Агентам

Мобільний додаток Join UP!: оплачуйте свою мандрівку у кілька кліків

Join UP! додав можливість бронювати подорожі прямо в додатку — швидко і зручно. Ця функція наразі працює в бета-версії додатку. Тож випробувати її зможе лише обмежена кількість людей.

Майже два роки тому ми запустили свій власний мобільний додаток — особистий помічник для кожного туриста, хто тільки збирається або вже подорожує з Join UP!. Спочатку за допомогою додатку можна було підібрати собі тур та переглянути всю інформацію про відпочинок і необхідні документи за своїм бронюванням.

Тепер з’явилася можливість не лише вибирати, але й оплачувати вибраний тур.

Легко оплачуйте свій відпочинок

Тепер оплатити заплановану мандрівку можна також у своєму смартфоні, а менеджер вашого турагентства буде завжди поруч, аби допомогти із будь-яким запитанням завдяки чат-функції у додатку.

Онлайн-оплата зараз доступна лише для пакетних турів із позначкою liqpay у пошуку турів. Їх зручно відфільтрувати, вибравши у видачі «liqpay» замість стандартного «Всі».

Після підтвердження оплати у бета-версії додатку так само, як і в основній, можна буде переглядати всі необхідні для подорожі документи та всю інформацію щодо туру.

Спробувати онлайн-оплату першими

Щоб протестувати нову зручну функцію, треба завантажити бета-версію додатку Join UP!. Вона доступна лише для першої 1 000 користувачів на Android та iOS. Тож не зволікайте.

Поки наші користувачі тестують новинку, готуємося запустити повну версію продукту.