воно знімає втому і надихає. Тому для багатьох море – найважливіша складова будь-якого відпочинку. Ми в Join UP! теж неймовірно його любимо, і хочемо, щоб ви зустрічалися з ним якомога частіше. Тому до нового сезону ми приготували для вас масу цікавих пропозицій по найкрасивіших місцях в Україні, серед яких, безперечно, є Затока»

Що ж варто знати про Затоку?

  1. Наша улюблена формула ціна/якість. Цей курорт багато хто обирає за те, що тут дійсно хороший рівень обслуговування та непогана інфраструктура, а ціни в Затоці вас неодмінно порадують. І не забувайте, що тут є хороші варіанти і для тих, хто любить бюджетний відпочинок, і для тих, хто звик подорожувати розкішно.
  2. Є чим зайнятись. Ні. Ви не будете просто сидіти біля моря весь день! Тут є сотні можливостей урізноманітнити відпочинок: барбекю, вечірки, прогулянки на човнах, тенісні корти, денна і нічна рибалка… просто насолоджуйтесь кожним днем, проведеним тут!
  3. Пляж. Ну як же про нього не згадати? Дрібно-піщаний кварцовий пляж, шириною від 50 до 150 метрів і довжиною 17,5 км кілометрів зробив Затоку одним з популярних місць відпочинку для жителів України, Молдови і Білорусі.
  4. Затока вважається одним з найбільш теплих регіонів Причорномор’я. Середні температурні показники в червні +26 °C, а в серпні + 30 °C. Спека легко переноситься відпочивальниками, завдяки бризам з Чорного моря.

Як вибрати, де відпочивати?

Селище Затока розбите на три територіальні райони, кожен з яких має свої особливості.


1. Лиманський

До нього входять: вулиці Вокзальна, Проектована, платформи «Лиманська», «Нагірна», станція «Кароліно-Бугаз», мікрорайони Новий, Чорноморський.

Особливості: найширший пляж – його довжина сягає 150 м. У центрі району є великий вибір кафе та барів з хорошою кухнею та дискотека. Для тих, хто любить сам готувати, тут є  продуктовий і речовий ринок, продуктові магазини, а для найменших відпочивальників – дитячі атракціони.

✔ Радимо:

Вілла Санторіні Вілла Династія
Пансіонат «Бриз де люкс» Вілла Сильвія
База відпочинку «Бадьорість» Готель Аквапарк
База відпочинку «Наталі» СІЧ
База відпочинку «Глорія»

ПІДБІР ТУРУ


2. Сонячний

До нього входять: платформи «Морська», «Дружба», «Сонячна»; кооператив Дружба.

Особливості: ширина пляжу в сонячному районі – від 50 до 100м. У центрі району є заклади на будь-який смак. Є продуктові магазини, ринок, речові магазинчики, аптеки – ідеально для відпочинку з маленькими дітьми.

✔ Радимо:

ПІДБІР ТУРУ


3. Центральний

До нього входять: вулиці Виноградна, Озерна, Піонерська, Приморська, Чорноморська, мікрорайон Райдужний, станція «Бугаз».

Особливості: Ширина пляжу в центральному районі – до 50 метрів. У центрі району: відділення Приватбанку, обмін валют, великий продуктовий і речовий ринок, різноманітні атракціони для дітей і дорослих, супермаркети і продуктові магазини, амбулаторія, дискотеки.

✔ Радимо:

База відпочинку «Лазурний берег» RUTA FAMILY CLUB HOTEL
Готельний комплекс «Едем» СОЛНЕЧНАЯ
База відпочинку «Престиж»

ПІДБІР ТУРУ


Затока – прекрасний вибір для тих, хто закоханий в море і в Україну. Вибирайте дату і тур, а ми зробимо все, щоб ваш відпочинок був комфортним, красивим і приємним. Тож бронюйте вже зараз тур до Затоки разом з Join UP!