Агентам

Марса-Алам. Дива близько!

Єгипет дуже схожий на чарівну скарбницю – так багато тут дивовижних коштовностей, які так хочеться побачити та дослідити.

Одне з найбільш красивих у світі морів, що приваблює любителів вивчати підводний світ, незрівнянні пам’ятки архітектури, які вражають масштабом та віком, місцями незбагненна, але така цікава культура та багатовікові традиції – все це змушує нас раз за разом повертатись до Єгипту. Ми в Join UP! дуже любимо Єгипет вже за те, що кожна подорож сюди неодмінно приносить нові враження та захоплює з новою силою. Так, Єгипет – це країна, яку неможливо вичерпати. Чого тільки один Марса-Алам вартий! Тож знайомтесь ближче.  

Марса-Алам з Join UP! це:

  • Зручний переліт на крилах SkyUp. З 20.03 ми літаємо в Марса-Алам 3 рази на тиждень – в середу, п’ятницю та неділю. І що важливо – тепер вам не потрібно буде їхати до цього курорту з Хургади. Все для вашого комфортного відпочинку!
  • Дійсно великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
Fantazia Resort Marsa Alam 5* Novotel Marsa Alam 5*
Siva Port Ghalib 5* The Palace Port Ghalib 5*
Albatros Sea World Marsa Alam 5*
  • Чудові ціни. Тож не зволікайте і вже зараз бронюйте тур!
  • Цікаві екскурсії. Ми впевнені, що на вас чекає ну просто дуже багато приємних і красивих відкриттів. Обирайте екскурсію вже зараз.

ПІДБІР ТУРУ

Катерина Артюх

керівник напрямку Єгипет

Коли я вперше потрапила до Марса-Алама, то просто не могла повірити очам!

«Це неймовірна краса, яку мені дуже хотілося показати кожному українцю. Саме тому ми так наполегливо працювали, розвиваючи цей курорт, щоб запропонувати вам комфортні, насичені та дійсно вигідні тури. Так, ми можемо похвалитися молодою готельною базою, зручною польотною програмою, завдяки якій курорт став ще ближчим, адже тепер сюди не потрібно добиратись з Хургади, та хорошими умовами – вам залишилось тільки обрати тур і насолоджуватись відпочинком»


5 причин «за» Марса-Алам:

1. Завжди хороший відпочинок. Марса-Алам – це курорт, який може похвалитися новими сучасними готелями. Тому ніяких обшарпаних куточків – лише затишні та красиві готелі на будь-який смак. Ще одна перевага цього курорту в тому, що його давно облюбували для відпочинку європейці.

2. Неймовірний кораловий риф. Ми перебрали всі прикметники, щоб в повному обсязі описати красу цього рифу, але слів все одно недостатньо. Кораловий риф Марса-Алама вважають найкрасивішим в Єгипті, ставлячи на друге місце після нього риф Дахаба, а на третє – Шарм-ель-Шейха.

3. Підводний світ? Підводний Всесвіт! Драйвери відзначають, що підводний світ Марса-Алама багатший навіть за фауну знаменитого заповідника Рас-Мохаммед. Наводимо список найрізноманітніших рифів, кожен з яких знаменитий чимось своїм.

  • Dolphin House Reef (Sha’ab Samadai) – великий окремий риф, який утворює лагуни. Родзинкою його є велика кількість дельфінів. Часто можна навіть поплавати або попірнати з цими розумними морськими мешканцями.
  • Elfinstone – ізольований риф, ідеальний для занять «стіновим» дайвінгом. Стіни 400-метрового рифа покриті м’якими коралами, на глибині ви можете зустріти баракуд, груперів, білоперих рифових акул і мурен.
  • Shaab Ras Turumbi лежить на відстані всього 73 км від курорту. Форма рифа – трикутник. Тут ви знайдете безліч печер, де вдень ховаються гігантські групери.
  • Shaab Rider el Bar розташований близько до узбережжя. Ця мілководна бухта є домом для великих черепах.
  • Shaab Abu Galava знаменитий тим, що тут можна побачити катер «Тінстін», який затонув в 50-х роках ХХ століття.
  • Zabagrad – ідеальне місце для нічних занурень любителів екзотики. Глибина досягає 25 м. Тут ви побачите унікальні зелені корали та можете зустріти восьминога і рідкісну рибу-крокодила.
  • Malakki припаде до душі початківцям, що тільки розпочали дослідження підводного життя. Ви побачите корали химерної форми з тунелями, до того ж тут часто зустрічаються скати.

4. Багато розваг. Впевнені, що значний час вашої подорожі ви будете насолоджуватись спогляданням місцевої природи і релаксом, але в Марса-Аламі є ще багато цікавого. Наприклад, як вам ідея покататись на квадрациклі, поплавати з дельфінами чи влаштувати незабутню морську прогулянку?

5. Фантастичні місця. Коли будете в Марса-Аламі, не забудьте відвідати такі місця – Ваді-Хаммамат, де на вас чекають просто космічні пейзажі, відомий храмовий комплекс Абу-Сімбел, побудованний на березі Асуанського водосховища – тут варто не пропустити виставу «Звук і світло», від якого просто мурашки по шкірі, і заповідник Ваді-ель-Гімаль, де можна зустріти газелей, верблюдів, гірських козлів та диковинних пташок.

Ну що, готові до нових подорожей до Єгипту? Тоді не відкладайте і вже зараз бронюйте тур до Марса-Алама!