Агентам

Літаком та автобусом: Join UP! відкриває туристичний сезон у Болгарії. ОНОВЛЕНО 17.08.20

Болгарія відкрила кордони для українців, і вже 22 липня перші туристи полетять до Бургаса на крилах SkyUp. Рейси виконуватимуться раз на тиждень із Харкова та Львова і тричі на тиждень із Києва. Також із 18 липня відкриваються продажі на автобусні тури до Болгарії з Києва, Львова, Луцька, Дніпра та Ужгорода.

Офіційно з 16 липня українці можуть їхати на відпочинок до Болгарії без ПЛР-тестування та 14-денної самоізоляції.


За оновленим 14 серпня переліком країн МОЗ України Болгарія у «зеленій» зоні, а отже — не потрібна ні 14-денна самоізоляція, ні ПЛР-тестування після повернення до України 1.

З 31 липня по 31 серпня громадянам України для в’їзду у Болгарію з України робити ПЛР-тест не потрібно 2.


Відпочинок у липні — на вигідних умовах

Для бронювання пакетних турів на липень діють спеціальні умови: туристичну путівку можна оплатити у повному обсязі за 7 днів до вильоту, при цьому перший платіж складає 0%. Анулювати мандрівку без штрафів також можна за 7 днів до вильоту*.

Розклад рейсів**

Літак

  • Харків — Бургас: щосереди з 22 липня по 9 вересня 2020
  • Львів — Бургас: щосереди з 29 липня по 9 вересня 2020
  • Київ — Бургас: по вівторках, п’ятницях і неділях з 24 липня по 18 вересня 2020

Автобус

Продажі турів стартують 18 липня.

  • Київ — Болгарія (через Житомир, Вінницю, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Чернівці): по суботах, неділях, вівторках і середах
  • Львів — Болгарія (через Стрий, Івано-Франківськ, Чернівці): по суботах та середах
  • Луцьк — Болгарія (через Рівне, Тернопіль, Чернівці): по суботах та середах
  • Дніпро — Болгарія (через Запоріжжя, Мелітополь, Херсон, Миколаїв, Одесу): по суботах та середах
  • Ужгород — Болгарія: з 28 липня по середах і суботах

Що треба для в’їзду у Болгарію

До пакетного тура входить поліс медичного страхування, який покриває витрати на лікування у разі виявлення захворювання на Covid-19 під час відпочинку. Більше про додаткові можливості страхування фінансових ризиків, як-то скасування подорожі через хворобу чи неможливість скористатися зворотним квитком через хворобу або вимушену самоізоляцію через контактування із хворим під час відпочинку, можна дізнатися з новини та у вашого турагента.

Під час заселення у готель треба буде передати адміністратору заповнену декларацію з деталями мандрівки. Заповнити її бажано заздалегідь, але можна і на місці.

Готелі

У готелях та інших закритих приміщеннях необхідно перебувати в масці. Виключення становлять ресторани і бари. Заохочується носіння додаткових засобів захистку – медичних рукавичок, захисного щитку чи окулярів тощо. Важливо дотримуватися дистанції 1,5-2 метри один від одного. Обмежень щодо заповнюваності готелів немає.

Культурно-розважальні заходи, включно з дискотеками та нічними клубами, мають відбуватися із дотриманням 50% обмеження на розміщення гостей.

Транспорт

У транспорті можна перебувати тільки у масці. Обмежень щодо заповнюваності немає.

Ресторани

Прямого доступу до їжі у туристів немає. Офіціанти приймають замовлення та подають на столики сервіровані страви і напої зі шведського столу.

Екскурсії

Жодних обмежень щодо екскурсій немає. В закритих приміщеннях та під час трансферу рекомендовано перебувати у масці та дотримуватися дистанції.

Будь ласка, під час придбання пакетного тура та щонайменше за тиждень до вильоту/від’їзду уточнюйте у свого турагента актуальну інформацію щодо вимог та умов перебування у країні відпочинку і повернення звідти до України.


Оновлення від 17.08.20
Інформація додана 30.07.20

*Ануляції приймаються в робочий час: пн-пт 10:00-19:00, сб 10:00-17:00. Якщо сьомий день потрапляє на неробочий, то ануляція повинна надійти у попередній робочий день.

Спеціальні умови бронювання розповсюджуються тільки на нові заявки. Для перебронювань заявок, які припали на період закриття авіасполучення, вони не діють.

**Розклад може змінюватися відповідно до розвитку епідемічної ситуації та оновлення вимог щодо в’їзду до країни та повернення до України. Уточнюйте актуальний розклад рейсів у свого турагента.