Агентам

Мексика здійснює мрії: зустрінемо Новий рік у Канкуні?

 «І тоді вони зробили мені пропозицію, від якої неможливо було відмовитися!» – приблизно так ви будете розповідати друзям про те, як вирішили гайнути до сонячної Мексики разом із Join UP!.

І повірте, роздивляючись дивовижні фото, якими ви засиплете соцмережі, всі вони розумітимуть, що і самі навряд чи встояли б. Бо там – пости, залиті сонцем, тепло від якого можна відчути через екран і сторіс, із натхненним обличчям людини, яка щойно доторкнулася до величної цивілізації майя. Такі ж промовисті, як наші беззаперечні аргументи на користь обов’язкового візиту до Мексики цієї зими.

Мексика, яка не терпить відмов, із Join UP! це:

  • Прямий чартерний переліт з Києва 27.12.2021 – до Нового року, якщо буде бажання, навіть ялинку можна в Канкуні знайти. Далі вилітаємо 4.01.2021, потім – кожні 10 днів.
  • Ніяких зітхань полегшення при посадці! Усе тому, що ми летимо на величезному літаку Boeing 767-300. Це той самий, у якому вдосталь місця для ваших довгих ніг та зручних поз для сну. І так, той, у якому смачно нагодують та подбають, щоб ви насолоджувалися кожною хвилиною польоту на надзвичайно м’яких сидіннях.
  • Екскурсії, у які ми вклали душу.

Круті готелі, що так і хочеться показати в Instagram.

Majestic Elegance Costa Mujeres 5*
Чудовий вибір для тих, хто чув про те, що Мексика – земля шалених вечірок та незабутнього молодіжного відпочинку. Тут є безліч розважальних програм для великих гучних компаній. У кожному номері готелю – розкішна джакузі, в якій можна релакснути під кінець насиченого дня. Вечерю для гостей подають у ресторанах a la carte.

Hilton Playa Del Carmen 5*
Готель з концепцією «тільки для дорослих», від якого будуть у захваті справжні прихильники пляжного відпочинку. Адже пляж тут просто неймовірний! Красивий, доглянутий, з білосніжним піском і пологим входом у воду – втілена мрія.

Barcelo Maya Grand Resort 5*
Ідеальний спот для сімейного або романтичного відпочинку. Величезна територія з окремою береговою лінією, яка з усіх боків оточена густою зеленню. До того ж, у місцевому ресторані подають смачні страви з мексиканським колоритом.

Sandos Caracol Eco Resort 5*
Місце для близького знайомства з неповторною природою цих країв. На території, яка, здається, розмістилася у серці джунглів, можна зустріти єнотів, павичів і мавп. Додаємо до цього власний аквапарк – і маємо прекрасну пропозицію для відпочинку з дітлахами.

Sandos Playacar 5*
Проживання у просторих яскравих номерах цього готелю оцінять мандрівники з дітьми та пари, що шукають романтичного відпочинку. На території є величезний сімейний басейн з водоспадами та гірками, а зовсім поруч від готелю розташований один з найпопулярніших аквакомплексів Мексики – Xcaret.
А тепер до найголовнішого, чому саме сюди? Розповідаємо!

УДАРНІ ПЕРЕВАГИ МЕКСИКИ

Чудовий клімат

Грудень – прекрасний час для того, щоб планувати мандрівку до Канкуна (де саме розпочинається високий сезон), адже в цей час погода стає ідеально теплою та передбачуваною. Сезон дощів закінчується, вітри стихають, тому температура води в Карибському морі також радує мандрівників. Температура повітря тримається на рівні 25-27 градусів.

Прозорі правила в’їзду

Ще одна причина закохатися у цю країну – Мексика не ускладнює життя мандрівникам при в’їзді. Для поїздки сюди непотрібно здавати ПРЛ-тест та йти на самоізоляцію після прибуття. Достатньо зареєструватися та заповнити спеціальну форму онлайн, а також заздалегідь внести дані до міграційної картки  та оформити електронну згоду.

Детальніше про умови в’їзду та перебування в країні тут.

Незабутні вечірки

Чутки правдиві – нічне життя у Канкуні вирує! І вам навряд чи захочеться на це жалітися, адже цей вир вабить барвами та мелодіями. Не зчуєтеся, як закружляєте в енергійному танці прямісінько на пляжі або радо залишите всю енергію в одному з численних нічних клубів. Як щодо Coco Bongo у стилі фільму «Маска»*, який належить самому Джиму Керрі?

Безліч екскурсійних можливостей

Де, як не тут, розгадувати загадки древніх цивілізацій? Ось вони – неймовірні, таємничі пам’ятки, вік яких налічує тисячі років! Тож ми, звісно, приготували власний топ.

ВАРТО ВІДВІДАТИ

Чичен-Іца
Релігійна пам’ятка інків, а нині – відомий на весь світ археологічний центр. Храм Равлика, обсерваторію та храм Пернатого змія ви, мабуть, вже безліч разів бачили у фантастичних фільмах та на багатьох фото мандрівників, проте насправді вони ще більш приголомшливі! Наша екскурсія також передбачає візит та купання у сеноті, що утворився неподалік.

Острів Косумель
А тут ми познайомимося з красою підводного світу біля берегів Мексики. Зануримося до мальовничого коралового рифу Парадайз, роздивимось рифові стіни, відвідаємо рифи Паланкара, Колумбія та Санта-Роза, побачимо безліч яскравих підводних мешканців та зробимо купу красивих світлин!

Рив’єра Майя
Захоплива багатогодинна екскурсія з безліччю різних розваг та нових емоцій. Тут вам і занурення з аквалангом, і дослідження печер з величезними сталактитами, і ще один чарівний сенот, і навіть відвідування крокодилячої ферми! Завершуємо тур вечірнім візитом до Плайя-дель-Кармен, що сяє безліччю вогнів.

Ми, звичайно, ні на що не натякаємо, проте – ¿Habla Espanol? Гайда до Мексики разом із Join UP!


*художній фільм – США, 1994 рік, оригінальна назва “The Mask”, реж. Чак Расел, New Line Cinema