Агентам

MEGOGO – GO в Dubai Parks and Resorts!

Як часто у вас виникає бажання стати персонажем з улюблених фільмів? Відчути той самий приплив адреналіну, спробувати втілити такі самі трюки, побувати в тих самих місцях, які так красиво й захопливо виглядають у кіно?

У нас, наприклад, часто. Ось так ввечері дивишся щось цікаве на MEGOGO і думками вже переносишся в одну зі сцен фільму про піратів, дослідників чи супергероїв. Тому ми придумали для вас дещо особливе! Щось таке, що допоможе вам відчути себе у вирі подій та дозволить стати героями свого власного крутого фільму. Тож розповідаємо про нашу круту ідею!

Спільно з провайдером розваг MEGOGO та Dubai Parks and Resorts ми розігруємо подорож до Дубая для всієї родини!

Ось така Wow-новина, від якої серденько починає битись трошки швидше, а в голові одразу народжується купа «кадрів» насиченої подорожі.

ДЕТАЛІ АКЦІЇ

Ми любимо, коли акції максимально зрозумілі та прості. Тому одразу викладаємо суть.

Щоб мати змогу виграти подорож, вам потрібно:

  • Мати активну передплату «ТБ і Кіно: Максимальна» до моменту проведення розіграшу на сайті megogo.net;
  • Обов’язково переконатися, що в профілі користувача вказаний ваш номер телефону;
  • Натиснути на кнопку «Взяти участь у розіграші» на сторінці акції у період з 12.04 до 11.05.2021;
  • Усе! Трошки терпіння, і вже 11.05.2021 за допомогою сервісу randompicker.com ми визначимо переможців. Відео буде опубліковане на сторінці розіграшу.

Які призи?

  • Переможець розіграшу отримує незабутню подорож в Dubai Parks and Resorts:
    • Проживання в готелі Lapita на чотирьох осіб (2 дорослих і 2 дитини до 11 років включно) на 5 ночей в номері Deluxe/Standard Room;
    • Харчування ВВ (сніданки);
    • Переліт в обидва кінці та трансфер до готелю;
    • Квитки на відвідування тематичних парків Dubai Parks and Resorts для 4 осіб на 3 дні.
  • Крім цього MEGOGO розіграє 10 передплат «ТБ і Кіно: Максимальна» на 3 місяці.

Офіційні правила

ДУБАЙ: ЖИТИ ЯК В КІНО

Ну де ще можна відчути себе неначе у фантастичному фільмі, як не в Дубаї? Адже це місто саме по собі – неначе найкращі декорації для кіно. Ну, і щоб ваша подорож до ОАЕ була красивою, насиченою та сповненою класних спецефектів, ми вибрали для вас затишний та стильний готель Lapita™ та парк розваг Dubai Parks and Resorts. Тож готуйтесь!

Тематичний сімейний готель Lapita – дуже класне місце для сімейного відпочинку. Сам готель оформлений в полінезійському стилі та розташований у самому центрі розважального комплексу — щоб ви завжди були в центрі подій! Пишні пальми і чарівні басейни-лагуни створюють атмосферу справжнього тропічного острова в Тихому океані – чим вам не готовий знімальний майданчик? Тому не забудьте прихопити з собою кілька нарядів для того, щоб знімати приголомшливі фото для постів та сторіз.

І, звісно, окреме задоволення розповідати про Dubai Parks and Resorts – унікальний комплекс, розташований недалеко від Дубая, в якому на вас чекає просто океан розваг та вражень. Ці неймовірні шоу та запаморочливі атракціони ще нікого не залишили байдужими. Тут є три тематичні парки, аквапарк, більше 100 атракціонів та інші можливості для незабутнього відпочинку.

Насолоджуйтесь улюбленими фільмами, відпочивайте насичено та так, щоб запам’ятати на все життя. І ніколи не забувайте, що дивовижне – поруч!


* Профілі без номера не беруть участі в розіграші