Агентам

Мальдіви з Join UP! – ваш екзотичний настрій. Розвіюємо міфи!

Кажуть, що подорожі – це те, про що найчастіше мріють люди.

Тому прикро дізнатись, що лише 7% українців подорожує, і зовсім мало хто з цих людей був на Мальдівах, адже 80% турпотоку з України припадає на такі масові напрямки, як Туреччина та Єгипет. Чому Мальдіви досі не в топі популярних напрямків? Тому що ця країна оповита великою кількістю міфів, які туроператор Join UP! вирішив розвінчати. Але про все по черзі.

Для початку розкажемо, що ж пропонує мандрівникам туроператор. Мальдіви з Join UP! це:

  • Знати про Мальдіви все – девіз Join UP!. Тому компанія постійно проводить навчання для агентів – безліч рекламних турів, вебінари та семінари, на які туроператор залучає готельєрів з Мальдівів та приймаючу сторону. Ну і, звісно, тематичні тури – один #MIO чого вартує!
  • До речі, про #MIO – це перший Іnstatour Join UP! Сама назва означає – Maldives. Inspiration. Ocean. І саме так все і було! Учасники не тільки мали змогу познайомитись з усіма принадами островів, їхньою красою та місцевим життям, але й відвідати майстер-клас з фотографії від Катерини Кондратьєвої, чиї роботи можна побачити на обкладинках ваших улюблених журналів та на афішах відомих зірок. А ще – тренінги від Леоніда Мартинчика, що навчив працювати з персональним брендом, та Лєри Бородіної, яка розказала про клієнтський досвід і про те, як важливо закохувати людей у свій бренд.
  • Широка та зручна польотна програма. Перельоти на гарантованих блоках авіакомпаній Qatar Airways та Turkish Airlines.
  • Багато гідів з України. Ніякого дискомфорту! Гіди туроператора, що говорять вашою мовою, піклуватимуться про вас 24 години на добу і дадуть відповіді на всі ваші запитання.
  • Туроператор завжди ретельно обирає для вас готелі та пропонує гарантовані номери в готелях різних цінових діапазонів у кожній категорії.
  • Якісний опис готелів на сайті. Туроператор хоче, щоб агентам було максимально просто працювати з сайтом joinup.ua, тож компанія приділила багато уваги тому, аби опис кожного готелю на Мальдівах був вичерпним і давав відповіді на всі питання.

Розвіюємо міфи разом!

Українці люблять відпочинок на островах. Але, як і раніше, існує маса стереотипів. Давайте ж поговоримо про ці стереотипи і з’ясуємо, чи мають вони під собою якесь підґрунтя.

  • Дорого. Мальдіви – це острови, відпочинок на яких вважають дорогим, тому замість того щоб вже зараз планувати свою подорож, багато хто переносить візит до цієї країни у категорію «далека мрія». Розвінчуємо міф! Насправді, на Мальдівах є що завгодно і для того, щоб провести час, як справжні мільйонери, і щоб відпочити досить бюджетно, але водночас красиво та не відмовляючи собі ні в чому – адже тут є готелі будь-якого рівня, навіть guest house. Відпочити в 5* готелі можна за 3000 у.о., і це не дорожче, ніж в Європі. Також легко знайти хороші місця відпочинку від 2000 у.о. на двох.
  • Нудно. Інша ж категорія людей вважає, що Мальдіви – це красивий райський куточок, але впевнена, що зайнятись там, окрім як споглядати океан, нема чим. Розвінчуємо міф! На Мальдівах є готелі на системі харчування All inclusive і з активною анімацією. А ще – купа цікавих активностей, зокрема: снорклінг, дайвінг і водні види спорту. Тож Мальдіви – це насолоджуватись спокоєм та магією океанських пейзажів, кататись островом на велосипеді, займатись зранку йогою на березі або просто сидіти, дивитись, як сходить сонце, та пити каву. Рибалити, пірнати під воду, де на вас чекають різнобарвні маленькі рибки або величезні манти – найбільші у світі скати. Влаштовувати вечерю зі смачнючими морепродуктами та пити напої з чашки-кокосу. Робити красиві фотографії, читати книжки у гамаку, підвішеному між двома пальмами, та записувати всі мрії і плани у стильний щоденник – адже Мальдіви так надихають, що ще ніхто не повернувся звідси без нових ідей і грандіозних планів. Обідати у підводному ресторані або танцювати у нічному клубі, що також схований під водою…
  • Далеко. Відпустка може тривати всього 7-10 днів, і здається, що половину цього часу ви проведете у літаках, добираючись до омріяних островів. Розвінчуємо міф! Летіти до Мальдівів не так вже й довго. І ці години пройдуть так, що ви точно не будете вважати їх втраченим часом відпустки. На вас чекає комфортний переліт на Qatar Airways та Turkish Airlines на гарантованих блоках.
    • Qatar Airways – це 4 години зі стикуванням у Досі (3 години) – і це чудовий привід побачити ще одну країну. І не просто країну, а Катар – найбагатший куточок планети.  А потім – ще 4 години 50 хвилин комфортного перельоту – і ви на омріяних островах.
    • Turkish Airlines – 2 години льоту до Стамбула, 2 години стиковка та 8 годин до Мале.

    Таким чином Мальдіви стануть ближчими і доступнішими.

Мальдіви – омріяні острови, де відпочинок точно буде досконалим завдяки атмосфері спокою, розміреності, навколишній красі, цікавій та такій бажаній екзотиці та ритму життя місцевого населення. Тут усе налаштовує на те, щоб розслабитись та просто всотувати кожен красивенний момент життя.

Тож припиняйте зітхати, думаючи про недосяжність островів, а прямо зараз придивляйтесь тур, пишіть заяву на відпустку та обводьте у календарі дату, коли ви відправитесь на омріяні острови разом з Join UP!. Тим паче що опікуватись вашим відпочинком будуть професіонали нашої приймаючої сторони Resort Life, які знають, як зробити подорож  бездоганною!