Агентам

Mulia Resort на Балі. Мрії збуваються вже сьогодні!

Коли відкриваєш Instagram, здається, що майже всі переїхали зимувати в Індонезію  – сила-силенна яскравих, соковитих знімків на фоні океану, тропічних дерев та плетених меблів. Екзотичні фрукти на сніданок, йога на пляжі на світанку, прогулянки на байку, серфінг… після таких фото трохи сумно дивитись за вікно, де зима тренується малювати всіма відтінками сірого. Не засмучуйтесь! Просто прямо зараз купуйте тур на Балі. Тим паче, що в нас є для вас крута новина. Яка?

На ваc чекають чудові ціни на ваш улюблений готель Mulia Resort!

Тільки подивіться!
ПІДБІР ТУРУ

  • Чудові ціни чекають на вас в період бронювання турів з 11.02 до 16.02 на заїзди з 11.02 до 30.06.

Так, ми впевнені, що після того, як ви побачите акційні ціни, то одразу забронюєте тур. Ми ж поки нагадаємо, що Індонезія з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найкращих авіакомпаній світу за версією Skytrax – Qatar Airways.
  • Чудові ціни на ваші улюблені готелі.
  • Працюємо з усіма регіонами Балі. Який курорт ваш улюблений?
  • Екскурсії з чудовими гідами до визначних місць острова, які необхідно відвідати хоч раз в житті кожному: Храм Матері Бесакіх, сафарі-парк, храм на обриві Улувату, ліс мавп.

Дмитро Хромов

керівник напрямку Індонезія

Для мене Mulia Resort – це один з найрозкішніших готелів в Нуса Дуа.

«Він чудово підходить для спокійного відпочинку та порадує хорошим пляжем. Його обирають туристи, які цінують комфорт та сервіс високого рівня. Я дійсно дуже люблю цей готель, і невипадково саме тут ми проводили наш відомий WorkShop – Infinity»

Mulia Resort – це любов

Для нас у Join UP! після WorkShop «Infinity» цей готель став дійсно особливим. Ми з задоволенням радимо його, і з радістю читаємо ваші захоплені відгуки про нього. І нам приємно, що прямо зараз в рамках акції ви зможете забронювати відпочинок в цьому готелі за вигідну ціну.

Ось лише кілька причин закохатись у це місце:

  • Всі, хто має діток, обов’язково відзначають, що в цьому готелі чудовий дитячий клуб – один з найкращих на Балі. Так що спокійно відпочивайте, доки ваші діти будуть проводити час весело та насичено.
  • Ви будете ще довго згадувати головний ресторан готелю The Cafe – тут неймовірно шикарний шведський стіл, де на вас чекають найрізноманітніші страви.
  • Гаманець? Не потрібен! Для вашої зручності в готелі діє система депозиту. При заїзді ви кладете гроші на депозит, і можете розраховуватись з нього за послуги:
    • 2,000,000 Per room per night and maximum IDR 5,000,000 per room per stay.
    • 100 доларів = 1 400 000 індонезійських рупій
  • Різні сьюти для вибагливих гостей. Тут продумано все до найдрібніших деталей. Тож вам залишилось тільки обрати, в якому сьюті ви будете відпочивати – Mulia Grandeur, Mulia Grandeur Deluxe, Mulia Signature Ocean Court, Mulia Signature Lagoon, Royal Suite Ocean Court

Маріанна Григораш

керівник відділу маркетингу

Mulia – гордовита красуня, яка знає собі ціну. Не дарма її ім’я в перекладі означає «Ваша величність».

«Одягнена в усі дороге і трендове, вона трохи соромиться свого походження і на відміну від інших на цьому острові залишає місцевий балійський колорит далеко за порогом.

Мармур, гігантські статуї, сміливі дизайнерські рішення … їй вдається вразити масштабом і вигідно підкреслити свою велич. Столи її будинку щодня ломляться від достатку делікатесів. Тут зібрано все найкраще з паназійської кухні: лобстери, устриці, мідії, сашимі та сніжні краби. Безперечно красива. Безперечно найкраща!»

Не зволікайте та бронюйте прямо зараз! А ми будемо чекати на ваші красиві фотографії з цього неймовірного місця!