Агентам

Літо у Греції: концентрація щастя у просторі та часі

«Нові часи – нові подорожі!» – вирішили ми і підійшли до цього питання дуже відповідально, адже хочемо, щоб кожна ваша мандрівка була особливою, незабутньою та безпечною. Ми не просто відслідковуємо тренди в туризмі, ми створюємо їх, тому і концепція раннього бронювання цього разу у нас – «Перезавантаження 2.0». Що це означає? Що тепер ми запропонуємо вам ще більше особливих подорожей зі змістом! І почнемо з новин про Грецію – країну, яка вже стала хітом для відпочинку українців нарівні з Туреччиною.

Тож зустрічайте нові тренди відпочинку у Греції, які ми в Join UP! підготували для вас.

ТРЕНД 1. ВІЛЛИ ТА АПАРТАМЕНТИ

Цей тренд ми запровадили ще до карантину, але зараз він став більш актуальним, адже безпека, відхід від стереотипів та свобода тепер – найбільший пріоритет для кожного. І саме ці три аспекти забезпечуються в повному обсязі , якщо ви для відпочинку виберете одну з вілл чи апартаментів, які ми для вас підібрали.

Для кого?

  • Для тих, хто відпочиває всією родиною або з маленькими дітьми. Кухня з усім необхідним для приготування їжі для малечі або для сімейних вечерь, повністю обладнана тільки для вас: така вілла чи апартаменти стануть вашою справжньою дачею біля моря.
  • Для тих, хто піклується про свою безпеку. Приїхавши на відпочинок до Греції і вибравши віллу чи апартаменти, ви точно можете бути спокійні за свою безпеку – мінімум контактів, можна не тримати ніяку дистанцію. Ну хіба не краса?
  • Для тих, хто любить свободу та усамітнення. Ніяких розкладів, розважальних програм, обідів у певний час чи будь-яких обмежень. Це можливість мінімізувати соціальні контакти, зануритись у себе та влаштувати справжній детокс думок та почуттів.

Радимо:

Mamfredas Villas (Закінтос)

Olive Grove Apartments (Закінтос)

Villa Maria (Закінтос)

Kouros Apartments (Корфу)

Troulis apartments (Крит)

ТРЕНД 2. КОНЦЕПТУАЛЬНІ ГОТЕЛІ

Ще один тренд – готелі, які виділяються на фоні інших своєю унікальністю та індивідуальністю. Ніякого «за шаблоном», як у деяких готелях – таких схожих між собою, що, прокинувшись зранку, у перші секунди ви не можете зрозуміти, де саме перебуваєте. Тільки особливі та неповторні місця. Еко-готель, готель, де все зроблено тільки з натуральних матеріалів, готель для фанатів гончарного мистецтва, готель, де на подвір’ї живуть тварини, готель, де є тільки ретро-речі… Цей список дивовижних місць ми можемо продовжувати ще довго!

Для кого?

  • Для тих, хто цінує індивідуальність в усьому. Співзвучні зі станом вашої душі, ці готелі стануть для вас справжньою знахідкою, де ви зможете відпочити від буденності.
  • Для тих, шукає нестандартного відпочинку. Мандрівників, які хочуть чогось незвичного, небанального та такого, що запам’ятається на все життя.
  • Для тих, хто хоче відзначити особливу дату. Ну хіба для особливої дати не варто вибрати особливе місце? Освідчитись у коханні, зробити пропозицію, відсвяткувати день народження… Зробити свято ще красивішим дуже легко!

Радимо:

Indigo Inn (Крит)

The Syntopia (Крит)

Eco Beach & Magic Garden Hotel (Родос)

Ekati Mare (Корфу)

Ilaria (Закинтос)

ТРЕНД 3. МІСЬКІ ГОТЕЛІ

Готелі у самому серці міст – ще один тренд, який зараз набирає обертів. Адже тримати руку на пульсі, бути в курсі всіх заходів – музеїв, виставок, відкриттів нових закладів – вже давно стало потребою кожного з нас. Так само як і за 5 хвилин дістатися до центру міста, де вирує життя! Але ж головне залишається завжди поруч – море, бо ми впевнено пропонуємо готелі, які поєднують море та особливості міського розташування.

Для кого?

  • Для тих, хто любить бути в центрі подій. Нічні клуби, концептуальні ресторани, найвідоміші в місті кав’ярні, торговельні центри – до всього з міських готелях рукою подати. Ну як тут встояти?
  • Для тих, хто любить активний відпочинок. Якщо для вас важлива близькість історичної частини міста з усіма знаковими місцями, якщо ви любите багато гуляти та досліджувати щось нове – вам точно варто вибирати міський готель.

Радимо:

Olympic Suites (Крит)

Lefkoniko Beach/Bay (Крит)

Mistral Bay (Крит)

Kontokali Bay (Корфу)

Rodos Palace (Родос)

ТРЕНД 4. МОРЕ В НОМЕРІ

Море… Заворожує та надає сил, зачаровує та вміє робити так, що ми забуваємо про всі негаразди. Ну як його не любити? І ось ще один тренд – готелі, які розташовані  максимально близько до моря. Ми вибрали для вас готелі в маленьких бухтах, де панує свій мікрокосм та унікальна атмосфера. І море тут настільки близько, що вам буде здаватись, неначе вікна вашого номера виходять прямо у воду. Фантастика, правда?

Для кого?

  • Для тих, хто давно і палко закоханий у море. Ну, власне, що тут ще додати?
  • Для тих, хто любить спокійний, розмірений відпочинок. Споглядання, прислухання до світу і до себе, насолода від кожного дня, тихе, але глибоке відчуття щастя – якщо це все про вас, то вам неодмінно сподобається у готелях цієї категорії.

Радимо:

Mandala Sea Front suites (Закінтос)

Amalia Apartments (Крит)

Manos Palace (Крит)

Domes Miramare (Корфу)

Porto Haraki apartments (Родос)

Євгенія
Крижановська
керівник
напрямку Греція:

Ми дуже ретельно готували для вас продукт по Греції, адже хотіли показати багатогранність цього напрямку та всі його можливості.

«Ми підбирали місця для відпочинку – як для себе! Це надзвичайно цікавий і захопливий процес, тому що, спираючись на багаторічний досвід (більше 20 років), ми стаємо хранителями і «ловцями» характерів, смаків та інтересів наших мандрівників, що має подальше втілення у створенні унікального, цікавого в усіх аспектах (зокрема й обов’язково в ціновому) туристичного продукту».